close icon
page-title
Rocky
Rocky

Detaljer

 • Originaltitel: Rocky
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Winkler Films

Rocky 1976 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.8
7512Betyg
date1976
date2h 00m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |5 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Grater98

  |2 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |3 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  stjärnaFält22

  |4 dage siden
  Betyget 7.8 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Rocky Sverige

Rocky är en klassisk film som har fångat hjärtan världen över sedan den först kom ut 1976. Denna legendariska boxningsfilm, skriven av och stjärnande Sylvester Stallone, är en sann pärla i filmhistorien. Filmen utspelar sig i Philadelphia och följer den misslyckade boxaren Rocky Balboa, som får en chans att kämpa om världsmästartiteln.

Även om Rocky inte sågs som en säker vinnare från början, lyckades filmen slå alla odds och bli en enorm framgång. Den vann flera Oscars, däribland för Bästa Film, och cementerade Stallones status som en av Hollywoods största stjärnor. Filmen är fylld med inspirerande ögonblick, hjärtskärande drama och oförglömliga karaktärer som har gjort den till en klassiker som fortfarande tilltalar fans över hela världen.

Om du ännu inte har sett Rocky, är det dags att ändra på det. Denna film är ett måste för alla som uppskattar starka berättelser om människors kamp och strävan efter att uppnå sina drömmar. Oavsett om du är en ny tittare eller en återkommande fan, kommer du att upptäcka eller återuppleva magin i denna ikoniska film.

Så vad väntar du på? Rocky är tillgänglig på flera olika streamingtjänster, så du kan låta dig uppslukas av denna episka berättelse när som helst. Låt dig inspireras av Rockys resa och upptäck varför denna film har blivit ett kulturellt fenomen som lever vidare än så många år efter premiären.

Rocky

Rocky Streama online

Vill du se Rocky? Inga problem! Denna klassiska film kan nu strömmas online på flera olika plattformar. Oavsett om du föredrar att titta på Rocky på dreamfilmsw.se eller någon annan tjänst, kommer du att få uppleva den makalösa berättelsen om Rocky Balboa på bekvämligheten av din egen enhet.

dreamfilmsw.se är en utmärkt destination för att streama Rocky. Här kan du njuta av filmen i högsta kvalitet och utan reklamavbrott. Dessutom erbjuder dreamfilmsw.se ett brett utbud av andra klassiska och nyare filmer, så du kan utforska ännu fler pärlor från filmhistorien.

Oavsett om du tittar på Rocky på dreamfilmsw.se eller någon annan streamingtjänst, kommer du att få uppleva den otroliga prestationen av Sylvester Stallone och de övriga skådespelarna. Deras insatser lyfter filmen till nya höjder och gör Rocky till en oförglömlig upplevelse.

Så vad väntar du på? Logga in på dreamfilmsw.se eller din favoritstreamingtjänst och låt dig föras in i Rocky Balboa's värld. Upplev den inspirerande historien om en vanlig man som kämpar sig upp till toppen och låt dig överväldigas av den mäktiga berättelsen och de oförglömliga karaktärerna.

Titta på Rocky gratis

Är du sugen på att se Rocky, men vill helst inte betala för det? Inga problem! Det finns faktiskt flera sätt att titta på denna ikoniska film gratis.

Ett alternativ är att kolla om Rocky finns tillgänglig på någon gratisbaserad streamingtjänst. Många av dessa tjänster roterar regelbundet sitt utbud, så det kan vara värt att hålla utkik. Med lite tur kan du hitta Rocky bland deras gratis erbjudanden.

En annan möjlighet är att se om din lokala biblioteksfilialen har Rocky på DVD eller Blu-ray. Många bibliotek erbjuder möjligheten att låna hem klassiska filmer som denna, helt utan kostnad. Det är ett utmärkt sätt att upptäcka Rocky utan att behöva betala.

Oavsett vilken gratis väg du väljer, kommer du att få uppleva den imponerande historien om Rocky Balboa och hans kamp för att uppnå sina drömmar. Så vad väntar du på? Ta chansen att se denna legendariska film utan att behöva betala en enda krona!

