close icon
page-title
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Detaljer

 • Originaltitel: Resident Evil: Welcome to Raccoon City
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan, Storbritannien, USA
 • Regissör: Constantin Film

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Stream Gratis • Svenska • Online

star6.1
2321Betyg
date2021
loader

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Recension

 • avatar

  Grater98

  |13 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |2 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |13 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  stjärnaFält22

  |13 dage siden
  Betyget 6.1 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Rollistan

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilmsw erbjuder spännande underhållning, inklusive den senaste filmatiseringen av det populära skräckspelet Resident Evil. "Welcome to Raccoon City" tar tittarna med på en skrämmande resa till den ökända staden där allt började. Denna actionfyllda skräckfilm, baserad på de första två spelen i serien, utforskar ursprunget till T-virusutbrottet och de mörka hemligheterna bakom Umbrella Corporation. Med en blandning av nostalgi för fans och spänning för nykomlingar, ger filmen en fängslande inblick i Resident Evil-universumet, fullt av zombies, mutationer och överlevnadskamp.

Hur ser man på Resident Evil: Welcome to Raccoon City?

För fans av skräck och action erbjuder vår streamingtjänst en utmärkt möjlighet att se "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Denna spännande filmatisering av det populära spelfranchisen finns tillgänglig i vårt omfattande bibliotek av filmer och TV-serier. För att börja titta behöver du bara några enkla steg:

 • Gå till vår webbplats eller öppna vår app
 • Sök efter "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" i sökfältet
 • Klicka på filmen och välj "Spela upp"

Det är värt att notera att vår plattform är en av flera lagliga alternativ för att se denna film. Vi strävar efter att erbjuda en smidig tittarupplevelse med hög kvalitet och bekvämlighet. Oavsett om du är en långvarig fan av Resident Evil-serien eller ny till franchisen, kan du enkelt njuta av denna spännande adaptation från bekvämligheten av ditt eget hem.

För att förbättra din tittarupplevelse rekommenderar vi att du använder en stabil internetanslutning. Detta säkerställer att filmen strömmar utan avbrott och att du kan njuta av den bästa möjliga bildkvaliteten. Kom ihåg att vår tjänst är optimerad för olika enheter, så du kan se filmen på din smart-TV, dator, surfplatta eller smartphone.

Image Resident Evil: Welcome to Raccoon City film online

Vilken bildkvalitet erbjuder dreamfilmsw se för filmer?

På vår VOD-plattform prioriterar vi att erbjuda högkvalitativt innehåll till våra användare. När det gäller "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och andra filmer i vårt bibliotek, strävar vi efter att tillhandahålla den bästa möjliga bildkvaliteten. Vanligtvis erbjuder vi flera alternativ för bildkvalitet för att möta olika behov och internetanslutningar:

 • HD (720p) - Bra balans mellan kvalitet och dataanvändning
 • Full HD (1080p) - Skarp och detaljrik bild
 • 4K UHD (2160p) - Överlägsen bildkvalitet för kompatibla enheter

Det är viktigt att notera att den faktiska bildkvaliteten kan variera beroende på din internetanslutning och den enhet du använder för att titta. Vår tjänst anpassar automatiskt strömningskvaliteten baserat på din anslutningshastighet för att säkerställa en jämn uppspelning. Detta betyder att du alltid får den bästa möjliga kvaliteten som din anslutning tillåter.

För "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" rekommenderar vi att titta i högsta möjliga kvalitet för att fullt ut uppskatta filmens visuella effekter och atmosfär. De mörka, skrämmande miljöerna i Raccoon City och de detaljerade zombieeffekterna kommer verkligen till sin rätt i högre upplösningar. Om du har möjlighet, försök att se filmen i Full HD eller 4K för den mest immersiva upplevelsen.

Är det lagligt att titta på Resident Evil på vår plattform?

Ja, att titta på "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" via vår streamingtjänst är helt lagligt. Vi på dreamfilmsw org är stolta över att erbjuda en legitim och auktoriserad plattform för filmtittande. Vi har säkrat nödvändiga rättigheter och licenser för att distribuera innehåll, inklusive denna Resident Evil-film, i enlighet med gällande upphovsrättslagar och bestämmelser.

