close icon
page-title
Prey
Prey

Detaljer

 • Originaltitel: Prey
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Studios

Prey 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.7
6288Betyg
date2022
date1h 40m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |2 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Prey Dreamfilm streama online gratis

Prey är den senaste filmen i Predator-serien som hade premiär på Dreamfilm i augusti 2022. Filmen utspelar sig år 1719 och följer Naru, en ung kvinna i stammen Comanche som måste försvara sitt folk när de attackeras av en främmande varelse. Streama Prey gratis onlineDreamfilm med svensk text.

I den här artikeln tittar vi närmare på vad du kan förvänta dig av Prey Dreamfilm och varför den är värd att streama. Vi kommer även ge tips på hur du kan streama filmen gratis online.

Prey

Titta på Prey Dreamfilm svenska 2022

Prey utspelar sig 300 år innan de tidigare Predator-filmerna och skildrar Predator-varelsens första besök på jorden. Vi får följa den unga Naru som lever i den nordamerikanska vildmarken med sin stam Comanche. Naru är en skicklig jägare och krigare men har ännu inte helt vunnit stammens respekt.

När främmande varelser börjar attackera stammen bestämmer sig Naru för att spåra och eliminera hotet för att rädda sitt folk. Det visar sig vara en predator som anlänt för att jaga mänsklighetens tuffaste bytesdjur. Naru måste använda all sin skicklighet och uthållighet för att besegra den välteknologiska fienden.

Prey är en spännande och adrenalinfylld film med häftiga actionscener som garanterat underhåller.

Prey Dreamfilm swesub gratis stream

Prey är regisserad av Dan Trachtenberg som tidigare gjort filmer som 10 Cloverfield Lane. Filmen har fått positiva recensioner för sin spännande handling, välregisserade action och starka rollprestation av Amerie Thomas i huvudrollen.

Prey är också den första stora Hollywood-produktionen med en nästan uteslutande ursprungsamerikansk ensemble. Filmen utspelar sig helt på Comanche-språket vilket ger ett mer autentiskt intryck.

Förutom Amerie Thomas medverkar Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush och Julian Black Antelope. Prey är 105 minuter lång och har fått åldersgränsen 15 år.

 • Spännande action och äventyr
 • Stark huvudroll av Amerie Thomas

Se senaste Prey Dreamfilm Sverige

Prey hade världspremiär på streamingtjänsten Hulu den 5 augusti 2022. Filmen släpptes sedan på bio i USA den 26 augusti. I Sverige har Prey inte haft någon traditionell biopremiär utan släpptes direkt på Dreamfilm för gratis streaming.

Genom att streama online slipper du köpa biljett eller prenumerera på dyra streamingtjänster. Du kan helt enkelt se Prey direkt på Dreamfilm via valfri enhet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

Prey Dreamfilm är här för att stanna. Du kan börja titta på filmen gratis när du vill och se om igen hur många gånger du vill.

Prey

Prey Dreamfilm streama film gratis 2022

Att streama Prey gratis online är enkelt. Gå bara till Dreamfilms hemsida och sök efter “Prey”. Klicka sedan på play-ikonen för att starta uppspelningen direkt i webbläsaren.

Filmen är tillgänglig med svensk text (swesub) så du kan lätt följa handlingen. Video- och ljudkvaliteten är hög med skarp bild och surroundljud.

Eftersom Prey är en nyare film kan strömningen ibland buffra lite. Se därför till att du har en stabil internetuppkoppling innan du börjar titta för bästa tittarupplevelse.

Prey Dreamfilm gratis online stream Sverige

Sammanfattningsvis är Prey Dreamfilm en spännande och adrenalingeladdad actionfilm som är väl värd att streama gratis online. Amerie Thomas gör en minnesvärd insats i huvudrollen som den tuffa och orädda Naru.

Filmen utspelar sig 300 år innan de tidigare Predator-filmerna vilket gör att den fungerar bra även för den som inte sett övriga filmer i serien.

Missa inte chansen att streama den senaste Predator-filmen gratis. Titta på Prey Dreamfilm och följ Narus episka strid mot den fruktade utomjordingen!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 6288

Dela