Rocky Film gratis

Gillar du att se på film, men vill helst inte betala för det? Då är det tur att du kan hitta Rocky, en av filmhistoriens största klassiker, helt gratis på nätet. Det finns nämligen flera olika sätt att titta på denna film utan kostnad.

Ett alternativ är att kolla om Rocky finns tillgänglig på någon gratisbaserad streamingtjänst. Dessa tjänster roterar ofta sitt utbud, så det kan vara värt att göra en snabb sökning för att se om Rocky finns där för tillfället.

En annan möjlighet är att se om din lokala biblioteksfilialen har Rocky på DVD eller Blu-ray. Många bibliotek lånar nämligen ut klassiska filmer som denna, helt gratis. Det är ett utmärkt sätt att upptäcka Rocky utan att behöva öppna plånboken.

Oavsett vilken gratis väg du väljer, kommer du att få uppleva den episka berättelsen om Rocky Balboa och hans kamp för att förverkliga sina drömmar. Så vad väntar du på? Njut av denna ikoniska film utan att betala en enda krona!

Rocky

Var kan man se Rocky

Rocky är en av de mest älskade filmerna i världen, och det är inte svårt att förstå varför. Denna inspirerande berättelse om en vanlig man som kämpar sig upp till toppen har fångat hjärtan över hela världen sedan premiären 1976. Men var kan man egentligen se denna klassiska film?

Idag finns Rocky tillgänglig på flera olika streamingtjänster, så du kan enkelt titta på den när som helst. Tjänster som dreamfilmsw.se erbjuder Rocky i högsta kvalitet, så du kan uppleva alla de ikoniska ögonblicken i bästa möjliga tittarupplevelse.

Förutom streamingtjänster kan du också hitta Rocky på DVD och Blu-ray. Många butiker och onlinehandlare erbjuder den här klassiska filmen på fysiska medier, så du kan lägga den i din egen samling om du vill.

Oavsett om du föredrar att streama Rocky eller äga den fysiskt, finns det gott om möjligheter att se denna ikoniska film. Så vad väntar du på? Ge dig ut på jakt efter Rocky och låt dig uppslukas av den inspierande historien om Rocky Balboa!

Rollistan Rocky

Rocky är fylld av oförglömliga karaktärer som har blivit lika ikoniska som filmen själv. I huvudrollen som den ambitiöse boxaren Rocky Balboa hittar vi förstås Sylvester Stallone, som inte bara spelade huvudrollen utan även skrev manus till filmen.

Stallones prestation som Rocky är enormt karismatisk och gripande. Han lyckas förmedla både styrka och sårbarhet hos sin karaktär på ett sätt som gjorde honom till en oförglömlig protagonist.

Talia Shire som Adrian, Rocky's blyga men kärleksfulla intresse, är en annan nyckelroll i filmen. Hennes utveckling från försiktig till mer självsäker är en viktig del av Rockys egen resa.

Övriga skådespelare som Burt Young, Carl Weathers och Burgess Meredith ger också fantastiska insatser som Rockys vänner, rivaler och mentor. Tillsammans skapar de en ensemble som gör Rocky till en oförglömlig filmupplevelse.

Sammanfattning av Rocky

Rocky är en oförglömlig film som har berört tittare världen över sedan den först kom ut 1976. Denna klassiska boxningsfilm, med Sylvester Stallone i huvudrollen, är en sann pärla i filmhistorien. Oavsett om du ännu inte sett Rocky eller är en återkommande fan, kan du nu lätt streama eller se filmen gratis online på dreamfilmsw.se och andra tjänster. Upplev den inspirerande historien om den ambitiöse boxaren Rocky Balboa och hans kamp för att uppnå sina drömmar. Med ett fantastiskt skådespelargäng, hjärtskärande drama och oförglömliga ögonblick, är Rocky en film du inte vill missa. Så vad väntar du på? Ge dig ut på jakt efter denna klassiker och låt dig uppslukas av den episka berättelsen!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 7512

Dela