alt

Play Dead 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
128
Betyg
calendar2022
time1h 46m

Skådespelare

Actor Jerry O'Connell

Jerry O'Connell

Actor Bailee Madison

Bailee Madison

Actor Sterling Beaumon

Sterling Beaumon

Actor Anthony Turpel

Anthony Turpel

Actor Chris Butler

Chris Butler

Actor Nils Allen Stewart

Nils Allen Stewart

Actor Chris Lee

Chris Lee

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Skräckfilm 2022

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du inte missa den nya skräckfilmen Spökhus Skräck som hade premiär så sent som i december 2022. Filmen utspelar sig på ett övergivet och kusligt spökhus där en grupp ungdomar bestämmer sig för att tillbringa natten. Det visar sig dock vara en väldigt dålig idé!

Spökhus Skräck är en amerikansk skräckfilm i sann Hollywood-anda med massor av jump scares och oväntade vändningar. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören Bradley Pilz och har fått fina recensioner av kritiker världen över. Det är helt enkelt en skräckfilm du inte får missa om du gillar skräck!

Titeln på originalspråket är Play Dead och filmen släpptes av produktionsbolaget Bradley Pilz Productions. På Dreamfilm kan du se Spökhus Skräck med svenskt tal (swesub) helt gratis online. Perfekt till en läskig filmkväll!

Play Dead

Titta På Spökhus Skräck Online

Spökhus Skräck hade biopremiär så sent som den 9 december 2022. Nu kan du streama hela filmen gratis och lagligt på Dreamfilm redan några veckor efter biopremiären. Det är ett perfekt sätt att se den allra senaste skräckfilmen från Hollywood hemma från soffan.

Streama Spökhus Skräck i full längd (helfilm) online på Dreamfilm utan att behöva ladda ner eller registrera dig. Du kan se filmen via Dreamfilms streamingtjänst på dator, surfplatta eller mobil enkelt och smidigt. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Missa inte chansen att se årets coolaste skräckfilm Spökhus Skräck online helt gratis. Perfekt filmkvällsgaranti med garanterade jump scares som får blodet att frysa till is!

Spökhus Skräck Gratis Stream Sverige

Att gå på bio kan vara dyrt nuförtiden, särskilt om man är filmfantast och gillar att se många filmer. Då är det guld värt att det finns streamingtjänster som Dreamfilm där du kan se de allra senaste filmerna gratis online.

På Dreamfilm kan du se Spökhus Skräck gratis med svensk text redan några veckor efter biopremiären. Det bästa är att det är 100% lagligt och gratis!

Streama Spökhus Skräck gratis i Sverige och njut av skräckfilmens alla jump scares utan att det kostar något alls. Perfekt för en läskig filmkväll med polarna eller för en dejtkväll som garanterat kommer få er att hålla varandra i handen.

Spökhus Skräck Svenska Titta Online

På Dreamfilm kan du se Spökhus Skräck med svenskt tal, så kallad swesub. Det innebär att du kan njuta av skräckupplevelsen fullt ut utan att behöva läsa textremsor samtidigt.

Filmen är dubbad till svenska så du får uppleva alla skrik, stönanden och kusliga ljudeffekter på svenska vilket verkligen bidrar till skräckkänslan. Det blir så mycket mer läskigt när karaktärerna talar svenska!

Se den coolaste nya skräckfilmen från 2022 med svenskt tal och få garanterat hög puls. Perfekt film att se med gänget eller din dejt för att komma varandra riktigt nära.

Play Dead

Spökhus Skräck Swesub Online Gratis

Spökhus Skräck är årets coolaste skräckfilm som du absolut inte får missa!

Swesub innebär svensk text och det är det bästa sättet att se en skräckfilm på. När karaktärerna talar svenska blir allt mycket mer läskigt och verkligt.

På Dreamfilm kan du se den nya skräckfilmen Spökhus Skräck med swesub helt gratis online. Du behöver inte ens registrera dig, bara starta upp filmen och njut av skräcken.

Passa på att se 2022 års häftigaste skräckis med dina polare eller din partner för en riktigt läskig kväll. Garanterade höga skrik!

Spökhus Skräck Helfilm Streama Sverige

Spökhus Skräck är över 100 minuter lång så det här är en riktigt långfilmskräckis av högsta kvalitet från Hollywood. På Dreamfilm kan du streama hela filmen på svenska gratis.

Se Spökhus Skräck i full längd på nätet och följ med på en skrämmande resa när gruppen ungdomar utforskar det övergivna spökhuset. Var beredd på oväntade jump scares och en riktigt otäck stämning.

Streama den coolaste nya skräckfilmen från 2022 i Sverige helt gratis. Spökhus Skräck är garanterat en filmkväll du sent kommer glömma!

Spökhus Skräck Svenska Helt Gratis

 • Se Spökhus Skräck gratis med svenskt tal på Dreamfilm
 • Upplev årets häftigaste Hollywood skräckis online
 • Perfekt filmkvällsgaranti för skräckfantaster

Skräckfilmer är allra bäst på bio men kan tyvärr vara ganska dyrt. Men tack vare streamingtjänster som Dreamfilm kan du se de senaste skräckfilmerna från Hollywood helt gratis online.

Spökhus Skräck är 2022 års coolaste skräckfilm med garanterade jump scares och en riktigt otäck stämning från början till slut. Missa inte chansen att se den helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm!

Så poppa popcorn, släck lamporna och förbered dig på att bli skrämd från vettet. Spökhus Skräck är en skräckupplevelse du sent kommer glömma.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 128
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.1 inte övertygar dig om att titta på Play Dead, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.1 för Play Deadbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Play Dead är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Play Dead Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

Grater98

Play Dead Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer