alt

Raya och den sista draken 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
6 484
Betyg
calendar2021
time1h 47m
För länge sedan levde människor och drakar tillsammans i harmoni i fantasivärlden Kumandra. Men när onda monster - kända som druuner - hotade landet, offrade drakarna sig för att rädda mänskligheten. Nu, 500 år senare, har monstren återvänt, och det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa druunerna för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen - man måste kunna lita på varandra också.

Skådespelare

Actor Awkwafina

Awkwafina

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim

Actor Gemma Chan

Gemma Chan

Actor Dichen Lachman

Dichen Lachman

Actor Sung Kang

Sung Kang

Actor Benedict Wong

Benedict Wong

Actor Sandra Oh

Sandra Oh

Officiell trailer

Siehe auch

Rätt dags för Dreamfilm stream av Raya och den sista draken

Den efterlängtade animerade Disney-filmen Raya och den sista draken från 2021 går nu äntligen att streama gratis på Dreamfilm för alla filmälskare i Sverige. Både barn och vuxna kan nu se hela filmen med svensk text på nätet. Streama Raya och den sista draken och följ den unga krigarkvinnan Raya på hennes episka äventyr i det magiska landet Kumandra!

Filmen utspelar sig i den fantastiska världen Kumandra som en gång var fylld av drakar och magi. När ondskans kraft hotade landet offrade den sista draken sig själv för att rädda mänskligheten. Nu, 500 år senare, måste Raya samla ihop delarna av drakens magiska sten för att kunna återuppväcka den sista draken och rädda Kumandra från undergång. Det blir ett fartfyllt äventyr fylld av action, humor och hjärtevärmande vänskap. Se den Oscar-nominerade filmen nu helt gratis på Dreamfilm!

Raya och den sista draken

Upplev magin i fantasyvärlden Kumandra på svenska

Raya och den sista draken utspelar sig i den fantastiska världen Kumandra som delats upp i flera olika regioner baserade på de forna drakarna. Tack vare den svenska textningen på Dreamfilm kan du fullt ut uppleva magin i den kreativa miljö som Disneys animatörer skapat.

Följ med Raya på hennes resa genom öknar, djungler och snötäckta bergstoppar i jakten på drakstenarna. Möt fascinerande varelser som magiska vattnandahjortar, pillrande pungdjur och grönsaksmonster längs vägen. Se hur de olika delarna av Kumandra skiljer sig åt både visuellt och kulturmässigt, från den högteknologiska staden Fang till den tropiska djungeln Talon. Streama Raya och den sista draken på svenska och njut av varje detalj i den här unika fantasyvärlden!

Raya och den sista draken bjuder på en förtrollande animerad värld som är en fröjd för både ögat och fantasin.

Streama Raya och den sista draken med svensk text på nätet

Nu behöver du inte längre gå till bio för att se den efterlängtade Disney-filmen Raya och den sista draken. På Dreamfilm kan du streama Raya och den sista draken med svensk text helt gratis, på en plattform och enhet som passar dig.

Spela upp Raya och den sista draken på datorn, surfplattan eller mobilen var och när du vill efter filmens premiär den 3 mars 2021. Du kan pausa och spola tillbaka om du missar något. Eller varför inte göra filmkvällen extra mysig och streama Raya och den sista draken på TV:n? Med Dreamfilm slipper du köpa biljetter eller vänta på att filmen ska släppas för köp och hyrning. Upplev Disneys senaste animerade mästerverk bekvämt hemifrån!

Följ Raya på jakt efter den sista draken i Kumandra på Dreamfilm

Häng med på äventyret när den unga krigarkvinnan Raya ger sig ut på en farofylld resa för att hitta den sista legendomsusade draken som kan rädda hennes hemland Kumandra från undergång. Med sin vassa humor, smidiga kampsportstekniker och sin trogna vän, pillradjuret Tuk Tuk, måste Raya övervinna många faror och samla ihop delarna av den magiska drakstenen som kan återuppväcka draken.

Under resans gång träffar hon på nya oväntade vänner, som den rullskridskoåkande entreprenören Boun och den lillgamla apkokerskan Noi med sin gängbabian Baby Noi. Tillsammans beger de sig ut på ett fartfyllt äventyr fylld av action, humor och magi. Streama Raya och den sista draken på Dreamfilm och följ med på jakten efter Kumandras sista hopp om räddning!

Raya och den sista draken

Se den Oscar-nominerade animerade äventyrsfilmen gratis online

Raya och den sista draken nominerades till en Oscar för bästa animerade film vid Oscarsgalan 2022. Nu kan du äntligen se den hyllade Disneyfilmen helt gratis online på Dreamfilm!

Upplev den vackra animationen och det detaljrika bildspråket som gör Raya och den sista draken till en sådan visuell fröjd. Fascineras av filmens medryckande musik komponerad av James Newton Howard. Följ det gripande vänskapsdramat och läs på om den spännande bakgrunden till filmen där Disney lät sig inspireras av kulturer i Sydostasien. Streama Raya och den sista draken på Dreamfilm och se varför denna fantastiska äventyrsfilm hyllats av både kritiker och publik!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6484
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Raya och den sista draken är ett måste för fans av Action.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Raya och den sista draken. Betyget 7.9 talar för sig själv
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 47m att titta på den från början till slut.
avatar

mukasso

En Raya och den sista draken med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

Grater98

Raya och den sista draken Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.