alt

Racetime 2018 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.2
28
Betyg
calendar2018
time1h 30m
Filmen handlar om en spektakulär tävling med slädar genom byn. Frankie-4-Öga och hans team, inklusive Sophie som förare, utmanar nykomlingarna; den mystiska Zac och hans atletiske kusin Charlie.

Skådespelare

Actor Hélène Bourgeois Leclerc

Hélène Bourgeois Leclerc

Actor Mariloup Wolfe

Mariloup Wolfe

Actor Gildor Roy

Gildor Roy

Actor Ludivine Reding

Ludivine Reding

Actor Mehdi Bousaidan

Mehdi Bousaidan

Actor Hugolin Chevrette

Hugolin Chevrette

Actor Catherine Trudeau

Catherine Trudeau

Actor André Sauvé

André Sauvé

Officiell trailer

Racetime DreamFilm gratis online

Racetime är en animerad film från 2018 som nu går att se helt gratis online på DreamFilm. Filmen är dubbad till svenska så att hela familjen kan njuta av den. Racetime handlar om ett gäng barn som deltar i en spännande slädtävling.

Racetime hade biopremiär i december 2018 och har nu släppts på DreamFilm för gratis streaming. Det är en underhållande och rolig film som passar utmärkt för en mysig filmkväll hemma. Genom att streama Racetime gratis på DreamFilm slipper du betala några extra avgifter.

Filmen är 89 minuter lång och lämpar sig för barn i alla åldrar. Den handlar om den unga renen Frankie som drömmer om att vinna den stora slädtävlingen Racetime. Tillsammans med sina vänner övervinner han många utmaningar på vägen mot mållinjen.

Racetime är producerad av det kanadensiska filmbolaget CarpeDiem Film & TV. Den hade världspremiär i Kanada i december 2018 och har nu släppts för gratis streaming på DreamFilm med svensk dubbning.

Racetime

Titta Racetime DreamFilm stream Sverige

Streama Racetime gratis på DreamFilm och upplev den spännande animerade filmen om renen Frankie och slädtävlingen Racetime. Filmen går att se helt gratis med svensk dubbning så att hela familjen kan titta.

Genom att streama Racetime på DreamFilm kan du se den var som helst i Sverige, på din dator, surfplatta eller mobil. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Filmen streamas i full HD-kvalitet utan buffring eller avbrott.

Racetime är en rolig och spännande film för hela familjen. Streama den gratis idag på DreamFilm!

Filmen hade biopremiär i december 2018 och har nu släppts på DreamFilm. Här kan du streama Racetime gratis med svensk dubbning i hög bild- och ljudkvalitet. Filmen varar i 89 minuter så det är bara att poppa popcorn och sätta sig tillrätta!

Streama gärna Racetime tillsammans med vänner eller familj för en trevlig filmafton. DreamFilm erbjuder gratis streaming utan krav på registrering eller prenumeration.

Se Racetime DreamFilm svenska subtitles

På DreamFilm kan du se den animerade filmen Racetime med svenska undertexter. Filmen handlar om renen Frankie och hans vänner som deltar i en spännande slädtävling för barn.

Genom att se Racetime på DreamFilm får du automatiskt tillgång till svenska undertexter. Det gör att även de yngsta barnen kan hänga med i handlingen och dialogen. Filmen passar utmärkt för en familjefilmkväll!

Racetime är producerad av det kanadensiska filmbolaget CarpeDiem Film & TV och släpptes på bio 2018. Nu finns den tillgänglig för gratis streaming på DreamFilm i 89 minuter. Upplev spänningen, vänskapen och äventyret med svenska undertexter.

 • Gratis streaming på DreamFilm
 • Svensk dubbning och undertexter
 • Spännande animerad film för hela familjen

Skräddarsy din upplevelse genom att aktivera undertexterna innan du startar uppspelningen av Racetime. Njut sedan av den roliga och spännande berättelsen om renen Frankie och hans vänner under den stora slädtävlingen.

Hela filmen Racetime DreamFilm swesub

På DreamFilm kan du se hela den animerade filmen Racetime med svensk text. Filmen varar i 89 minuter och följer renen Frankie och hans vänner under den spännande slädtävlingen.

Genom att se hela Racetime på DreamFilm får du tillgång till filmen med svensk dubbning (swesub) så att även barnen kan hänga med i handlingen. Det är bara att poppa popcorn och njuta av denna underhållande familjefilm!

Frankie är den yngsta renen som någonsin deltagit i slädtävlingen Racetime. Trots att oddsen är emot honom ger han och hans vänner allt för att vinna den prestigefyllda tävlingen. Upplev spänningen och vänskapen genom att se hela filmen gratis på DreamFilm.

Se hela den roliga och spännande filmen Racetime med svensk dubbning på DreamFilm. Perfekt familjeunderhållning!

Det är enkelt att se hela filmer gratis online på DreamFilm. Registrering eller prenumeration krävs inte. Streama bara igång Racetime och njut av äventyret med svensk dubbning och undertexter i 89 minuter. Vad väntar du på?

Racetime

Streama Racetime DreamFilm 07.12.2018

Racetime är en spännande animerad film för hela familjen som hade biopremiär den 7 december 2018. Nu kan du streama Racetime gratis på DreamFilm i full längd med svensk dubbning.

Filmen producerades av det kanadensiska bolaget CarpeDiem Film & TV och handlar om den unga renen Frankie. Han och hans vänner deltar i den klassiska slädtävlingen Racetime fylld av spänning och utmaningar. Upplev äventyret och vänskapen genom att streama filmen online.

Trots att Racetime redan haft premiär på bio kan du nu se den gratis på DreamFilm i 89 minuter. Du behöver inte registrera dig eller betala något för att streama filmen från 2018 med svensk dubbning och undertexter.

Så poppa popcorn, samla familjen och vänner och streama igång Racetime för en trevlig filmafton. Njut av den spännande animationen och skratten från 2018 års populära julfilm för hela familjen.

Racetime DreamFilm gratis stream svenska

Den animerade filmen Racetime går att streama gratis med svensk dubbning på DreamFilm. Följ med den unga renen Frankie och hans vänner på äventyr i den spännande slädtävlingen för barn.

Racetime är en underhållande familjefilm från 2018 som nu finns tillgänglig för gratis streaming i 89 minuter. Filmen har svensk dubbning så att även yngre tittare kan följa handlingen och skratta åt komiken på äventyret.

Streama Racetime gratis utan kostnad eller registrering på DreamFilm. Se den spännande animationen från 2018 och upplev vänskapen, utmaningarna och skratten med Frankie och hans vänner i slädtävlingen Racetime. En riktigt härlig film!

Sammanfattningsvis går det alltså att streama den animerade filmen Racetime helt gratis med svensk dubbning på DreamFilm. Perfekt familjeunderhållning för en mysig kväll hemma i soffan framför tv:n eller datorn/surfplattan.

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 28
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.2 antyder att Racetime är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.2 för Racetimebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Racetime. Betyget 5.2 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Racetime med medelbetyget 5.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Racetime med ett betyg på 5.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mukasso

En Racetime med ett betyg på 5.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KarTofel

Betyget 5.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Racetime Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.2 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Storken Richard och den mystiska juvelen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Coraline och spegelns hemlighet