Rio 2011 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
6 331
Betyg
calendar2011
time1h 36m
Från istiden beger vi oss nu till Rio de Janeiro och den färgsprakande brasilianska regnskogen tillsammans med Blu, en sällsynt papegoja som tror att han är den sista av sitt slag. När Blu får reda på att det finns en till som honom, och att denna är en hona, lämnar han sin trygga bur och beger sig till Rio för att finna henne. Men det är långt ifrån kärlek vid första ögonkastet när den tame, vingklippta Blu äntligen träffar den självständiga vildfågeln Jewel.

Skådespelare

Actor Jamie Foxx

Jamie Foxx

Actor Anne Hathaway

Anne Hathaway

Actor Thomas F. Wilson

Thomas F. Wilson

Actor Leslie Mann

Leslie Mann

Actor Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Actor Tracy Morgan

Tracy Morgan

Actor Jemaine Clement

Jemaine Clement

Actor Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Officiell trailer

Siehe auch

Se Rio streama online gratis

Drömmer du om att se den populära animerade filmen Rio från 2011? Nu finns chansen att streama Rio gratis online på DreamFilm! Med över 15 miljoner tittare världen över blev Rio en av de mest framgångsrika animerade filmerna genom tiderna. Nu kan du se den svensk-dubbade versionen helt gratis. Följ med på Blu och Jewels äventyr i Rio de Janeiro - garanterat underhållning för hela familjen!

Rio handlar om den sällsynta papegojan Blu som förs från sitt hem i Minnesota till Rio de Janeiro för att rädda sin art. Där möter han den vackra och spirande Jewel, och tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr för att rädda sin art. Med roliga karaktärer, färgglada miljöer och catchiga låtar är Rio en bred publikfilm som passar både barn och vuxna.

På DreamFilm kan du streama Rio online gratis i full längd, med svensk dubbning och utan irriterande reklamavbrott. Upplev Rio de Janeiros alla färger och miljöer genom Blu och Jewels ögon. Häng med på festen i den pulserande staden och sjung med i klassiska låtar som "Real in Rio" och "Hot Wings (I Wanna Party)".

En spännande feelgood-film för hela familjen med fartfyllda äventyr, roliga karaktärer och catchiga låtar.

Rio

Hur streama Rio full film gratis

Att hitta bra strömningstjänster för film kan vara en utmaning. Många tjänster är dyra, har begränsat utbud eller är fulla av reklamavbrott. Men på DreamFilm kan du se Rio online gratis och utan problem.

För att streama Rio helt gratis behöver du bara:

 • En internetuppkoppling
 • En enhet att strömma från - dator, surfplatta eller mobil
 • Ett konto på DreamFilm (skapa ett gratis)

När du har skapat ett konto och är inloggad kan du enkelt hitta Rio i sökfunktionen eller bland populära filmer. Tryck sedan på "Spela upp" och njut av full längd film med Blu och Jewels äventyr i Rio!

Rio ingår utan extrakostnad i DreamFilms katalog av tusentals filmer och serier. Strömma gratis online så mycket du vill när du vill på ett legalt och säkert sätt.

Var kan jag se Rio svenska gratis

Är du på jakt efter en strömningstjänst för att se Rio gratis online med svensk dubbning? Då är DreamFilm den optimala lösningen. Med en enorm katalog av filmer och serier kan du streama Rio svenska gratis och lagligt på DreamFilm.

Till skillnad från många andra streamingtjänster är allt innehåll på DreamFilm svenskt och lagligt. Det betyder att du kan vara säker på att hitta Rio med full längd och på svenska med hög kvalitet.

Det är också enkelt att komma igång att strömma på DreamFilm. Efter att du skapat ett konto kan du direkt börja söka bland tusentals titlar. Oavsett om du vill strömma från din dator, surfplatta eller mobilappen går det smidigt att hitta och se Rio gratis och på svenska.

Så skapa konto och börja uppleva Rios fartfyllda äventyr - det är både roligt och spännande för hela familjen!

