Plane 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
1 979
Betyg
calendar2023
time1h 47m
Piloten Ray Torrance lyckas på ett heroiskt sätt landa ett svårt stormskadat flygplan på en avlägsen ö utanför Filippinerna. Snart befinner de sig i en laglös krigszon och blir snabbt måltavla för hänsynslösa terrorister som vill ta planet och passagerarna som gisslan. Det blir upp till Ray att lösa ytterligare en livsfarlig situation och föra passagerarna i säkerhet.

Skådespelare

Actor Mike Colter

Mike Colter

Actor Gerard Butler

Gerard Butler

Actor Tony Goldwyn

Tony Goldwyn

Actor Lilly Krug

Lilly Krug

Actor Daniella Pineda

Daniella Pineda

Actor Paul Ben-Victor

Paul Ben-Victor

Actor Joey Slotnick

Joey Slotnick

Actor Yoson An

Yoson An

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Plane Dreamfilm på svenska

Är du redo att uppleva den mest spännande flygresan i ditt liv? Actionthrillern Plane Dreamfilm hade premiär den 12 januari och du kan nu streama filmen gratis och på svenska online. Med hjälp av vår guide får du reda på allt du behöver veta för att titta på Plane Dreamfilm.

I Plane Dreamfilm följer vi en rutinerad pilot som precis har fått sparken. När han erbjuds ett jobb för att flyga ett passagerarplan över julhelgen tackar han ja, utan en aning om den livsfara som väntar ombord. Efter att ha lyft från flygplatsen attackerar några beväpnade män planet och tar kontrollen. Nu ligger pilotens och passagerarnas liv i hans händer när han måste hitta ett sätt att landa planet i säkerhet.

Plane

Titta på Plane Dreamfilm gratis

Plane Dreamfilm är en spännande thriller som utspelar sig över en enda flygning. Gerard Butler spelar brottspiloten som precis har fått sparken när han erbjuds ett sista uppdrag. Under flygningen tar några terrorister över kontrollen av planet och hotar att döda en passagerare i taget om inte deras krav uppfylls.

Med Plane Dreamfilm får du garanterat pulsen att stiga. Filmen är fylld med adrenalinfyllda actionscener samtidigt som den utforskar flygningens psykologi och mänskliga drama. I rollerna ser vi förutom Gerard Butler även Mike Colter och Yoson An.

Se Plane Dreamfilm 2023 swesub

Plane Dreamfilm har svensk text och släpptes på bio den 12 januari 2023. Nu kan du streama Plane Dreamfilm gratis på svenska och se den spännande actionthrillern om brottspiloten som måste rädda ett kapat passagerarplan.

I Plane Dreamfilm får Gerard Butlers karaktär chansen att återuppta sin flygkarriär genom ett sista uppdrag över julhelgen. Men knappt har planet lyft förrän några beväpnade män tar kontrollen och hotar att döda passagerarna ett i taget om inte deras krav uppfylls.

Med livet på spel måste piloten nu på något sätt landa planet i säkerhet och rädda passagerarna från de farliga terroristerna.

Plane Dreamfilm streama film gratis

Är du redo för den mest spännande flygupplevelsen i ditt liv? Actionthrillern Plane Dreamfilm har nu premiär och du kan streama filmen gratis online. Häng med på en händelserik flygning fylld med livsfara, drama och adrenalinstinna actionscener.

I Plane Dreamfilm får Gerard Butlers karaktär en sista chans att återuppta sin flygkarriär. Men knappt har planet lyft förrän en grupp terrorister tar kontrollen och hotar att döda passagerarna ett i taget. Nu väntar ett adrenalinfyllt drama där piloten desperat försöker förhandla och hitta sätt att landa planet i säkerhet.

Plane

Plane Dreamfilm titta online gratis 2023

Äntligen har den spännande actionthrillern Plane Dreamfilm premiär och du kan titta på filmen gratis online. Följ med på världens farligaste flygning när en rutinerad pilot måste rädda ett kapat passagerarplan från blodtörstiga terrorister.

Plane Dreamfilm utspelar sig ombord på ett kommersiellt flygplan som precis har lyft när några beväpnade män tar kontrollen. De hotar att döda passagerarna ett i taget om inte deras krav uppfylls. Nu väntar ett adrenalinstimulerande drama där piloten måste använda all sin skicklighet för att på något sätt landa planet.

 • Spännande thriller om en brottspilot som måste rädda ett kapat passagerarplan.
 • Adrenalinfylld action och mänskligt drama utspelar sig på en enda flygning.
 • Gerard Butler spelar huvudrollen som piloten som kämpar för passagerarnas liv.

Streama Plane Dreamfilm full movie Sverige

Streama Plane Dreamfilm gratis och se den spännande actionthrillern om brottspiloten som får ett sista uppdrag att flyga ett plan, utan en aning om den blodtörstiga fara som väntar ombord.

Med Mike Colter och Yoson An i rollerna utlovar Plane Dreamfilm en adrenalinfylld upplevelse fylld med livsfara, drama och spännande action. När planet kapas av terrorister hotas piloten och passagerarnas liv och det är upp till piloten att på något sätt landa planet i säkerhet.

Se Plane Dreamfilm online gratis nu och var med om världens farligaste flygning. Filmen hade premiär den 12 januari och du kan streama den fulla filmen på svenska.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1979
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7 antyder att Plane är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Plane är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Grater98

Plane Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.