close icon
page-title
Prey for the Devil
Prey for the Devil

Detaljer

 • Originaltitel: Prey for the Devil
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Lionsgate

Prey for the Devil 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
848Betyg
date2022
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |5 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |9 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Spännande Skräckfilm Online Prey for the Devil Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt spännande och läskig skräckfilm? Då ska du inte missa den nya thrillern Prey for the Devil som har premiär på Dreamfilm den 23 oktober 2022. Filmen utlovar rejäla skräckupplevelser och garanterat nagelbitande spänning.

I centrum står en ung nunna vid namn Ann som utbildar sig till exorcist. Hon får i uppdrag att utreda ett misstänkt fall av demonisk besättelse i ett kloster. Men snart börjar mörka krafter hota systrarnas liv och Ann dras in i en intensiv kamp mellan gott och ont.

Med hjälp av sina läromästare skall Ann lära sig att hantera och kontrollera det onda. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort. Prey for the Devil utlovar en rad chockerande vändningar och oväntade skräckscener som får blodet att frysa till is.

Missa inte möjligheten att streama den här rysaren helt gratisDreamfilm med svenskt tal från och med den 23 oktober. Det är garanterat en av årets bästa skräckfilmer som du inte vill gå miste om!

Prey for the Devil

Upplev Rysliga Skräckscener i Ny Thriller Prey for the Devil Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm fylld med rysliga scener? Då ska du inte missa den nya thrillern Prey for the Devil som har premiär på Dreamfilm den 23 oktober 2022.

Filmen utspelar sig på ett avlägset kloster där den unga systrarna Ann fått i uppdrag att utbilda sig till exorcist för att bekämpa ondska. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända som hotar att slita klostret i stycken.

Prey for the Devil lovar att leverera en rad rysansvärt skrämmande scener och oväntade skräckeffekter. Förbered dig på att hoppa till i stolen när den demoniska ondskan slår klorna i systrarna och det mörka tar över klostret.

Missa inte chansen att streama den här läskiga thrillern helt gratissvenska från och med den 23 oktober på Dreamfilm. Perfekt film att se för alla fans av ordentliga skräckupplevelser!

Titta På Skräckis i Säsongens Mest Oväntade Vändningar Prey for the Devil Dreamfilm

Prey for the Devil är en av höstens mest spännande skräckfilmer som har allt en äkta skräckfantast vill ha. Intrigen kretsar kring den unga nunnan Ann som skickas till ett avlägset kloster för att utbilda sig till exorcist med uppdrag att bekämpa ondska.

Men snart börjar mystiska och skrämmande händelser utspela sig på klostret. Något ont och demoniskt hotar att slita sönder systrarnas liv. Prey for the Devil lovar en rad oväntade vändningar och chocker som får dig att hoppa till.

Missa inte chansen att titta på den här spännande skräckisen med en rad vändningar du inte ser komma. Perfekt film att streama gratis i höstmörkret på Dreamfilm från och med 23 oktober 2022.

Njut Av Rysarens Mästerliga Skådespelargärningar Prey for the Devil Dreamfilm

Prey for the Devil har en riktigt stark ensemble av skådespelare som lyfter den här rysaren till nya höjder. I huvudrollen ser vi Jacqueline Byers som den unga novisen Ann. Hennes skådespelarinsats som den osäkra men modiga nunnan som dras in i en kamp mellan gott och ont är magnifik.

Vi får också se Virginia Madsen som den stränga och auktoritära överstepriorinnan i ett kloster där mörka krafter börjar rasa. Hennes kusliga och hotfulla närvaro bidrar till den demoniska stämningen.

Upplev skådespelarnas fantastiska insatser och njut av Prey for the Devils makalösa skräckstämning när du streamar filmen gratisDreamfilm från och med 23 oktober 2022. En rysare du inte vill missa!

Prey for the Devil

Upptäck Den Oväntade Storyn i Årets Bästa Skräckis Prey for the Devil Dreamfilm

Prey for the Devil är utan tvekan en av årets absolut bästa skräckfilmer med en story som är oväntad, spännande och skrämmande på samma gång. Filmen utspelar sig på ett avlägset kloster där den unga novisen Ann skickas för att utbilda sig till exorcist i kampen mot ondska.

Men något ont börjar hända i klostret och Ann dras in i en intensiv kamp mellan ljus och mörker. Ingen är säker när den demoniska ondskan hotar att slita allt i stycken. Upptäck Prey for the Devils oväntade historia och var med om garanterat nagelbitande skräckupplevelser.

Missa inte chansen att streama vad som kan vara årets bästa skräckfilm helt gratis på svenska från och med 23 oktober på Dreamfilm. Perfekt film att se i höstmörkret för skräckfantaster.

Se Hur Ondskan Tar Över i Chockerande Thriller Prey for the Devil Dreamfilm

Är du redo för en ordentlig dos spänning och skräck? I så fall ska du se fram emot thrillern Prey for the Devil som har premiär på Dreamfilm den 23 oktober 2022. Filmen utlovar en chockerande skildring av hur ondskan tar över och hotar att förinta allt i sin väg.

I centrum står den unga novisen Ann som skickas till ett avlägset kloster för att utbilda sig till exorcist. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända och Ann dras in i en intensiv kamp mellan godhet och ondska.

Se hur mörkret sakta men säkert breder ut sig och tar över i den här rysliga thrillern. Missa inte chansen att streama Prey for the Devil gratis på Dreamfilm från och med 23 oktober om du gillar skräckisar fyllda med spänning.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 848

Dela