alt

Resan till jordens medelpunkt 2008 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
4 569
Betyg
calendar2008
time1h 33m
Professor Trevor Anderson får reda på att hans tonåriga brorson Sean Anderson kommer på besök. Han ska tillbringa tio dagar med sin farbror medan hans mor Elizabeth förbereder sig för att flytta till Kanada. Hon ger en låda till Trevor som tillhör hans försvunna bror Max, och Trevor hittar en bok med hänvisningar till hans brors sista resa. Han beslutar sig för att följa efter Max tillsammans med Sean och de reser till Island, där de träffar guiden Hannah Asgeirsson. De klättrar uppför ett berg. När de är på toppen så blir det åskväder och de skyddar sig i en grotta. Åskan slår ned i ingången och Trevor, Sean och Hannah blir instängda. De söker desperat efter en utgång och råkar falla ner i ett hål, och de faller ända ner till jordens mittpunkt.

Skådespelare

Actor Brendan Fraser

Brendan Fraser

Actor Josh Hutcherson

Josh Hutcherson

Actor Jane Wheeler

Jane Wheeler

Actor Kaniehtiio Horn

Kaniehtiio Horn

Actor Frank Fontaine

Frank Fontaine

Actor Anita Briem

Anita Briem

Actor Seth Meyers

Seth Meyers

Actor Jean Michel Paré

Jean Michel Paré

Streama Resan till jordens medelpunkt gratis

Resan till jordens medelpunkt är en spännande äventyrsfilm från 2008 baserad på Jules Vernes klassiska roman. Nu kan du streama filmen gratis och följa med på det episka äventyret mot jordens centrum. Med bra skådespelare och actionfyllda scener är detta en filmklassiker värd att se.

Handlingen kretsar kring Trevor, Sean och Hannah som ger sig av på en expedition för att leta efter försvunna forskare. Deras resa för dem djupt ner i jordens inre, där de upptäcker hisnande vyer och landskap samtidigt som de måste tampas med livsfarliga utmaningar. Äventyret visar sig bli livsavgörande.

Med Brendan Fraser (Mumien) i en av huvudrollerna utlovar filmen bra skådespeleri och genuin spänning. Regissören Eric Brevig (Pearl Harbor) förvandlar den klassiska romanen till en modern och tempofylld actionrulle.

Så streama Resan till jordens medelpunkt gratis redan idag och upplev äventyret mot planetens mitt tillsammans med Trevor, Sean och Hannah. Det är garanterat en minnesvärd filmupplevelse för hela familjen!

Resan till jordens medelpunkt

Upplev äventyret under jorden - Dreamfilm

Drömmer du om att ge dig ut på ett episkt äventyr långt under jordens yta? Då ska du streama actionfilmen Resan till jordens medelpunkt som utspelar sig djupt ner i planetens innandömen.

Filmen är baserad på Jules Vernes klassiska äventyrsberättelse med samma namn och skildrar hur Trevor, hans brorson Sean och deras vän Hannah ger sig av på en livsfarlig expedition mot jordens centrum. De hoppas kunna hitta Trevors bror som försvann under en liknande resa.

Väl under jorden upptäcker de hisnande grottor, glittrande juveler, lummiga djungler och exotiska varelser som inte setts av mänskliga ögon på tusentals år. Men de stöter också på livsfarliga utmaningar som hotar att göra resan enkelriktad.

Upplev äventyret tillsammans med dem! Streama Resan till jordens medelpunkt och följ med på färden mot planetens mitt. Det är 146 spännande minuter du sent glömmer!

Spännande action från 2008 på svenska

Älskar du spännande äventyrsfilmer med högt actiontempo? Då ska du streama science fiction-rullen Resan till jordens medelpunkt från 2008 med Brendan Fraser i en av huvudrollerna. Här bjuds det garanterat på adrenalinstinna scener som får pulsen att gå.

Handlingen följer Trevor, hans brorson och deras vän på en livsfarlig färd rakt genom jordskorpan. De hoppas kunna hitta Trevors försvunna bror, men stöter istället på både naturalandskap och varelser som inte skådats av människor på tusentals år.

Regissören Eric Brevig, mest känd för filmer som Pearl Harbor och Yogi Bear, har skapat en tempofylld och spännande film som med säkerhet kommer hålla dig på helspänn. Missa inte att streama den redan idag!

