alt

Resident Evil: Welcome to Raccoon City 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6
2 248
Betyg
calendar2021
time1h 47m
Filmen är regisserad av Johannes Roberts och kommer att återgå till de “skrämmande rötterna” från de första två spelen och kommer ignorera de filmer som leds av Milla Jovovich. Den nya filmen utspelar sig 1998. Raccoon City var en gång blomstrande hem för läkemedelsjätten Umbrella Corporation och är nu en döende stad i Mellanvästern. När företaget lämnade staden så förvandlades den till en ödemark… med en stor ondska som ruvar under ytan. När det onda släpps lös förändras stadsborna för alltid… och en liten grupp överlevande måste arbeta tillsammans för att avslöja sanningen bakom Umbrella och försöka överleva natten.

Skådespelare

Actor Robbie Amell

Robbie Amell

Actor Kaya Scodelario

Kaya Scodelario

Actor Neal McDonough

Neal McDonough

Actor Avan Jogia

Avan Jogia

Actor Hannah John-Kamen

Hannah John-Kamen

Actor Lily Gao

Lily Gao

Actor Stephannie Hawkins

Stephannie Hawkins

Actor Tom Hopper

Tom Hopper

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: No Way Home

Resident Evil: Welcome To Raccoon City Dreamfilm Svenska

Är du ett fan av skräckfilmer och zombies? Då får du inte missa den nya filmen Resident Evil: Welcome To Raccoon City som har premiär på Dreamfilm! Filmen är baserad på det populära TV-spelet med samma namn och utspelar sig i den ökända staden Raccoon City.

I filmen får vi följa ett gäng överlevare som försöker ta sig ut ur staden som är översvämmad av zombier. De utsätts för många skrämmande situationer och blir tvungna att slåss för sina liv. Filmen lovar mycket action, skräck och spänning!

Redan trailern fick många att vibrera av förväntan inför filmpremiären. Med tanke på filmens popularitet lär den här filmen bli en riktig höjdare för alla fans av skräckgenren.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City Gratis Online

Den som inte har möjlighet att gå på bio kan istället streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City gratis onlineDreamfilm. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att titta på.

Tjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta eller mobil. Du kan alltså njuta av den här spännande zombiethrillern var du än befinner dig, så länge du har tillgång till internet.

Eftersom filmen precis har haft premiär går den att streama gratis och lagligt. Passa på att se den innan den försvinner från sajten!

Titta På Resident Evil: Welcome To Raccoon City Swesub Stream

Dreamfilm kan du titta på Resident Evil: Welcome To Raccoon City med swesub, alltså med svensk text. Det är perfekt för dig som föredrar att se filmer på svenska.

Swesub-versionen gör det extra smidigt att följa handlingen utan att behöva lägga alltför mycket fokus på undertexterna. Du kan istället njuta av alla spännande zombiscener och skrämmande ögonblick.

Så popcorn, godis och filt är ett måste när du ska streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City swesubDreamfilm!

Resident Evil: Welcome To Raccoon City Hela Filmen Dreamfilm

Dreamfilms streamingsajt kan du se hela filmen Resident Evil: Welcome To Raccoon City, utan avbrott för reklam. Det betyder att du kan njuta av den spännande historien i ett svep.

Att se hela zombiethrillern på det här viset ger en mer engagerande filmupplevelse. Du hinner verkligen följa rolfigurerna och deras öden i staden som gått under.

Så skapa mysig stämning, poppa popcornen och förbered dig på att streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City hela filmenDreamfilm! Det blir garanterat en minnesvärd kväll.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Se Resident Evil: Welcome To Raccoon City Stream Svenska

Den som vill se skräckisar från hela världen brukar uppskatta att titta på filmer med svenskt tal eller text. På Dreamfilm kan du se Resident Evil: Welcome To Raccoon City stream svenska och slippa irriterande dubbning eller undertexter på främmande språk.

Att se en skräckfilm på svenska gör det lättare att fångas av stämningen och skräckmomenten utan att distraheras av undertext. Det blir mer spännande när du förstår all dialog och inte behöver koncentrera dig på textning.

Så njut av den adrenalinfyllda zombieresan genom Raccoon City på svenska! Det går utmärkt att streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City på svenskaDreamfilms streamingsajt.

Gratis Stream Resident Evil: Welcome To Raccoon City Sverige

I Sverige är intresset för skräckfilmer och zombieäventyr stort. Därför är det extra roligt att filmen Resident Evil: Welcome To Raccoon City går att streama gratis även för oss svenskar!

Dreamfilms streamingsajt kan du gratis streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City i Sverige. Det är en perfekt möjlighet för alla skräckfans att få se den här efterlängtade zombiethrillern.

Berätta gärna för vänner och familj att de också kan streama Resident Evil: Welcome To Raccoon City gratisDreamfilm. Ju fler som ser den, desto roligare är det att diskutera filmen efteråt!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 2248
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Resident Evil: Welcome to Raccoon City med ett 6 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Resident Evil: Welcome to Raccoon City med betyget 6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Patricktexas

Resident Evil: Welcome to Raccoon City med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Resident Evil: Welcome to Raccoon City med ett betyg på 6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 47m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 47m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Godzilla x Kong: The New Empire

Apornas planet: Uppgörelsen