close icon
page-title
Racetime
Racetime

Detaljer

 • Originaltitel: La course des tuques
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Kanada
 • Regissör: CarpeDiem Film & TV

Racetime Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star5.3
30Betyg
date2018
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  MilanTa

  |7 timer siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Racetime DreamFilm gratis online

Racetime är en animerad film från 2018 som nu går att se helt gratis online på DreamFilm. Filmen är dubbad till svenska så att hela familjen kan njuta av den. Racetime handlar om ett gäng barn som deltar i en spännande slädtävling.

Racetime hade biopremiär i december 2018 och har nu släppts på DreamFilm för gratis streaming. Det är en underhållande och rolig film som passar utmärkt för en mysig filmkväll hemma. Genom att streama Racetime gratis på DreamFilm slipper du betala några extra avgifter.

Filmen är 89 minuter lång och lämpar sig för barn i alla åldrar. Den handlar om den unga renen Frankie som drömmer om att vinna den stora slädtävlingen Racetime. Tillsammans med sina vänner övervinner han många utmaningar på vägen mot mållinjen.

Racetime är producerad av det kanadensiska filmbolaget CarpeDiem Film & TV. Den hade världspremiär i Kanada i december 2018 och har nu släppts för gratis streaming på DreamFilm med svensk dubbning.

Racetime

Titta Racetime DreamFilm stream Sverige

Streama Racetime gratis på DreamFilm och upplev den spännande animerade filmen om renen Frankie och slädtävlingen Racetime. Filmen går att se helt gratis med svensk dubbning så att hela familjen kan titta.

Genom att streama Racetime på DreamFilm kan du se den var som helst i Sverige, på din dator, surfplatta eller mobil. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Filmen streamas i full HD-kvalitet utan buffring eller avbrott.

Racetime är en rolig och spännande film för hela familjen. Streama den gratis idag på DreamFilm!

Filmen hade biopremiär i december 2018 och har nu släppts på DreamFilm. Här kan du streama Racetime gratis med svensk dubbning i hög bild- och ljudkvalitet. Filmen varar i 89 minuter så det är bara att poppa popcorn och sätta sig tillrätta!

Streama gärna Racetime tillsammans med vänner eller familj för en trevlig filmafton. DreamFilm erbjuder gratis streaming utan krav på registrering eller prenumeration.

Se Racetime DreamFilm svenska subtitles

På DreamFilm kan du se den animerade filmen Racetime med svenska undertexter. Filmen handlar om renen Frankie och hans vänner som deltar i en spännande slädtävling för barn.

Genom att se Racetime på DreamFilm får du automatiskt tillgång till svenska undertexter. Det gör att även de yngsta barnen kan hänga med i handlingen och dialogen. Filmen passar utmärkt för en familjefilmkväll!

Racetime är producerad av det kanadensiska filmbolaget CarpeDiem Film & TV och släpptes på bio 2018. Nu finns den tillgänglig för gratis streaming på DreamFilm i 89 minuter. Upplev spänningen, vänskapen och äventyret med svenska undertexter.

 • Gratis streaming på DreamFilm
 • Svensk dubbning och undertexter
 • Spännande animerad film för hela familjen

Skräddarsy din upplevelse genom att aktivera undertexterna innan du startar uppspelningen av Racetime. Njut sedan av den roliga och spännande berättelsen om renen Frankie och hans vänner under den stora slädtävlingen.

Hela filmen Racetime DreamFilm swesub

På DreamFilm kan du se hela den animerade filmen Racetime med svensk text. Filmen varar i 89 minuter och följer renen Frankie och hans vänner under den spännande slädtävlingen.

Genom att se hela Racetime på DreamFilm får du tillgång till filmen med svensk dubbning (swesub) så att även barnen kan hänga med i handlingen. Det är bara att poppa popcorn och njuta av denna underhållande familjefilm!

Frankie är den yngsta renen som någonsin deltagit i slädtävlingen Racetime. Trots att oddsen är emot honom ger han och hans vänner allt för att vinna den prestigefyllda tävlingen. Upplev spänningen och vänskapen genom att se hela filmen gratis på DreamFilm.

Se hela den roliga och spännande filmen Racetime med svensk dubbning på DreamFilm. Perfekt familjeunderhållning!

Det är enkelt att se hela filmer gratis online på DreamFilm. Registrering eller prenumeration krävs inte. Streama bara igång Racetime och njut av äventyret med svensk dubbning och undertexter i 89 minuter. Vad väntar du på?

Racetime

Streama Racetime DreamFilm 07.12.2018

Racetime är en spännande animerad film för hela familjen som hade biopremiär den 7 december 2018. Nu kan du streama Racetime gratis på DreamFilm i full längd med svensk dubbning.

Filmen producerades av det kanadensiska bolaget CarpeDiem Film & TV och handlar om den unga renen Frankie. Han och hans vänner deltar i den klassiska slädtävlingen Racetime fylld av spänning och utmaningar. Upplev äventyret och vänskapen genom att streama filmen online.

Trots att Racetime redan haft premiär på bio kan du nu se den gratis på DreamFilm i 89 minuter. Du behöver inte registrera dig eller betala något för att streama filmen från 2018 med svensk dubbning och undertexter.

Så poppa popcorn, samla familjen och vänner och streama igång Racetime för en trevlig filmafton. Njut av den spännande animationen och skratten från 2018 års populära julfilm för hela familjen.

Racetime DreamFilm gratis stream svenska

Den animerade filmen Racetime går att streama gratis med svensk dubbning på DreamFilm. Följ med den unga renen Frankie och hans vänner på äventyr i den spännande slädtävlingen för barn.

Racetime är en underhållande familjefilm från 2018 som nu finns tillgänglig för gratis streaming i 89 minuter. Filmen har svensk dubbning så att även yngre tittare kan följa handlingen och skratta åt komiken på äventyret.

Streama Racetime gratis utan kostnad eller registrering på DreamFilm. Se den spännande animationen från 2018 och upplev vänskapen, utmaningarna och skratten med Frankie och hans vänner i slädtävlingen Racetime. En riktigt härlig film!

Sammanfattningsvis går det alltså att streama den animerade filmen Racetime helt gratis med svensk dubbning på DreamFilm. Perfekt familjeunderhållning för en mysig kväll hemma i soffan framför tv:n eller datorn/surfplattan.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 30

Dela