alt

Råttatouille 2007 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
16 099
Betyg
calendar2007
time1h 51m
I en av Paris finaste restauranger bor Remy, en ambitiös råtta som – till skillnad från alla andra råttor – hatar sopor. Istället drömmer Remy om att bli en berömd fransk stjärnkock. Han slits mellan sin familjs förväntningar på att leva ett liv i kloakerna, eller att följa sin egen dröm. När han träffar kökspojken Linguini drar en kedjereaktion av händelser igång, som fullkomligt vänder upp och ner på hela Paris!

Skådespelare

Actor Brad Garrett

Brad Garrett

Actor Brian Dennehy

Brian Dennehy

Actor Will Arnett

Will Arnett

Actor Peter O'Toole

Peter O'Toole

Actor James Remar

James Remar

Actor John Ratzenberger

John Ratzenberger

Actor Bill Farmer

Bill Farmer

Actor Michael Giacchino

Michael Giacchino

Siehe auch

Råttatouille gratis online Dreamfilm

Råttatouille är en animerad film från 2007 som släpptes av Pixar. Filmen handlar om råttan Remy som drömmer om att bli kock, trots att hans familj och omgivning tycker att det är orimligt. Med hjälp av människan Linguini lyckas Remy till slut förverkliga sin dröm och lagar fantastisk mat på restaurangen Gusteaus.

Nu kan du streama Råttatouille gratis och lagligt på Dreamfilm. Filmen finns att se med svenskt tal och utmärkt bildkvalitet. Perfekt för en mysig filmkväll!

Om du inte har sett Råttatouille än rekommenderar vi den starkt. Det är en rolig och rörande berättelse om att följa sina drömmar, oavsett vad andra tycker. Dessutom är det fantastiska animationer och miljöer från Pixar, som alltid levererar kvalité.

Så slå dig ner i soffan och streama Råttatouille på Dreamfilm helt gratis. Njut av filmen i full längd med svenskt tal. Det enda du behöver är ett Dreamfilm-konto, vilket är gratis att skapa.

Råttatouille

Titta på Råttatouille svenska Dreamfilm

Råttatouille är en charmig och rolig animerad film från Pixar som kom 2007. Den handlar om råttan Remy som mot alla odds blir kock på en fin fransk restaurang. Nu kan du titta på Råttatouille med svenskt tal på Dreamfilm.

Remy är annorlunda än andra råttor - han älskar mat och drömmer om att bli kock. När ödet för honom till restaurangen Gusteaus i Paris får han chansen. Tillsammans med kökspojken Linguini lagar Remy fantastisk mat och imponerar på gästerna.

Men allt är inte enkelt. Remys familj och de andra kockarna på restaurangen blir inte glada när de upptäcker en råtta i köket. Det blir många roliga förvecklingar och spännande vändningar på vägen.

Vill du veta hur det går? Streama Råttatouille på Dreamfilm med svensk dubbning. Filmen är helt gratis att titta på och finns i utmärkt kvalitet. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Se Råttatouille svenskt tal Dreamfilm

Älskar du animerade filmer? Då får du inte missa Råttatouille från 2007. Den handlar om råttan Remy som mot alla odds blir kock på en fin restaurang i Paris. Nu kan du se Råttatouille med svenskt tal på Dreamfilm helt gratis.

Remy älskar matlagning men ingen tar hans dröm om att bli kock på allvar eftersom han är en råtta. Men när han hamnar på restaurang Gusteaus i Paris får han chansen att visa vad han går för. Med hjälp av kökspojken Linguini börjar Remy laga fantastisk mat och chockar gästerna.

Råttatouille är en charmig feelgood-film för hela familjen med underbara miljöer från Paris. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Men vägen till framgång är inte spikrak. Många roliga förvecklingar och oväntade vändningar väntar Remy och hans nya vän Linguini. Kommer de lyckas behålla sin hemlighet och rädda restaurangen Gusteaus rykte?

