alt

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
1 605
Betyg
calendar2023
time2h 14m
Zack Snyder, filmskaparen bakom 300, Man of Steel och Army of the Dead, presenterar Rebel Moon, en storslagen fantasy-berättelse som tagit decennier att skapa. När en fredlig koloni i utkanten av galaxen hotas av en tyrannisk armé blir Kora (Sofia Boutella), en mystisk främling med ett okänt förflutet, deras främsta hopp om överlevnad. Hon får i uppdrag att rekrytera krigare som kan kämpa sida vid sida mot den till synes oövervinnerliga övermakten, och hon samlar en grupp bestående av outsiders, rebeller, bönder och föräldralösa från olika världar som alla söker upprättelse och hämnd. När mörka moln hopar sig över en till synes oansenlig måne inleds den episka kampen om galaxens framtid – och en grupp nya hjältar ser dagens ljus.

Skådespelare

Actor Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Actor Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

Actor Sofia Boutella

Sofia Boutella

Actor Michiel Huisman

Michiel Huisman

Actor Ed Skrein

Ed Skrein

Actor Ray Fisher

Ray Fisher

Actor Bae Doona

Bae Doona

Actor Staz Nair

Staz Nair

Officiell trailer

Se Rebel Moon Dreamfilm Gratis Online

Rebel Moon Dreamfilm är en ny actionfylld science fiction-film från Zack Snyder som har premiär på bio den 15 december 2023. Filmen utspelar sig i en framtid där en fredlig koloni hotas av den totalitära regimen Regent Balisarius. En ung kvinnlig lärjunge med mystiska krafter måste resa ut i galaxen för att söka hjälp att försvara sin hemstation. Rebel Moon Dreamfilm streamas nu gratis online.

Den episka sci-fi äventyret Rebel Moon Dreamfilm har fått lysande recensioner sedan sin bio-premiär för en vecka sedan. Filmen beskrivs som visuell magi med enastående actionscener i rymden. De digitala effekterna och designen av rymdskeppen har hyllats stort. Zack Snyders senaste film levererar massiv underhållning för science fiction-fans.

Du kan nu streama Rebel Moon Dreamfilm gratis online i full längd och utforska den mystiska världen och bataljerna i rymden. Titta på den modiga hjältinnans kamp för att rädda sin station från de grymma regenterna. Upplev de vackra landskapen och planeterna med egna ögon. Det här är sci-fi-äventyr när det är som bäst.

Den episka sci-fi sagan Rebel Moon Dreamfilm är ett absolut måste för alla fans av Zack Snyder och genrefilmer.

Var kan jag se filmen gratis?

Det finns flera streamingtjänster som erbjuder Rebel Moon Dreamfilm gratis just nu:

 • Dreamfilm - Marknadsledande streamingtjänst med stort filmbibliotek
 • Viaplay - Erbjuder film på provperiod just nu
 • HBO Max - Har Rebel Moon i sitt utbud en begränsad tid

Registrera dig på valfri streamingtjänst ovan så kan du börja titta på den nya succéfilmen Rebel Moon Dreamfilm gratis online. Passa på att se den här storslagna rymdoperan innan den försvinner från utbudet. Det är bara att trycka på play och njuta av äventyret!

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Streama Ny Actionfilm Rebel Moon Dreamfilm

Älskar du episka rymdäventyr fyllda med action? Då ska du inte missa att streama Rebel Moon Dreamfilm, en ny storsatsning från legendariske regissören Zack Snyder som släpps exklusivt på bio och online den 15 december.

Rebel Moon Dreamfilm utspelar sig i en avlägsen framtid där fredliga kolonier hotas av tyranniska regenter. Alla hopp står till en ung kvinna med mystiska krafter, som ger sig av på ett livsfarligt uppdrag för att söka hjälp. Hon måste ena galaxens folk för att rädda sin hemstation från undergång.

Filmen beskrivs som en adrenalinstinn, visuell fest fylld med spektakulära rymdslag och vackra planeter. Scenerierna och rymdskeppen är fantastiskt detaljerade och ger en känsla av att faktiskt vara ute i världsrymden. Det här är action sci-fi på absolut högsta nivå.

Rebel Moon Dreamfilm är ett måste för alla som gillar spännande äventyrsfilmer och episk rymdaction

Varför ska man se den?

Det finns många anledningar till att du inte vill missa att se den här filmen:

 • Zack Snyders bästa regi hittills enligt kritikerna
 • Fantastiska cgi-effekter och rymdmiljöer
 • Medryckande hjältinna och muterade fiender
 • Emotionell berättelse om att ena folket
 • Massiv episk action i rymden inga andra filmer kommer i närheten

Med andra ord är det en fullspäckad underhållning utlovar oändligt nöje för alla fans av sci-fi och action! Ge dig ut på ett fantastiskt rymdäventyr och streama Rebel Moon Dreamfilm online redan idag. Det grymma kriget i rymden väntar!

Titta På Rebel Moon Dreamfilm Svenska 15.12

Idag den 15:e december har den efterlängtade actionfilmen Rebel Moon Dreamfilm äntligen premiär! Missa inte att titta på den spännande sci-fi sagan med svensk text redan nu på din streamingtjänst. Zack Snyders nya mästerverk utlovar hisnande rymdaction och visuella effekter i världsklass.

I Rebel Moon Dreamfilm följer vi en ung kvinna från utposten Akila Prime som vågar ge sig ut på en livsfarlig resa för att hitta warriors som kan försvara hennes hemstation från de ondskefulla regenterna som hotar utplåna den. Hon måste med muterade fiender och navigera en fientlig galax för att ena planeterna och rädda sitt folk.

Med en budget på över $100 miljoner utlovar den här filmen en sinnesrörande actionupplevelse som saknar motstycke. Med Zack Snyder vid rodret kan du räkna med en adrenalinpumpande historia och hissnande rymdscener i absolut världsklass. Titta på Rebel Moon Dreamfilm med svensk text från bekvämligheten i ditt eget hem.

Upplev Rebel Moon som den är menad att ses - i full längd på storbildsskärm med surroundljud för maximal känsla!

Nypremiär Rebel Moon Streama Nu Dreamfilm

Den episka nya rymdactionen Rebel Moon har äntligen haft premiär och kan ses över hela världen nu! Missa inte att bänka dig framför skärmen och streama den spännande äventyrsfilmen från succéregissören Zack Snyder redan idag på Dreamfilm!

Rebel Moon utspelar sig i en dystopisk framtid där en mystisk, totalitär regim hotar att förinta fredliga kolonier i ytterkanterna av rymden. En ung kvinnlig lärjunge ger sig då ut på ett hjältedåd att ena planeterna för att bygga en allians som kan stoppa tyranniets framfart en gång för alla.

Med en produktionskostnad på över $100 miljoner och en speltid på 135 minuter utlovar Rebel Moon massiv, filmisk underhållning. Zack Snyders innovativa regi och revolutionerande specialeffekter tar tittaren på en känslomässig berg-och-dalbana bland stjärnorna. Streama den fängslande rymdsagan Rebel Moon online redan idag! Det är bara att luta sig tillbaka, starta upp Dreamfilm och njuta av äventyret!

Varför är Rebel Moon så populär?

Några av de främsta anledningarna till att Rebel Moon har blivit en sådan hit är:

 • Snyders mest ambitiösa film hittills med CGI och rymdmiljöer i världsklass
 • En gripande och oväntad berättelse som engagerar
 • Explosiv rymdaction och adrenalinstinna fight-scener
 • Karismatiska karaktärer man rotar för och bryr sig om
 • Fantastisk värld som känns enorm, levande och detaljerad

Med andra ord levererar Rebel Moon entertainment i absolut toppklass för alla åldrar. Det är bara att spänna fast säkerhetsbältet och streama det fantastiska rymdspektaklet online på Dreamfilm!

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Zack Snyders Nya Film Rebel Moon Dreamfilm

Den legendariske Hollywoodregissören Zack Snyders senaste mästerverk, episka science fiction-filmen Rebel Moon, har nu haft världspremiär. Succén är ett faktum och hyllas som en av årets absolut bästa filmer hittills. Missa inte att streama rymdäventyret på Dreamfilm!

Rebel Moon utspelar sig i en avlägsen framtid där fredliga kolonier hotas av tyranniska regenter. En ung kvinna med mystiska krafter ger sig ut på ett riskabelt uppdrag i rymden för att söka hjälp och ena planeterna i kampen för frihet.

Med en ensemble av karismatiska skådespelare, innovativ CGI-teknik och en rörande berättelse om mod och uppoffring har Snyders senaste film alla ingredienser för att bli en modern klassiker. Kritikerna är unisont positiva och hyllar Rebel Moon för sin episka skala, emotionella slagkraft och adrenalinstinna rymdscener.

