Roald Dahl's Matilda the Musical 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
664
Betyg
calendar2022
time1h 57m
En flicka med livlig fantasi och huvudet på skaft tar till djärva grepp för att få som hon vill – med mirakulösa resultat. Det här är Matilda.

Skådespelare

Actor Emma Thompson

Emma Thompson

Actor Stephen Graham

Stephen Graham

Actor Lashana Lynch

Lashana Lynch

Actor Andrea Riseborough

Andrea Riseborough

Actor James Laurenson

James Laurenson

Actor Amanda Lawrence

Amanda Lawrence

Actor Alisha Weir

Alisha Weir

Actor Meesha Garbett

Meesha Garbett

Officiell trailer

Siehe auch

Matilda musicalen streama nu

Den efterlängtade musikalfilmen Matilda har äntligen premiär! Baserad på Roald Dahls klassiska barnbok får vi nu följa den magiska flickan Matilda och hennes strid mot den elaka rektorn Agatha Trunchbull. Med catchiga sånger och ett färgstarkt universum är detta en film för hela familjen. Så ta fram popcornen och börja streama Matilda redan idag på Dreamfilm!

Matilda utspelar sig på en skola i England där den busiga och intelligenta flickan Matilda hamnar i klass med den tyranniska rektorn fröken Trunchbull. Med sina övernaturliga krafter bestämmer sig Matilda för att sätta stopp för Trunchbulls grymma behandling av eleverna. Mot alla odds kämpar Matilda för att få rättvisa och vänskap.

Musikalfilmen Matilda bygger på succémusikalen med samma namn som går på teatrar världen över. Med catchiga och roliga sånger får vi följa Matildas öde i denna färgstarka filmversion. Skådespelarna Alisha Weir, Emma Thompson och Lashana Lynch gör starka insatser i sina roller.

Missa inte chansen att streama den magiska och roliga barnfilmen Matilda på bio utan kostnad! Nu kan du se den på Dreamfilm redan från din soffa. Perfekt filmunderhållning för hela familjen!

Roald Dahl's Matilda the Musical

Matilda musicalen gratis online

Älskar du musikaler och magiska barnfilmer? Då får du absolut inte missa chansen att streama Matilda musicalen helt gratis online! Denna spännande film har nu äntligen premiär och finns tillgänglig i sin helhet på Dreamfilm.

Handlingen i Matilda utspelar sig på en skola i England där den busiga och smarta flickan Matilda hamnar i klass med den elaka rektorn fröken Trunchbull. Med sina speciella krafter bestämmer sig Matilda för att sätta stopp på Trunchbulls grymheter. Tillsammans med sina vänner kämpar Matilda för att få rättvisa.

Filmen bygger på musikalen Matilda som har blivit en stor succé på teatrar över hela världen. Med roliga och catchiga sånger får vi följa Matildas äventyr i denna färgstarka filmversion. Alisha Weir gör en fantastisk insats i huvudrollen som Matilda.

Utöver spännande äventyr och magiska inslag innehåller Matilda en viktig berättelse om vänskap och kampen för det goda. Perfekt familjeunderhållning helt gratis! Se musikalfilmen Matilda redan idag genom att streama den online på Dreamfilm.

Se hela filmen Matilda på nätet

Den efterlängtade filmatiseringen av musikalen Matilda har nu äntligen premiär! Missa inte chansen att se hela filmen Matilda på nätet. Den magiska och roliga barnfilmen finns nu att streama i sin helhet på Dreamfilm.

Handlingen utspelar sig på en skola i England där den busiga och smarta flickan Matilda hamnar i klass med den elaka rektorn Agatha Trunchbull. Med sina övernaturliga krafter bestämmer sig Matilda för att sätta stopp på Trunchbulls grymheter. Tillsammans med sina vänner kämpar Matilda för att få rättvisa och vänskap.