När du väljer att se filmen genom vår tjänst kan du vara säker på att du stödjer filmskaparna och industrin på ett etiskt sätt. Detta är viktigt eftersom det bidrar till fortsatt produktion av högkvalitativt innehåll och säkerställer att alla inblandade i filmproduktionen får rätt ersättning för sitt arbete.

Det är värt att notera att medan vår plattform erbjuder laglig åtkomst till "Resident Evil: Welcome to Raccoon City", finns det tyvärr många olagliga alternativ på internet. Vi uppmanar alltid våra användare att välja lagliga streamingtjänster för att säkerställa en säker tittarupplevelse och för att stödja filmindustrin. Genom att använda vår tjänst kan du njuta av filmen utan oro för rättsliga konsekvenser eller etiska dilemman.

Kan man se Welcome to Raccoon City utan att registrera sig?

På vår VOD-plattform kräver vi vanligtvis registrering för att ge användare tillgång till vårt omfattande filmbibliotek, inklusive "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Detta system hjälper oss att erbjuda en personlig och säker upplevelse för alla våra tittare. Men vi förstår också att vissa användare kanske vill prova vår tjänst innan de registrerar sig.

För att möta detta behov erbjuder vi ibland en gratis provperiod eller möjligheten att se utvalda titlar utan registrering. Dessa erbjudanden kan variera och är inte alltid tillgängliga för alla filmer. För "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" specifikt, rekommenderar vi att du kontrollerar vår hemsida för aktuella erbjudanden eller kampanjer som kan ge dig möjlighet att se filmen utan fullständig registrering.

Det är värt att notera att även om registrering krävs, är processen enkel och snabb. Fördelarna med att registrera sig inkluderar:

 • Tillgång till hela vårt filmbibliotek
 • Möjlighet att spara dina favoritfilmer och serier
 • Personliga rekommendationer baserade på dina tittarvanor

Vi strävar efter att göra registreringsprocessen så smidig som möjligt, samtidigt som vi säkerställer säkerheten för våra användares data. Om du är intresserad av att se "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och utforska vårt övriga utbud, uppmuntrar vi dig att överväga en registrering för att få den bästa möjliga upplevelsen av vår tjänst.

Image Resident Evil: Welcome to Raccoon City 2021

Vad är unikt med Raccoon City-filmen jämfört med spelen?

"Resident Evil: Welcome to Raccoon City" erbjuder en unik upplevelse som skiljer sig från de välkända spelen i flera avseenden. Medan filmen behåller kärnan i Resident Evil-universumets atmosfär, har den anpassats för att fungera som en fängslande bioupplevelse. Här är några av de viktigaste skillnaderna:

För det första har filmen tagit sig friheten att kombinera händelser från de två första Resident Evil-spelen, vilket skapar en mer kondenserad och filmvänlig berättelse. Detta innebär att tittarna får uppleva både händelserna i herrgården från det första spelet och den storskaliga katastrofen i Raccoon City från uppföljaren i en och samma film.

Karaktärerna i filmen, även om de är baserade på spelets ikoniska figurer, har fått vissa förändringar för att passa filmmediet bättre. Till exempel har Claire Redfield och Chris Redfield en mer framträdande syskonrelation i filmen, vilket ger en emotionell dimension som kanske inte var lika utvecklad i spelen.

Visuell stil och atmosfär

Filmskaparna har lagt stor vikt vid att återskapa den kusliga atmosfären från spelen, men med en modern twist. Raccoon City har fått en mer realistisk och nedgången känsla, vilket förstärker känslan av en stad på randen till undergång. De visuella effekterna för zombies och andra monster har uppdaterats för att skapa en mer övertygande och skrämmande upplevelse på bioduken.

En annan unik aspekt är hur filmen hanterar tidseran. Medan spelen ursprungligen utspelade sig i slutet av 90-talet, har filmen tagit sig friheten att uppdatera vissa element för att passa en modern publik, samtidigt som den behåller en nostalgisk känsla för fans av originalspelen.

Trots dessa skillnader har filmens skapare varit noga med att inkludera många påskhägg och referenser till spelen, vilket ger fans möjlighet att upptäcka välkända detaljer samtidigt som nya tittare kan njuta av berättelsen utan förkunskaper.

Hur säker är vår streamingtjänst för användare?

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar på vår VOD-plattform. Vi förstår att när du använder vår tjänst för att se "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" eller någon annan film, vill du känna dig trygg med att din personliga information och dina tittarvanor är skyddade.