Det får du reda på när du ser Råttatouille på Dreamfilm med svensk dubb. Filmen är helt gratis att streama online och finns i utmärkt kvalité. Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan njutningsen börja!

Streama Råttatouille Dreamfilm gratis

Är du sugen på en feelgood-film utöver det vanliga? Då ska du streama Råttatouille på Dreamfilm. Den charmiga animerade filmen från 2007 handlar om råttan Remy som mot alla odds blir kock.

Remy älskar matlagning men ingen tar hans dröm på allvar. När han av en slump hamnar på en fin restaurang i Paris får han chansen att visa vad han går för. Med hjälp av vännen Linguini börjar Remy laga fantastisk mat och imponerar på gästerna.

Men det är inte lätt att vara råtta bland människor. Många roliga förvecklingar och oväntade hinder väntar Remy på vägen till framgång.

 • Kommer Remy kunna behålla sin hemlighet som kock?
 • Hur reagerar de andra kockarna när de upptäcker en råtta i köket?
 • Och kommer restaurangen Gusteaus kunna räddas?

Det får du reda på när du streamar Råttatouille gratis på Dreamfilm. Filmen finns i utmärkt kvalité med svensk dubbning. Perfekt för filmkvällar hemma i soffan!

Råttatouille

Råttatouille helfilm svenska Dreamfilm

Råttatouille är en feelgood-film utöver det vanliga från animationsspecialisterna Pixar. Filmen hade biopremiär 2007 och handlar om råttan Remy som mot alla odds blir kock på en fin restaurang. Nu kan du se Råttatouille i helfilm med svenskt tal på Dreamfilm.

Remy älskar matlagning men ingen tar hans dröm på allvar. När han av en slump hamnar på restaurangen Gusteaus i Paris får han chansen. Med hjälp av vännen Linguini börjar Remy laga fantastisk mat och imponerar på gästerna.

Men vägen till framgång som kock är inte lätt för en råtta. Många roliga förvecklingar och oväntade hinder väntar Remy på restaurang Gusteaus. Hur ska det gå för honom och hans nya vän Linguini? Kommer de lyckas rädda restaurangen från ett annalkande besök av den beryktade matkritikern Anton Ego?

Njut av hela Råttatouilles fantastiska resa när du streamar filmen gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Missa inte chansen att se Råttatouille i helfilm på Dreamfilm med svensk dubbning. Skapa bara ett gratis konto så kan du börja streama och njuta av denna fantastiska feelgood-film från Pixar.

Se Råttatouille 2007 svenska Dreamfilm

Letar du efter en riktigt bra feelgood-film att se? Då ska du inte missa animationshittet Råttatouille från 2007. Nu kan du streama Råttatouille från 2007 med svenskt tal helt gratis på Dreamfilm.

Råttatouille handlar om den mattokige råttan Remy som mot alla odds blir kock på en fin restaurang i Paris. Med hjälp av vännen Linguini börjar Remy laga fantastisk mat, till stor förvåning för gästerna.

Men det är inte lätt att vara råtta bland människor. Många roliga förvecklingar och oväntade hinder väntar Remy på hans resa mot att bli en framgångsrik kock. Hur ska det gå? Kommer Remy och Linguini lyckas rädda restaurangen från att gå omkull?

Det får du reda på när du streamar Råttatouille från 2007 på Dreamfilm. Animerade feelgood-filmen har svensk dubbning och finns att se gratis i utmärkt kvalitet. Perfekt för en trevlig filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 16099
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.8 bevisar Råttatouille att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MuriVOD12

Råttatouille är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.8 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Råttatouille. Betyget 7.8 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 51m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att Råttatouille är ett måste för fans av genren.
avatar

superMice

Råttatouille Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.8 bekräftar detta.
avatar

Grater98

Råttatouille Betyget 7.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Råttatouille Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Råttatouille Titel med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Storken Richard och den mystiska juvelen

Minioner: Berättelsen om Gru

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Flykten från kycklingfabriken