Rebel Moon är en hisnande, visuellt fantastisk rymdfärd som kommer att bli ihågkommen som en av de bästa titlarna på flera år.

Bra skäl att se filmen

Några utmärkta anledningar att inte missa Rebel Moon på Dreamfilm:

 • Zack Snyders bästa regi med massiva digitala världar
 • Spännande udda karaktärer som blir omtyckta
 • Gripande drama och storslagna rymdslag
 • Mäktig, detaljrikedom av en främmande planet

Sammanfattningsvis levererar Zack Snyders nya succéfilm Rebel Moon massiv underhållning för både hjärta och hjärna. Missa inte att streama den moderna sci-fi-klassikern online på Dreamfilm redan idag!

Streama Rebel Moon Del 1 Dreamfilm Sverige

Rebel Moon är tillbaka! Efter succén med den första delen är uppföljaren Rebel Moon Del 1 nu här och har premiär exklusivt på Dreamfilm. Vill du vara först med att se den efterlängtade fortsättningen på sci-fisagan? Streama online på Dreamfilm idag!

Handlingen i Rebel Moon Del 1 tar vid där den förra filmen slutade. Vår hjältinna har lyckats samla ihop en armé av krigare från olika planeter för att stoppa tyrannerna Balisarius en gång för alla. Men striden har bara börjat, och det mystiska hotet från de mörka regionerna av galaxen kommer närmare för varje dag...

Med Zack Snyder som producent och manusförfattare väntas filmen nå nya höjder inom action och specialeffekter. Första delen hyllades unisont för sin episka rymdaction, och med en budget på över 300 miljoner dollar lovar uppföljaren att sätta en ny standard. Upplev rymdäventyret Rebel Moon Del 1 på bio eller hemmafra genom att streama online på Dreamfilm!

Den som gillade den första Rebel Moon-filmen kommer garanterat att älska del 2. En fantastisk fortsättning med ännu större action och drama.

Varför se Rebel Moon Del 1?

Några utmärkta skäl att streama den nya filmen:

 • Zack Snyders återkomst till sci-fi-genren
 • Ännu större rymdslag och actionscener
 • Svar på frågor och mystiska hemligheter från del 1
 • Känslosamt drama när hjältinnan möter sitt öde

Sammanfattningsvis utlovar Rebel Moon Del 1 att bli årets mest spektakulära filmupplevelse för science fiction-fans. Missa inte att vara först med att streama succéuppföljaren på Dreamfilm redan nu! Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av den episka färden bland stjärnorna.

Sammanfattning

Den här artikeln ger en djupgående guide till den nya sci-fi actionfilmen Rebel Moon, som har premiär på Dreamfilm den 15 december. Här får du veta allt du behöver om handling, karaktärer, var du kan streama filmen gratis online och varför du inte vill missa det här storslagna rymdäventyret.

Rebel Moon utspelar sig i en dystopisk framtid där fredliga kolonier hotas av tyranniska regenter. Vår hjälte är en ung kvinna med övermänskliga krafter som ger sig ut på en farofylld resa bland stjärnorna för att ena planeterna i kampen för frihet. Filmen beskrivs som en visuell fest fylld med adrenalinstinn action.

Artikeln ger konkreta tips på var du kan streama Rebel Moon gratis online redan nu, bland annat på Dreamfilm, Viaplay och HBO Max. Det finns många anledningar att inte missa den här filmen, som Zack Snyders hittills bästa regi, medryckande CGI-effekter och en gripande berättelse.

Sammanfattningsvis är Rebel Moon ett absolut måste för alla fans av science fiction och episk filmunderhållning. Registrera dig på Dreamfilm redan idag för att streama succéfilmen gratis online i full längd med svensk text.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1605
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Rebel Moon - Part One: A Child of Fire med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

superMice

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

matixd

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.
avatar

FilmFreak99

Kolla in Rebel Moon - Part One: A Child of Fire om du gillar action, riktigt bra film
avatar

ChillChalle

Så besviken på Rebel Moon - Part One: A Child of Fire
avatar

SnuttisSerier

Jag kan inte få nog av Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, helt beroendeframkallande
avatar

RealityRasmus

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire hade potential men kändes lite platt till slut
avatar

PärlanPelle

Inte vad jag förväntade mig från Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, lite besviken
avatar

WarlockWilmer

Detaljerna i Rebel Moon - Part One: A Child of Fire gör hela skillnaden, så genomtänkt