alt

Rambo: First Blood Part II 1985 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
3 630
Betyg
calendar1985
time1h 36m
Vietnam-veteranen John Rambo avtjänar tid i fängelset. En dag blir han erbjuden en chans att komma ut från fängelset. Han får i uppdrag att åka tillbaka till Vietnam och leta reda amerikanska soldater som fortfarande hålls fångna i djungeln tio år efter krigets slut. Rambo accepterar uppdraget och beger sig iväg.

Skådespelare

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Martin Kove

Martin Kove

Actor Charles Napier

Charles Napier

Actor Steven Berkoff

Steven Berkoff

Actor Julia Nickson

Julia Nickson

Actor Richard Crenna

Richard Crenna

Actor George Cheung

George Cheung

Actor Jeff Imada

Jeff Imada

Officiell trailer

Siehe auch

Rambo 2 strömma nu på Dreamfilm

Den klassiska actionfilmen Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone i huvudrollen går nu att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är uppföljaren till succén First Blood och följer Rambo på ett nytt livsfarligt uppdrag i Vietnam.

I Rambo 2 skickas Rambo tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar som fortfarande kan finnas kvar i djungeln. Men snart inser han att uppdraget är långt farligare än han trodde. Med Livsfara väntar bakom varje buske måste Rambo använda alla sina färdigheter för att överleva - och rädda de fångar han letar efter.

Med rasande actionscener, spännande äventyr och Sylvester Stallones karaktäristiska machostil är Rambo 2 en riktig adrenalinkick för actionfans. Missa inte chansen att streama den gratis på svenska på Dreamfilm!

När den hade biopremiär 1985 blev Rambo 2 en av årets största biosuccéer och drog in över 300 miljoner dollar globalt. Den cementerade Rambo som en av 80-talets största actionhjältar.

Rambo: First Blood Part II

Se Rambo 2 streama gratis på Dreamfilm swefilmer

Den adrenalinfyllda actionrullen Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone finns nu att titta på gratis med svenskt tal på Dreamfilm swefilmer.

I uppföljaren till succén First Blood skickas Vietnamveteranen John Rambo tillbaka till djungeln på ett farligt uppdrag för att leta efter krigsfångar. Men snart står det klart att någon vill se honom död.

Med rasande actionscener och en rafflande story som aldrig lugnar ner sig är Rambo 2 perfekt underhållning för fans av tuffa actionfilmer. Missa inte chansen att se den legendariska machohjälten på nya farliga uppdrag!

Rambo 2 är ren adrenalin från början till slut. Med livsfarliga actionscener och en brutal story som griper tag är det här en riktig storsäljare för actionfans.

Förutom hisnande action bjuder Rambo 2 även på ett fascinerande återsbesök till Vietnam, över 10 år efter krigets slut. Med Silkesapan som bakgrund ger filmen en spännande inblick i landets dramatiska historia.

Titta på Rambo 2 gratis online med svenskt tal

Den första uppföljaren till Rambo-filmerna med Sylvester Stallone, Rambo 2 från 1985, går nu att streama gratis med svenskt tal på nätet. Missa inte chansen att se den adrenalinfyllda actionrullen!

 • Rasande actionscener med livsfara runt varje hörn
 • Spännande äventyr djupt inne i Vietnams djungler
 • Sylvester Stallones karaktäristiska tuffa machostil

I filmen skickas Rambo tillbaka till Vietnam, över 10 år efter kriget, för att leta efter eventuella krigsfångar. Men snart står det klart att han gått rakt i en fälla - och att överlevnad är det enda som gäller.

Med adrenalinfylld action från början till slut och en gastkramande story som griper tag är Rambo 2 en riktig storsäljare. Missa inte att titta på den gratis med svenskt tal på nätet!

Se Rambo 2 på Dreamfilm stream

Den klassiska machobrösten Rambo är tillbaka i ännu ett explosivt Vietnam-äventyr. Actionrullen Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone går nu att streama gratis på Dreamfilm.

I filmen skickas Rambo tillbaka till Vietnam för att leta efter eventuella krigsfångar som kan ha glömts kvar i djunglernas fångenskap. Men vad som verkar som ett enkelt uppdrag visar sig snabbt vara en dödsfälla.

Omgiven av fiendestyrkor på alla sidor måste Rambo ta till alla sina skoningslösa stridsfärdigheter för att överleva. Med actionscener som får pulsen att rusa och en historia som griper tag är Rambo 2 riktig startuppladdning för fans av tuffa actionhjältar.

Med adrenalinstinna actionscener i Vietnams djungler visar Rambo 2 att machohjälten från 80-talet fortfarande är i toppform.

Har du inte sett de tidigare Rambo-filmerna spelar det ingen roll - varje film fungerar som fristående underhållning. Så missa inte att streama Rambo 2 gratis på Dreamfilm redan idag!

Rambo: First Blood Part II

Strömma Rambo 2 filmen från 1985

Machohjälten och Vietnamveteranen John Rambo är tillbaka i ännu ett adrenalinfyllt actionäventyr. Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone går att strömma gratis online på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig över 10 år efter Vietnamkriget, när Rambo skickas tillbaka till djunglernas grottor för att leta efter krigsfångar. Men det visar sig snabbt att någon annan drar i trådarna och att uppdraget bara är en fälla för att ta livet av Rambo.

Omgiven av fientligt sinnade Viet Cong-gerillan måste Rambo slåss för sitt liv samtidigt som han desperat försöker lokalisera de fångar han letar efter. Med action i världsklass och spänning som får naglarna att vitna är Rambo 2 ren uppåtrullning från start till mål.

Missa inte att strömma den adrenalinfyllda actionklassikern från 1985 gratis online redan idag! Det finns gott om plats för fler fans i John Rambos tuffa machovärld.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3630
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på Rambo: First Blood Part II, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Rambo: First Blood Part II med ett 6.6 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 36m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 36m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Rambo: First Blood Part II Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: No Way Home

Shockwave: Countdown to Disaster

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Aquaman and the Lost Kingdom

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Black Panther: Wakanda Forever