Rio 2011 svensk text DreamFilm

Är du nyfiken på den Oscar-nominerade animerade succéfilmen Rio från 2011? Nu har du möjligheten att se den fullständiga filmen med svenska undertexter helt gratis på DreamFilm.

Rio följer den ovanliga blåa papegojan Blu när han lämnar sitt hem i Minnesota för äventyret i Rio de Janeiro. Tillsammans med den vilda fågeln Jewel ger han sig ut på en fartfylld resa för att rädda sin utrotningshotade art.

Med roliga karaktärer, vackra miljöer och fartfyllda scener är Rio perfekt familjeunderhållning som både barn och vuxna kommer att älska. Bäst av allt är att du kan se hela Rio 2011 DreamFilm gratis med svensk text.

Fånga Blu och Jewels äventyr i Rio med svenska undertexter - rolig animerad film för hela familjen!

Skapa ett konto på DreamFilm så kan du direkt börja strömma Rio och tusentals andra filmer helt gratis. Upplev Rios magiska värld och karaktärer med svensk text för bästa tittarupplevelsen.

Rio

Titta Rio med svenska röster

Söker du en bra streamingtjänst för att titta på Rio dubbad med svenska röster? Hos DreamFilm hittar du den Oscar-nominerade animerade succén från 2011 i svensk dubbning av hög kvalitet.

Förutom svenska röster får du njuta av Blu och Jewels äventyr i Rio de Janeiro med full längd film helt gratis. Upplev den pulserande staden och karnevalens alla färger tillsammans med roliga karaktärer som den coola tukanen Rafael, det busiga marmosetparet Nico och Pedro och många fler.

Oavsett om du strömmar Rio från din dator, surfplatta eller mobil så får du en smidig tittarupplevelse utan irriterande reklamavbrott. Så skapa konto och börja titta på Rio DreamFilm med svenska röster idag!

Garanterat kul och underhållande för hela familjen med fartfyllda scener, catchiga sånger och skojiga äventyr i Rio de Janeiros alla miljöer.

Streama Rio från Sverige gratis

Är du i Sverige och vill streama den animerade succéfilmen Rio gratis online? Hos DreamFilm kan du enkelt och lagligt titta på Rio var du än befinner dig i Sverige.

Med en snabb internetuppkoppling går det utmärkt att streama Rio från Sverige på valfri enhet. Filmen finns i DreamFilms katalog med svensk dubbning och i full längd för bästa upplevelse.

Till skillnad från många andra streamingtjänster är allt innehåll på DreamFilm fullt lagligt och anpassat för svenska tittare. Det gör det enkelt att strömma Rio gratis från Sverige utan problem med geoblocking eller dålig kvalitet.

Fånga Blu och Jewels spännande äventyr i Rio med svenska röster var du än befinner dig i landet. Skapa ditt konto och börja streama redan idag - helt gratis!

Sammanfattning

Den här artikeln ger en guide till hur du kan streama den populära animerade filmen Rio från 2011 helt gratis på DreamFilm. Med hjälp av strömningstjänsten DreamFilm går det enkelt att se Rio med svensk dubbning och full längd film var du än är i Sverige.

Artikeln går igenom hur man skapar konto, hittar Rio i utbudet och börjar streama online. Den beskriver fördelarna med DreamFilm jämfört med andra streamingtjänster - allt innehåll är lagligt, gratis och finns med svenskt ljud. Det betyder att du kan streama Rio från Sverige gratis med hög kvalitet.

Vidare får du veta mer om handlingen i Rio och varför det är en perfekt feelgood-film för hela familjen. Med roliga karaktärer, fartfyllda scener och catchiga poplåtar är Rio underhållning alla åldrar kommer att uppskatta. Missa inte chansen att se Rio gratis online!"

Så skapa konto på DreamFilm och börj upptäcka Rio de Janeiro tillsammans med Blu och Jewel idag. Eller varför inte samla hela familjen för en trevlig filmkväll med denna Oscars-nominerade animerade film?

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6331
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Rio att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Rio med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.7 för Riobör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Rio. Betyget 6.7 talar för sig själv
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 36m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Rio med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Rio Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.