close icon
page-title
Ready Player One
Ready Player One

Detaljer

 • Originaltitel: Ready Player One
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Amblin Entertainment

Ready Player One 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.6
15047Betyg
date2018
date2h 20m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |3 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |5 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Ready Player One gratis

Ready Player One är en actionfylld sci-fi film från 2018 som utspelar sig i en virtuell värld. Filmen är baserad på romanen med samma namn och regisseras av den välkända Steven Spielberg. I huvudrollerna ser vi bland andra Tye Sheridan, Olivia Cooke och Ben Mendelsohn.

Handlingen utspelar sig 2045 då världen är på väg att rasa samman. Folk spenderar därför det mesta av sin tid i den virtuella världen OASIS som erbjuder ett smärtfritt alternativ till verkligheten. När skaparen av OASIS dör bestämmer han att hans förmögenhet ska ärvas av den som hittar det digitala påskägg han gömt i spelet.

Ungdomen Wade Watts bestämmer sig för att leta efter påskägget men han är inte den enda. Snart utbryter ett virtuellt krig mellan Watts och de andra spelarna. Frågan är vem som kommer att hitta påskägget ochärva skaparens enorma förmögenhet?

Ready Player One är en underhållande film fylld med action och nostalgi. Med sina fantastiska specialeffekter och medryckande handling så är detta en film du inte vill missa. Streama den redan idag på Dreamfilm!

Ready Player One

Streama Ready Player One Dreamfilm

Är du redo för action och äventyr i en virtuell värld? Då ska du streama sci-fi filmen Ready Player One som har svensk text på Dreamfilm. Filmen utspelar sig år 2045 då världen är i ruiner och de flesta människor spenderar sin tid i den virtuella världen OASIS.

När skaparen av OASIS dör bestämmer han att hans enorma förmögenhet ska ärvas av den som hittar det digitala påskägg han gömt i spelet. Snart bryter ett virtuellt krig ut mellan spelarna som alla vill hitta påskägget och bli rika.

Med sina fantastiska specialeffekter och medryckande handling så är Ready Player One en film du inte vill missa.

Ready Player One regisseras av ingen mindre än Steven Spielberg och har fått strålande recensioner för sin underhållande historia och visuella effekter. Missa inte chansen att streama Ready Player One gratis med svensk text på Dreamfilm!

Filmen hade biopremiär 2018 med bland andra Tye Sheridan, Olivia Cooke och Ben Mendelsohn i rollerna. Titta på den redan idag genom att streama Ready Player One gratis på svenska hos oss!

Se Ready Player One svenska online

Är du redo för en adrenalinfylld resa in i en virtuell värld? Sci-fi filmen Ready Player One utspelar sig år 2045 i den digitala världen OASIS dit de flesta människor flyr från en dystrtopisk verklighet.

När skaparen av den virtuella världen dör utlovar han sin enorma förmögenhet till den som hittar det digitala påskägg han gömt i spelet. Snart bryter kampen ut bland OASIS invånare som alla vill bli rika.

 • Strömma Ready Player One med svensk text
 • Se den på nätet gratis hos Dreamfilm

I huvudrollerna ser vi bland andra Tye Sheridan från X-Men filmerna, Olivia Cooke känd från Bates Motel och Ben Mendelsohn från Star Wars Rogue One. Ready Player One online gratis har fått strålande kritik för sin spännande historia och häftiga specialeffekter.

Missa inte chansen att se denna actionfyllda film om kampen att hitta ett digitalt påskägg i en virtuell värld. Streama Ready Player One på svenska redan idag hos Dreamfilm!

Ready Player One stream online free

Älskar du spel? Då kommer du att älska sci-fi filmen Ready Player One som mestadels utspelar sig i den virtuella världen OASIS dit mänskligheten flyr från en mörk verklighet.

Handlingen kretsar kring jakten på ett digitalt påskägg gömt i spelet av dess skapare. Den som hittar ägget kommer att ärva hans enorma förmögenhet. Snart bryter krig ut mellan OASIS invånare som slåss om att hitta påskägget.

I rollerna ser vi bland andra Tye Sheridan, Olivia Cooke och Ben Mendelsohn. Ready Player One stream online är fylld med action, äventyr och nostalgi från populärkulturen. Det är en underhållande film du inte vill missa!

Streama Ready Player One gratis online redan idag hos Dreamfilm. Filmen är på engelska men har svensk text för att göra upplevelsen ännu bättre. Sätt igång och njut av den spännande jakten på ett digitalt påskägg i gaming-världen OASIS!

Ready Player One

Ready Player One gratis på svenska

Drömmer du dig bort till fantasifulla världar? Då ska du se sci-fi filmen Ready Player One som mestadels utspelar sig i den virtuella spelvärlden OASIS dit mänskligheten flytt år 2045.

Handlingen kretsar kring jakten på ett digitalt påskägg gömt i OASIS av dess skapare. Den som hittar påskägget kommer att ärva hans ofantliga förmögenhet. Snart bryter ett actionfyllt krig ut i den virtuella världen.

Missa inte chansen att se denna spännande film fylld med nostalgi från popkulturen.

I rollerna ser vi bland andra Tye Sheridan, Olivia Cooke och Ben Mendelsohn. Se Ready Player One gratis online på svenska hos Dreamfilm! Filmen är på engelska men har svensk text för bästa tittarupplevelse.

Sätt på filmen och följ med på den medryckande jakten på ett digitalt påskägg i spelvärlden OASIS. Det är en sci-fi film fylld med action och nostalgi som du inte vill missa!

Ready Player One swesub Dreamfilm

Ready Player One utspelar sig i en dystopisk framtid där de flesta människor tillbringar sin tid i den virtuella världen OASIS. När skaparen av denna värld dör utlovar han sin enorma förmögenhet till den som hittar det digitala påskägg han gömt undan.

Snart bryter krig ut i OASIS när invånarna slåss om att hitta påskägget och vinna den ovärderliga förmögenheten. Vi får följa huvudpersonen Wade och hans vänner på deras farofyllda jakt efter påskägget i denna virtuella värld.

Steven Spielbergs Ready Player One är en actionfylld sci-fi film med häpnadsväckande specialeffekter och massor av nostalgi från popkulturen. Missa inte chansen att streama Ready Player One gratis med svensk text på Dreamfilm!

Filmen har fått strålande recensioner för sin kreativa handling och visuella effekter. Titta på den redan idag och följ med på jakten på ett digitalt påskägg som kan göra dig rik bortom fantasin.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 15047

Dela