Matilda bygger på den omåttligt populära musikalen med samma namn. Med catchiga och roliga sånger får vi följa Matildas äventyr i den färgstarka filmversionen. Skådespelarna Alisha Weir, Emma Thompson och Lashana Lynch gör starka rollprestationer som fångar publiken.

Streama hela den magiska filmupplevelsen Matilda bekvämt hemifrån! Denna feelgood-film för hela familjen bjuder både på spänning, bus och viktiga livslärdomar. Se den redan idag genom att streama Matilda på nätet via Dreamfilm.

Titta på Matilda online på Dreamfilm

Den omåttligt populära musikalen Matilda har nu äntligen blivit film - och finns att streama i sin helhet på Dreamfilm! Följ med på ett magiskt musikaläventyr och titta på Matilda online redan idag.

I filmen får vi möta den busiga och begåvade flickan Matilda som med sina speciella krafter tar kampen mot den elaka rektorn Agatha Trunchbull. Matilda är fast besluten att stoppa Trunchbulls grymheter och tillsammans med sina vänner kämpar hon för att få rättvisa.

Musikalfilmen Matilda är fylld med catchiga sånger och dansnummer som tar oss rakt in i handlingen. I rollerna ser vi bland andra Alisha Weir, Emma Thompson och Lashana Lynch. Detta är feelgood för hela familjen!

Varför gå på bio när du kan streama musikalfilmen Matilda hemifrån soffan? På Dreamfilm kan du titta på hela Matilda online och njuta av denna magiska och roliga filmupplevelse. Perfekt helgunderhållning!

Roald Dahl's Matilda the Musical

Streama Roald Dahls Matilda musical

Roald Dahls älskade barnboksfigur Matilda får nu nytt liv på vita duken i filmversionen av populära musikalen Matilda. Missa inte chansen att streama Roald Dahls Matilda musical på Dreamfilm!

Handlingen utspelar sig på en skola i England där den smarta och busiga Matilda hamnar i klass med den grymma rektorn Trunchbull. Med sina speciella krafter bestämmer sig Matilda för att sätta stopp på Trunchbulls elakheter. Tillsammans med sina vänner kämpar Matilda för att få rättvisa.

Musikalen Matilda har gått för fulla hus världen över med sina färgstarka nummer och roliga karaktärer. I filmversionen möter vi bland andra den unga talangen Alisha Weir i rollen som Matilda. Emma Thompson gör ett minnesvärt porträtt av den elaka rektorn Trunchbull.

Upplev magin och se denna feelgood-film för hela familjen! Roald Dahls Matilda i musikalformat har allt - spänning, värme och viktiga livslärdomar. Streama musicalen Matilda på Dreamfilm och njut av en härlig filmupplevelse.

Matilda musikalen gratis på Dreamfilm

Den omåttligt populära musikalen Matilda finns nu att streama helt gratis på Dreamfilm! Följ med den magiska Matilda på äventyr i denna färgsprakande feelgood-film för hela familjen.

Filmen utspelar sig på en skola i England där den busiga och smarta flickan Matilda hamnar i klass med den elaka rektorn Trunchbull. Med sina övernaturliga krafter tar Matilda kampen mot Trunchbulls grymheter och kämpar tillsammans med sina vänner för att få rättvisa.

Musikalfilmen Matilda är baserad på succémusikalen med samma namn och bjuder på catchiga sånger och dansnummer. I rollerna ser vi bland andra den unga skådespelaren Alisha Weir som Matilda och Emma Thompson som den skräckinjagande rektorn Trunchbull.

Streama denna magiska filmupplevelse gratis på Dreamfilm! Matilda har allt en riktigt bra familjefilm behöver - spänning, värme, bus och massor av feelgood. Perfekt film för en mysig helg hemma i soffan. Njut av Matilda musikalen gratis online!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 664
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på Roald Dahl's Matilda the Musical, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

universalz

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Roald Dahl's Matilda the Musical är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 57m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

ganDi1243

Roald Dahl's Matilda the Musical med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Roald Dahl's Matilda the Musical Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer