Real Steel 2011 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
7 766
Betyg
calendar2011
time2h 07m
I en nära framtid är robot-boxning en populär sport. En före detta boxare, och numera misslyckad promotor, tror sig ha hittat en mästare i en övergiven robot och börjar ta sig uppåt i boxningsvärlden. Samtidigt upptäcker han att han har en 11-årig son som vill lära känna sin far.

Skådespelare

Actor Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Actor Anthony Mackie

Anthony Mackie

Actor Hugh Jackman

Hugh Jackman

Actor Kevin Durand

Kevin Durand

Actor Hope Davis

Hope Davis

Actor Dakota Goyo

Dakota Goyo

Actor Phil LaMarr

Phil LaMarr

Actor Miguel Sandoval

Miguel Sandoval

Officiell trailer

Siehe auch

Real Steel DreamFilm Streama Gratis Svensk text 2011

Real Steel är en amerikansk actionfilm från 2011 som utspelar sig i en nära framtid där robotar har tagit över boxningen. Filmen regisserades av Shawn Levy och har bland andra Hugh Jackman, Dakota Goyo och Evangeline Lilly i rollerna. Den har premiär den 28 september 2011 och är en riktig drömfilm för alla som gillar spännande sportfilmer och coola robotar.

I Real Steel får vi följa den före detta boxaren Charlie Kenton som nu försörjer sig på att låta sin robot boxas mot andra robotar. Charlie får plötsligt vårdnaden om sin 11-åriga son Max och tillsammans bestämmer de sig för att bygga en robot som kan utmana världens bästa. Det blir en spännande resa när de mot alla odds försöker ta sig till toppen av robotboxningen.

Med skådespelare som Hugh Jackman och Dakota Goyo i huvudrollerna utlovar Real Steel att bli en riktigt underhållande filmupplevelse. Robotboxning är dessutom något helt nytt och unikt som garanterat kommer att imponera på publiken. Det här är helt klart en film som är värd att streama online!

Så missa inte att se Real Steel gratis och online med svensk text på DreamFilm. Här kan du njuta av den fullständiga filmen i hög kvalitet. Perfekt för en spännande filmkväll!

Real Steel

Titta På Real Steel DreamFilm Online Gratis Hela Filmen

Är du sugen på att se en riktigt adrenalinfylld och actionspäckad film? Då ska du inte missa Real Steel som har premiär på bio den 28 september 2011 men som redan nu går att streama helt gratis online på DreamFilm!

Real Steel utspelar sig i en nära framtid där den traditionella boxningen har ersatts av robotboxning. I centrum av handlingen står den före detta boxaren Charlie Kenton som tillsammans med sin son Max bestämmer sig för att bygga en egen boxningsrobot som ska utmana världseliten.

Med skådespelare som Hugh Jackman, Dakota Goyo och Evangeline Lilly i rollerna utlovar Real Steel att bli ett actionfyllt drama som kommer att få pulsen att stiga. Robotboxning är dessutom något helt nytt som vi aldrig sett förut. Det kommer garanterat att imponera på publiken när de avancerade robotarna möts i ringen.

Streama Real Steel redan idag gratis och online med svensk text på DreamFilm. Här kan du se hela filmen i hög kvalitet och vara en av de första som får uppleva den här spännande actionrullen. Perfekt filmunderhållning för en trevlig kväll hemma i soffan!

Se Real Steel DreamFilm Gratis Online Swesub

Är du sugen på att se en riktigt cool och annorlunda sportfilm? Se då den nya actionfilmen Real Steel som utspelar sig i en framtid där människor har ersatts av robotar inom boxningen. Filmen har biopremiär den 28 september 2011 men går redan nu att streama helt gratis med svensk text på DreamFilm.

I Real Steel får vi följa den före detta proffsboxaren Charlie Kenton som nu försörjer sig på att låta sin robotboxare möta andra robotar på olika mindre evenemang. Men så får Charlie oväntat vårdnaden om sin 11-årige son Max och tillsammans bestämmer de sig för att bygga en helt ny robotboxare som ska utmana världseliten.