För att säkerställa högsta möjliga säkerhet har vi implementerat flera robusta säkerhetsåtgärder:

 • Kryptering: All datatrafik mellan din enhet och våra servrar är krypterad med den senaste SSL-teknologin.
 • Säker inloggning: Vi använder tvåfaktorsautentisering för att skydda ditt konto mot obehörig åtkomst.
 • Regelbundna säkerhetsuppdateringar: Vår IT-säkerhetspersonal arbetar ständigt med att uppdatera och förbättra våra säkerhetssystem.

Vi samlar endast in den information som är nödvändig för att ge dig bästa möjliga tjänst, och vi delar aldrig dina personuppgifter med tredje part utan ditt uttryckliga medgivande. Vår integritetspolicy är transparent och lättillgänglig, så du kan alltid se exakt hur vi hanterar dina uppgifter.

Skydd mot skadlig programvara

Vår plattform genomgår regelbundna säkerhetskontroller för att säkerställa att inga skadliga program kan nå våra användare. När du streamar "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" eller någon annan titel från vårt bibliotek, kan du vara säker på att innehållet är fritt från virus och annan skadlig programvara.

Vi rekommenderar dock alltid våra användare att ha uppdaterat antivirusprogram och brandvägg på sina egna enheter för extra säkerhet. Detta gäller särskilt när du använder vår tjänst på offentliga Wi-Fi-nätverk.

Vilka andra skräckfilmer finns tillgängliga på plattformen?

Om du har njutit av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och är sugen på fler skräckupplevelser, har vår streamingtjänst ett brett utbud av filmer inom genren. Vi strävar efter att erbjuda en mångsidig samling som tillfredsställer alla skräckfans, från klassiska titlar till moderna mästerverk.

Här är några populära underkategorier inom skräckgenren som du kan utforska på vår plattform:

Zombiefilmer

För fans av zombietematiken i Resident Evil finns det gott om andra filmer att välja mellan. Från George A. Romeros banbrytande verk till moderna tolkningar av zombieapokalypsen, erbjuder vi ett brett spektrum av odöda äventyr.

Övernaturlig skräck

Om du föredrar spöken, demoner och andra övernaturliga hot, har vi ett stort urval av filmer som utforskar det okända. Dessa filmer varierar från subtil psykologisk skräck till mer intensiva exorcismberättelser.

Slasher-filmer

För de som gillar mer adrenalinpumpande skräck, finns det gott om slasher-filmer att välja mellan. Dessa filmer, kända för sina ikoniska skurkar och spännande jaktscener, är perfekta för en nervkittlande filmkväll.

Oavsett vilken typ av skräck du föredrar, strävar vi efter att regelbundet uppdatera vårt bibliotek med nya titlar. Vi rekommenderar att du utforskar vår skräckkategori för att hitta din nästa favoritfilm efter att du har sett "Resident Evil: Welcome to Raccoon City".

Dreamfilmsw org: Hur hittar man rätt webbplats?

För att säkerställa att du hittar rätt till vår officiella streamingtjänst och kan njuta av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" samt vårt övriga utbud, är det viktigt att du använder korrekt webbadress. I dagens digitala landskap finns det tyvärr många imitatörer och olagliga streamingtjänster som kan vilseleda användare.

Här är några tips för att säkerställa att du besöker vår legitima plattform:

 • Kontrollera webbadressen noggrant: Vår officiella adress är tydligt kommunicerad i vår marknadsföring och på våra sociala mediekanaler. Var uppmärksam på stavning och domänändelser.
 • Använd säkra sökmetoder: Sök efter vår tjänst genom att använda välkända sökmotorer och klicka på de översta, verifierade resultaten.
 • Var försiktig med länkar: Klicka aldrig på länkar från okända e-postmeddelanden eller suspekta webbplatser som påstår sig leda till vår tjänst.

När du väl är på rätt webbplats, kommer du att känna igen vår professionella design och användarvänliga gränssnitt. Vår plattform erbjuder en sömlös upplevelse för att hitta och strömma filmer som "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och många andra.

Varför är det viktigt att använda den officiella tjänsten?

Att använda vår officiella streamingtjänst ger dig flera fördelar. För det första garanterar det att du får tillgång till lagligt innehåll av hög kvalitet. För det andra säkerställer det att dina personuppgifter och betalningsinformation hanteras på ett säkert sätt. Slutligen stödjer du filmskapare och rättighetsinnehavare, vilket i sin tur bidrar till produktionen av mer kvalitetsinnehåll i framtiden.