En spännande och actionfylld film som garanterat får pulsen att gå.

Skådespelare och handling i centrum

Resan till jordens medelpunkt från 2008 är en spännande äventyrsrulle med kända skådespelare och en handling som griper tag. Perfekt film att streama för en fartfylld kväll!

I rollerna ser vi bland andra Brendan Fraser (känd från Mumien-filmerna), Josh Hutcherson (Hunger Games) och Anita Briem. Manuset är skrivet av Michael Weiss och Mark Levin som tidigare stått bakom Journey 2: The Mysterious Island.

Handlingen kretsar kring Trevor, Sean och Hannah som ger sig av på en farofylld expedition mot jordens centrum för att leta efter Trevors försvunna bror. Väl där nere möts de av både vackra landskap och dödliga faror.

 • Brendan Fraser i huvudrollen som Trevor
 • Regisserad av kända Eric Brevig

Upplev skådespelarnas äventyr genom att streama Resan till jordens medelpunkt redan idag. Det är en minnesvärd filmklassiker för hela familjen!

Resan till jordens medelpunkt

En klassisk film att se online

Resan till jordens medelpunkt från 2008 är en riktig filmklassiker baserad på Jules Vernes legendariska roman med samma namn. Nu kan du äntligen streama den gratis online.

Filmen följer Trevor, hans brorson och deras vän på en expedition mot planetens mitt. De hoppas där kunna hitta Trevors försvunna bror, men stöter istället på både vackra landskap och livsfarliga utmaningar.

Med kända skådespelare, häftiga specialeffekter och en handling fylld av spänning är Resan till jordens medelpunkt en riktigt minnesvärd filmupplevelse. Perfekt för en kväll framför skärmen för både stora och små!

En riktigt minnesvärd filmupplevelse för både stora och små

Missa inte att streama Resan till jordens medelpunkt gratis för att uppleva den episka färden mot planetens centrum. Det är en klassisk äventyrsrulle du sent glömmer!

Jules Verne-berättelse blir film 10.07.2008

Den 10 juli 2008 hade actionfilmen Resan till jordens medelpunkt världspremiär på bio. Filmen är baserad på Jules Vernes klassiska roman och skildrar ett dramatiskt äventyr mot planetens mitt.

Handlingen kretsar kring Trevor som ger sig av på en expedition för att hitta sin försvunna bror. Med på resan följer även hans brorson Sean och vännen Hannah. Tillsammans ger de sig av på en farofylld färd genom vulkaner och grottor på jakt efter svaren.

På vägen mot jordens kärna tvingas de tampas med både mäktiga naturkrafter och exotiska varelser som inte skådats av människor på tusentals år. Allt medan klockan tickar och syret börjar ta slut.

Regissören Eric Brevig lyckas överföra den klassiska romanens känsla till vita duken samtidigt som han skapar en modern actionfilm anpassad för en ny generation. Ett måste för alla fans av Jules Verne!

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om actionfilmen Resan till jordens medelpunkt från 2008 med Brendan Fraser i en av huvudrollerna. Filmen är baserad på Jules Vernes klassiska roman och skildrar ett dramatiskt äventyr mot planetens mitt.

Vi får följa med Trevor, hans brorson Sean och deras vän Hannah på en expedition djupt ner genom jordskorpan. De hoppas kunna hitta Trevors försvunna bror, men stöter istället på både vackra landskap och farliga utmaningar på sin färd mot centrum.

Nu kan du streama den här spännande och tempofyllda actionrullen gratis online. Upplev äventyret och följ med på den minnesvärda resan genom grottor, djungler och glittrande juveler tillsammans med filmens karaktärer.

Regissören Eric Brevig lyckas föra över känslan från Jules Vernes bok till bioduken. Med bra skådespeleri, häftiga effekter och genuin spänning är Resan till jordens medelpunkt ett måste för alla fans av spännande äventyrsfilmer.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 4569
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.1 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar Resan till jordens medelpunkt att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Resan till jordens medelpunkt. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 33m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

mukasso

En Resan till jordens medelpunkt med ett betyg på 6.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.1 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.1 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

superMice

Resan till jordens medelpunkt Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Godzilla x Kong: The New Empire

Aquaman and the Lost Kingdom

Black Panther: Wakanda Forever