Med skådespelare som Hugh Jackman, Dakota Goyo och Evangeline Lilly i huvudrollerna utlovar Real Steel att bli en fartfylld och spännande filmupplevelse där fäktningen mellan robotarna garanterat kommer att imponera. Det här är sci-fi och action när den är som allra bäst!

Gå inte miste om att se Real Steel gratis online med svensk text på DreamFilm. Här kan du streama hela filmen i hög kvalitet och vara en av de första som får uppleva den här coola och annorlunda boxningsfilmen. Perfekt filmunderhållning för en trevlig kväll!

Streama Real Steel DreamFilm I Sverige Full Längd

Den 28 september 2011 har den nya actionfilmen Real Steel med superstjärnan Hugh Jackman premiär på bio, men redan nu går den att streama helt gratis och i full längd online på DreamFilm!

Real Steel utspelar sig i en nära framtid där robotar har tagit över boxningen. Filmen handlar om den före detta boxaren Charlie Kenton som tillsammans med sin 11-årige son Max bygger en egen robotboxare som ska matcha de starkaste robotarna som finns.

Med en blandning av drama, action och en rejäl dos coola robotmatcher utlovar Real Steel att bli en riktigt adrenalinfylld och fartfylld filmupplevelse. Skådespelare som Hugh Jackman och Dakota Goyo i rollerna bidrar dessutom till att öka filmens dragkraft ytterligare.

Streama Real Steel redan idag helt gratis på DreamFilm och se hela filmen i hög kvalitet. Det är den perfekta underhållningen för en kväll framför datorn eller surfplattan och det bästa sättet att få uppleva den här unika robotboxningsfilmen långt innan den kommer till vanliga biografer.

Real Steel

Se Real Steel DreamFilm Stream Svenska Gratis

Den 28 september 2011 är det äntligen premiär för den spännande och explosiva actionfilmen Real Steel med Hugh Jackman i huvudrollen. Men redan nu går det att streama den helt gratis med svensk text på DreamFilm!

Real Steel utspelar sig i en alternativ framtid där robotar har tagit över boxningen. Filmen handlar om före detta boxaren Charlie Kenton som tillsammans med sin son Max bygger en robotboxare som ska utmana de bästa i världen. Vi får vara med om en spännande resa när de mot alla odds kämpar för att nå toppen.

Med en mix av drama, action och superavancerade robotar som boxas mot varandra utlovar Real Steel att leverera massvis med spänning och adrenalin. Hugh Jackman är dessutom alltid ett säkert kort i en sådan här machomiljö. Det här är filmunderhållning när den är som allra bäst!

Missa inte att streama Real Steel redan idag helt gratis på DreamFilm. Här kan du se hela filmen med svensk text och mycket hög bildkvalitet. Perfekt för en kväll med fartfylld filmunderhållning som får pulsen att stiga.

Titta På Real Steel DreamFilm Swesub Stream Online

Science fiction-filmen Real Steel har premiär på bio den 28 september 2011. Men redan nu går den att streama helt gratis online med svensk text på DreamFilm! Det här är en riktigt explosiv och adrenalinfylld actionrulle med robotar som utkämpar brutala boxningsmatcher som kommer att imponera på publiken.

I Real Steel får vi följa den före detta boxaren Charlie Kenton som i en nära framtid tillsammans med sin 11-årige son Max bygger sin egen robotboxare som ska utmana världseliten. Hugh Jackman spelar huvudrollen och bidrar med både machostil och charm i den här spännande och annorlunda boxningsfilmen.

Missa inte att streama Real Steel redan idag helt gratis online på DreamFilm. Här kan du se hela filmen i hög kvalitet med svensk text redan innan den ens har haft biopremiär. Perfekt filmunderhållning för en kväll hemma i soffan framför datorn eller surfplattan!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7766
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7 bevisar Real Steel att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Real Steel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Real Steel. Betyget 7 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Real Steel med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 07m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.