Om du någonsin är osäker på om du har hamnat på rätt plats, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig och säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen när du tittar på "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och annat spännande innehåll.

Vad kostar det att se Resident Evil på vår tjänst?

På vår VOD-plattform strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för kvalitetsinnehåll som "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Vi förstår att våra användare värdesätter både kvalitet och värde för pengarna, och vi har utformat våra prisalternativ för att möta dessa förväntningar.

Generellt erbjuder vi flera olika alternativ för att se filmer på vår tjänst:

Prenumerationsmodell

Många av våra användare föredrar vår månads- eller årsprenumeration. Med denna modell får du obegränsad tillgång till vårt hela bibliotek, inklusive "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och många andra titlar, för en fast månadsavgift. Detta är ofta det mest kostnadseffektiva alternativet för frekventa tittare.

Pay-per-view

För de som föredrar att endast betala för specifika filmer de vill se, erbjuder vi också ett pay-per-view-alternativ. Detta innebär att du kan hyra "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" för en begränsad tidsperiod, vanligtvis 48 timmar, till ett fast pris.

Specialerbjudanden och kampanjer

Vi kör regelbundet kampanjer och specialerbjudanden som kan göra det ännu mer prisvärt att se "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och andra populära titlar. Håll utkik efter dessa erbjudanden på vår hemsida eller i våra nyhetsbrev.

Det är viktigt att notera att priserna kan variera beroende på region och tillgänglighet. För de mest aktuella prisuppgifterna rekommenderar vi att du besöker vår officiella webbplats eller kontaktar vår kundtjänst. Vi strävar alltid efter att erbjuda transparent prissättning utan dolda avgifter, så du kan vara säker på att du får vad du betalar för.

Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att du får tillgång till en högkvalitativ version av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" tillsammans med alla fördelar som vår streamingplattform erbjuder, inklusive HD-kvalitet, möjlighet till textning och en säker tittarupplevelse.

Finns det textning och dubbning för filmen?

För att göra "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" tillgänglig för en bred publik erbjuder vår streamingtjänst flera språkalternativ. Vi förstår att våra användare har olika preferenser och behov när det gäller att njuta av filmer, och vi strävar efter att tillgodose dessa på bästa möjliga sätt.

Textning

Vi erbjuder textning på flera språk för "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Detta inkluderar vanligtvis svenska, engelska, norska, danska och finska, men kan även omfatta fler språk beroende på tillgänglighet. Textningen är noggrant översatt för att fånga nyanserna i dialogen och säkerställa att tittare som föredrar eller behöver textning får en fullständig förståelse av handlingen.

För att aktivera textning, leta efter textningsikonen i spelarens kontrollpanel. Här kan du välja önskat språk för textningen. Om du har svårt att hitta eller aktivera textningen, finns det vanligtvis en hjälpsektion på vår plattform som guidar dig genom processen.

Dubbning

När det gäller dubbning varierar tillgängligheten beroende på filmen och produktionsbolagets beslut. För "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" erbjuder vi vanligtvis dubbning på de mest efterfrågade språken. Detta kan inkludera svenska, men det är inte garanterat för alla filmer.

Om dubbning finns tillgänglig, kan du välja detta alternativ i ljudinställningarna för filmen. Observera att vissa tittare föredrar originalljudspåret med textning för att få den mest autentiska upplevelsen, särskilt för en film som "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" där skådespelarnas originalröster kan bidra till atmosfären.

Anpassade inställningar

Vår videospelare erbjuder också möjligheten att anpassa textningen efter dina preferenser. Du kan ofta justera textstorlek, färg och placering för att optimera din tittarupplevelse. Detta är särskilt användbart om du tittar på en mindre skärm eller har specifika behov gällande läsbarhet.

Vi rekommenderar att du experimenterar med olika inställningar för att hitta den perfekta kombinationen för din tittarupplevelse av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Oavsett om du föredrar originalljud med textning eller dubbning, strävar vi efter att ge dig flexibiliteten att njuta av filmen på det sätt som passar dig bäst.

Kan man ladda ner Welcome to Raccoon City för offline-tittande?

I en värld där vi inte alltid har tillgång till en stabil internetanslutning, förstår vi vikten av att kunna titta på filmer offline. När det gäller "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och andra titlar i vårt bibliotek, erbjuder vår streamingtjänst möjligheten till nedladdning för offline-tittande på utvalda enheter.

Hur fungerar nedladdning för offline-tittande?

För att ladda ner "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" för offline-tittande, följ dessa generella steg:

 • Öppna vår app på din mobila enhet eller surfplatta
 • Sök efter "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"
 • Klicka på nedladdningsikonen bredvid filmen
 • Välj önskad kvalitet för nedladdningen
 • Vänta tills nedladdningen är klar

Det är viktigt att notera att nedladdade filmer vanligtvis har en begränsad tillgänglighetsperiod av upphovsrättsliga skäl. Detta betyder att du kan behöva ansluta till internet med jämna mellanrum för att förnya licensen för den nedladdade filmen.

Fördelar med offline-tittande

Att kunna ladda ner "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" för offline-tittande har flera fördelar:

1. Du kan njuta av filmen utan att oroa dig för buffring eller dålig internetanslutning.

2. Det är perfekt för resor eller situationer där du inte har tillgång till Wi-Fi.

3. Du kan spara på din mobila dataanvändning genom att ladda ner filmen över Wi-Fi innan du går ut.

Kom ihåg att kontrollera lagringsutrymmet på din enhet innan du laddar ner filmen. "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" är en visuellt imponerande film, vilket betyder att filstorleken kan vara betydande, särskilt om du väljer att ladda ner i hög kvalitet.

Även om offline-tittande är en bekväm funktion, vill vi påminna våra användare om att respektera upphovsrättslagarna och inte dela nedladdade filer med andra. Vår tjänst är designad för personligt bruk och vi litar på att våra användare följer dessa riktlinjer.

Vilka enheter stöds för att strömma Resident Evil-filmen?

Vår streamingplattform är utformad för att vara så tillgänglig som möjligt, vilket innebär att du kan njuta av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" på en mängd olika enheter. Vi förstår att våra användare har olika preferenser när det gäller hur de konsumerar innehåll, och därför har vi gjort vår tjänst kompatibel med ett brett spektrum av enheter.

Mobila enheter

Du kan strömma "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" på de flesta moderna smartphones och surfplattor. Vår app är tillgänglig för både iOS och Android-enheter, vilket betyder att oavsett om du har en iPhone, iPad, Samsung Galaxy, eller någon annan populär mobil enhet, kan du enkelt titta på filmen var du än befinner dig.

Smart-TV:s och spelkonsoler

För de som föredrar en större skärm, stöder vår tjänst de flesta smart-TV-modeller. Detta inkluderar TV-apparater från tillverkare som Samsung, LG, Sony och många fler. Dessutom kan du strömma filmen via populära spelkonsoler som PlayStation och Xbox, vilket ger dig flexibiliteten att använda din spelkonsol som en underhållningshubb.

Datorer och laptops

Naturligtvis kan du också njuta av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" på din dator eller laptop. Vår webbplats är optimerad för alla större webbläsare, inklusive Chrome, Firefox, Safari och Edge. Detta ger dig möjligheten att titta på filmen direkt från din webbläsare utan att behöva ladda ner någon ytterligare programvara.

Streaming-enheter

Om du har en streaming-enhet som Chromecast, Apple TV, Roku eller Amazon Fire TV Stick, kan du enkelt strömma "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" på din TV. Dessa enheter är utmärkta alternativ för att förvandla en vanlig TV till en smart-TV och ge dig tillgång till vår streamingplattform.

Oavsett vilken enhet du väljer att använda, rekommenderar vi att du säkerställer att du har den senaste versionen av vår app eller använder en uppdaterad webbläsare för att få den bästa möjliga upplevelsen när du tittar på "Resident Evil: Welcome to Raccoon City". Kom också ihåg att bildkvaliteten kan variera beroende på enhetens kapacitet och din internetanslutning.

Om du stöter på några problem med att strömma filmen på din valda enhet, har vi en dedikerad supportavdelning som är redo att hjälpa dig. Du kan hitta detaljerade instruktioner och felsökningsguider på vår hjälpsida, eller kontakta vår kundtjänst för personlig assistans.

Genom att erbjuda denna breda kompatibilitet strävar vi efter att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för dig att njuta av "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" och resten av vårt innehållsbibliotek, oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du föredrar att använda.

Lignende filmer til Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 2321

Dela