alt

Project X - Hemmafesten 2012 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
5 995
Betyg
calendar2012
time1h 28m
Tre killar som fört en anonym tillvaro i skolan gör ett sista desperat försök att bli ihågkomna genom att anordna tidernas hemmafest. Deras idé är till synes harmlös: att anordna en fest som ingen ska glömma… men ingenting hade kunnat förbereda dem för den här festen. Ryktet sprider sig som en löpeld och det eskalerar till en kväll där drömmar krossas, rykten fläckas och legender föds. Du kommer önska att du var där.

Skådespelare

Actor Nichole Sakura

Nichole Sakura

Actor Miles Teller

Miles Teller

Actor Alexis Knapp

Alexis Knapp

Actor Thomas Mann

Thomas Mann

Actor Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel

Actor Ciara Hanna

Ciara Hanna

Actor Jillian Warry Barberie

Jillian Warry Barberie

Actor Nick Nervies

Nick Nervies

Officiell trailer

Siehe auch

Se filmen Project X - Hemmafesten gratis online

Är du redo att streama den roliga komedin Project X - Hemmafesten från 2012? Filmen släpptes den 1 mars 2012 och är en riktigt underhållande ungdomsfilm fylld med fester och tokiga upptåg. Med hjälp av DreamFilm kan du nu se den gratis online.

Filmen handlar om tre högstadiekillar - Thomas, Costa och JB - som bestämmer sig för att anordna den ultimata festen när Thomas föräldrar åker bort över helgen. De bjuder in massor av folk via sociala medier och festen urartar totalt när hundratals ungdomar dyker upp och förvandlar huset till ett enda stort kaos. Allt spårar ur när saker och ting går överstyr och grannskapet vaknar till en riktig mardröm.

Med en ensemble av roliga karaktärer och överraskande vändningar är Project X - Hemmafesten en underhållande film fylld med skratt och galenskaper. Perfekt film att streama med kompisgänget!

Project X - Hemmafesten

Streama komedin Project X - Hemmafesten från 2012

Project X - Hemmafesten är en amerikansk komedifilm från 2012 i regi av Nima Nourizadeh. Filmen är producerad av Silver Pictures och har genrebeteckningen komedi/ungdomsfilm.

Handlingen utspelar sig under några tokiga dygn då huvudkaraktärerna Thomas, Costa och JB bestämmer sig för att anordna en superfest medan Thomas föräldrar är bortresta. Festen skenar iväg totalt när hundratals ungdomar dyker upp efter att killarna bjudit in alla de känner via sociala medier.

Kaos uppstår när teenagere förvandlar huset till ett enda stort kalas med öl, musik och tokiga upptåg. Grannarna chockas när de vaknar upp till en riktig mardröm mitt i det lugna villaområdet. Allting går överstyr i denna galna komedifest!

Titta på Project X - Hemmafesten swesub DreamFilm

Vill du titta på den galna ungdomsfesten Project X - Hemmafesten? Filmen finns nu att streama gratis med svensk text på DreamFilm!

Project X - Hemmafesten hade premiär på bio den 1 mars 2012 och blev snabbt populär bland tonåringar för sin skildring av den ultimata festen. Med rollerna Thomas, Costa och JB i spetsen utvecklas festen till något som går långt över förväntan.

Musiken pumpar högt medan ungdomarna festar loss, grannarna rasar och förödelsen blir total. Men framförallt skrattar publiken gott åt de roliga och tokiga upptågen. Perfekt underhållande film att streama gratis på DreamFilm!

Se stream av Project X - Hemmafesten från Silver Pictures

Den galna komedin Project X - Hemmafesten är producerad av det amerikanska filmproduktionsbolaget Silver Pictures som ligger bakom många kända komedifilmer.

Silver Pictures grundades av filmproducenten Joel Silver år 1985 och har sedan dess producerat flera framgångsrika komedifilmer såsom “Gisslan”, “Scary Movie”-serien och “Nakna pistolen 33 1/3”. Även actionfilmer som “Die Hard” och “Matrix”-trilogierna kommer från Silver Pictures.

Nu kan du streama deras roliga ungdomsfestkomedi Project X - Hemmafesten gratis online. Perfekt film att se med kompisarna en fredags- eller lördagskväll!

Project X - Hemmafesten

Project X - Hemmafesten med svenska undertexter

Den galna ungdomsfesten Project X - Hemmafesten finns nu att streama gratis med svenska undertexter på DreamFilm. Filmen är 88 minuter lång och har svensk text för att du enkelt ska kunna följa med i handlingen.

Ursprungstiteln är “Project X” och filmen är amerikansk, så utöver partykaoset bjuds det även på en hel del roliga engelska kraftuttryck och svordomar från de tokiga tonåringarna. Men med svensk text på DreamFilm missar du ingenting av skratten!

Sätt på filmen, luta dig tillbaka och njut av det fullkomliga ungdomskalaset. Det enda du behöver är popcorn, godis och dina bästa vänner!

Streama och se Project X - Hemmafesten gratis från 2012

Den 1 mars 2012 hade succékomedin Project X - Hemmafesten biopremiär och blev snabbt en klassiker inom ungdomsfilmer tack vare sitt galna partytema och roliga karaktärer.

Nu, över 10 år senare, lever filmen vidare som en modern festklassiker som många ungdomar fortfarande älskar att se om och om igen. Och med DreamFilm kan du streama Project X - Hemmafesten gratis online!

Sätt på filmen från 2012 och följ med på den vilda festresan tillsammans med Thomas, Costa och JB. Upplev det fullkomliga tonårskalaset med öl, musik och tokiga upptåg. Det enda som kan stoppa festen är grannarna... eller?_

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5995
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Project X - Hemmafesten med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.9 antyder att Project X - Hemmafesten är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

Project X - Hemmafesten med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Minioner: Berättelsen om Gru

Willy Wonka och chokoladfabriken

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem