Ruby - havsmonstret 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
814
Betyg
calendar2023
time1h 31m
Den snälla, osäkra 16-åriga Ruby Gillman vill desperat passa in på Oceanside High, men hon känner sig oftast bara osynlig. Hon är mattehandledare åt en skejtare som hon är förälskad i, men han verkar bara beundra henne för hennes fraktaler, och hon kan inte hänga med de coola barnen på stranden eftersom hennes överbeskyddande supermamma har förbjudit Ruby att någonsin gå ner i vattnet. Men när hon bryter mot sin mammas regel nummer 1, upptäcker Ruby att hon är en direkt ättling till krigiska kraken-drottningar och att hennes öde är att ärva tronen efter sin auktoritära mormor, de sju havens krigardrottning. Kraken har svurit att skydda världshaven mot de fåfänga, makthungriga sjöjungfrurna som har kämpat mot dem i evigheter. Det finns ett stort, och akut, problem med det: skolans vackra, populära nya tjej, Chelsea, bara råkar vara en sjöjungfru. Ruby kommer i slutändan att behöva acceptera den hon är och uträtta storverk för att skydda dem hon älskar mest.

Skådespelare

Actor Jane Fonda

Jane Fonda

Actor Toni Collette

Toni Collette

Actor Lana Condor

Lana Condor

Actor Eduardo Franco

Eduardo Franco

Actor Ramona Young

Ramona Young

Actor Colman Domingo

Colman Domingo

Actor Annie Murphy

Annie Murphy

Actor Nicole Byer

Nicole Byer

Officiell trailer

Siehe auch

Fullständig film online på Dreamfilm

Du kan nu streama den efterlängtade animeringen Ruby i sin helhet och med undertexter på svenska på Dreamfilm. Filmen släpptes den 28 juni 2023 och är nu tillgänglig att se gratis online på Dreamfilm. Med en lång rad kända röster och en spännande handling är detta en film du inte vill missa!

På Dreamfilm kan du streama filmer och serier helt gratis, i bra kvalité och med undertexter på svenska. Registrera dig bara med ett gratis konto så kan du börja titta direkt i din webbläsare - inga nedladdningar eller installationer behövs. Med ett stort utbud av de senaste filmerna och serierna är Dreamfilm den bästa sidan för att streama online gratis.

Ruby - havsmonstret

Hela Ruby med svenska undertexter

Animeringen Ruby följer tonårsbläckfisken Ruby som upptäcker att hon faktiskt är en havsmonster med otroliga krafter. Efter att ha vuxit upp som en vanlig tonåring i en liten stad måste Ruby nu anpassa sig till livet som ett havsmonster samtidigt som hon försöker passa in. Med sina nya krafter räddar hon staden från en ond grupp hajar.

Ruby släpptes på bio den 28 juni 2023 och har redan fått lysande recensioner för sin roliga handling, catchiga musiknummer och visuellt imponerande animation. Rollsättningen inkluderar kända röster som Zendaya, Idris Elba, Kendrick Lamar och Awkwafina.

Premiärdatum och var streama online gratis

Efter premiären på bio har du nu möjligheten att streama Ruby gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen släpptes på bio den 28 juni 2023 och lades sedan upp på Dreamfilm bara några veckor senare.

För att streama Ruby gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm och sedan kan du börja titta direkt i din webbläsare. Med Dreamfilms enkla gränssnitt kan du enkelt hitta filmen och starta uppspelningen.

Kort om handling och rollsinnehavare

Ruby handlar om den unga bläckfisken Ruby som upptäcker att hon egentligen är ett havsmonster med otroliga krafter. Trots sina nya krafter försöker Ruby fortfarande passa in i sin lilla stad. Men när en grupp elaka hajar hotar staden måste Ruby använda sina krafter för att rädda sina vänner.

Ruby spelas av Zendaya och har stöd av bland andra Idris Elba som hennes pappa, Kendrick Lamar som hennes bästa vän Spike och Awkwafina som den excentriska bläckfisken Wanda. Rollsättningen har fått mycket beröm för sin mångfald och energi.

Ruby - havsmonstret

Recensioner och betyg från kritiker

Ruby har hyllats av kritiker för sin roliga historia, medryckande musik och imponerande animation. På recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen fått ett betyg på 92%. Kritiker har berömt filmens härliga energi, catchiga låtar och fantastiska animation.

Filmen prisas för att den är underhållande för både barn och vuxna - med roliga skämt, spännande actionscener och en historia med djup. Med en Oscar-vinnande regissör vid rodret är detta en animering som är värd att streama.

Så om du letar efter en rolig familjefilm att titta på kan vi varmt rekommendera att du streamar Ruby på Dreamfilm. Med fantastisk animation, medryckande musik och en spännande historia är detta en modern klassiker.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 814
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.4 bevisar Ruby - havsmonstret att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Ruby - havsmonstret Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

Ruby - havsmonstret Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Ruby - havsmonstret med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Ruby - havsmonstret Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!