alt

Pixels 2015 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
7 187
Betyg
calendar2015
time1h 45m
När utomjordingar misstolkar videoklipp från klassiska arkadspel som krigsförklaringar mot dem bestämmer de sig för att anfalla Jorden, med taktik hämtad från samma spel. För att kunna rädda världen tar president Will Cooper kontakt sin barndomsvän, hemmabioinstallatören och tidigare arkadmästaren Sam Brenner.Under hans ledning får ett team av arkadnördar i uppdrag att ta kampen mot utomjordingarna. Till sin hjälp har de överstelöjtnant Violet Van Patten, som förser arkadspelarna med unika vapen.

Skådespelare

Actor Adam Sandler

Adam Sandler

Actor Sean Bean

Sean Bean

Actor Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Actor Fiona Shaw

Fiona Shaw

Actor Peter Dinklage

Peter Dinklage

Actor Sunny Sandler

Sunny Sandler

Actor Kevin James

Kevin James

Actor Nick Swardson

Nick Swardson

Officiell trailer

Siehe auch

Teenage Mutant Ninja Turtles

Titta På Pixels Dreamfilm Online Gratis

Är du sugen på att se den roliga nörd-actionkomedin Pixels från 2015 men vill inte betala för att hyra eller köpa filmen? Då har du tur, för du kan faktiskt streama Pixels Dreamfilm helt gratis online!

I den här galna science fiction-komedin attackerar PAC-MAN, Donkey Kong och andra klassiska arkadspelsfigurer jorden. Det är upp till en grupp gamla skolkompisar med spelskicklighet, ledda av Adam Sandler, att stoppa invasionen genom att besegra arkadspelsfigurerna i enorma strider i realtid.

Med en svensk Dreamfilm-stream kan du se Pixels gratis online när som helst. Bara välj en strömmande länk nedan och börja titta på den fullständiga filmen från början till slut helt kostnadsfritt!

Var Streamar Man Pixels Dreamfilm Gratis?

Här är några bra ställen där du kan streama Pixels gratis med svensk text:

 • DreamfilmHD
 • DreamfilmX
 • Swesub Dreamfilm

Dessa streamingsidor erbjuder högkvalitativa länkar för att titta på Pixels Dreamfilm i fullängd online. De har svenska undertexter (swesub) och flera alternativa strömmar om någon inte fungerar.

Pixels

Streama Pixels Komplett Film Svenska 16.07.2015

Den galna komedin Pixels med Adam Sandler släpptes på bio den 16 juli 2015. Nu, över 8 år senare, är filmen en modern klassiker som många vill se om och om igen.

Tack och lov behöver du inte leta rätt på en fysisk DVD-skiva för att kunna njuta av Pixels swesub stream igen. Du kan enkelt streama Pixels gratis online i full längd med svenska undertexter på bara några klick!

Den 104 minuter långa filmen Pixels är perfekt underhållning för en avkopplande filmkväll hemma. Missa inte alla roliga referenser till klassiska 80-talsarkadspel!

Var Hitta En Bra Stream för Pixels?

Här är de 3 bästa ställena för att streama Pixels Dreamfilm i HD med full längd:

 • DreamfilmX - Riktigt bra bildkvalitet och pålitliga streams
 • Swesub Films - Snyggt gränssnitt och inga störande annonser
 • HDFilm.tv - Stort utbud av filmer och enkel att använda

Oavsett vilken sida du väljer kan du luta dig tillbaka och streama Pixels gratis i högupplöst fullängdsformat med svensk textning. Perfekt för en trevlig filmkväll!

Se Pixels Hela Filmen Med Svenska Undertexter

Den actionfyllda komedin Pixels från 2015 är som gjord för att streamas om och om igen. Med svenska undertexter (swesub) blir skämten och referenserna extra roliga!

Handlingen kretsar kring en invasion avPAC-MAN, Donkey Kong, Centipede och Space Invaders som attackerar världen. Det är upp till en grupp barndomsvänner att stoppa invasionen genom att slåss mot de anfallande arkadspelskaraktärerna.

Med hjälp av våra Dreamfilm-länkar nedan kan du se Pixels gratis i sin helhet med svensk textning:

Var Streama Pixels Swesub?

Här är 3 utmärkta streamingsidor för att se Pixels Dreamfilm med fullängd och svenska subs:

 • Swesub.se - Stort bibliotek och hög kvalitet
 • Swefilmer.se - Enkelt att navigera och bra hastighet
 • Dreamfilm.se - Pålitlig streamingsida för svenska filmer

Oavsett vilken sida du väljer kan du luta dig tillbaka och njuta av Pixels i sin helhet med svensk text helt gratis. Det blir garanterat många skratt!

Gratis Nedladdning Av Pixels Swesub Full Hd

Den gyllene komedin Pixels från 2015 är en riktigt underhållande feelgood-film att se om och om igen. Och med möjlighet att ladda ned Pixels Dreamfilm gratis kan du ha kul när du vill!

Pixels handlar onekligen om PAC-MAN och andra arkadspelsfigurer som invaderar jorden, men filmen har också massor av humor och en charmig historia om vänskap.

Skrattgarantin är hög i Pixels med roliga scener av Adam Sandler, Kevin James, Peter Dinklage och Michelle Monaghan som slåss mot arkadspelsmontrar i Järnmannen-dräkter.

Hur Ladda Ned Pixels Swesub?

För att ladda ned Pixels gratis behöver du bara:

 1. Välja en bra streamingsida från listan ovan
 2. Hitta Pixels och starta uppspelningen
 3. Ladda ned filmen med en nedladdningsmanager

Och så har du en full HD-kopia av Pixels Dreamfilm med svensk text att njuta av offline när du vill. Enkelt och smidigt!

Pixels

Fånga Pac-Man och Aliens i Pixels Sverige

I komedin Pixels får vi se klassiska arkadspelsfigurer som PAC-MAN, Space Invaders och Donkey Kong invadera jorden i monsterformat. Det hela börjar när NASA skickar en tidskapsel med popkultur till rymden som tolkas som en krigsförklaring av utomjordingar.

Ett gäng barndomskompisar med spelskicklighet kallas in för att bekämpa invasionen genom att försöka fånga arkadspelsfigurerna i New York och Washington D.C. med allt från laserkanoner till Chevy Camaros och Järnmannen-dräkter.

Skratt, spännande action och massor av nostalgi utlovas i Pixels. Streama den redan ikväll med svensk text på Dreamfilm!

Nostalgi För 80-Talsbarn i Pixels

Många som var barn på 80-talet kommer att älska alla referenser till klassiska arkad- och TV-spel i Pixels, som:

 • PAC-MAN
 • Space Invaders
 • Centipede
 • Donkey Kong
 • Frogger
 • Tetris

Så om du älskade att spela arkadspel på 80-talet eller bara gillar galen scifi-komedi är Pixels Dreamfilm ett måste att streama!

Skådespelare från SNL i Nörd-Actionkomedin

I huvudrollerna i den roliga Pixels Dreamfilmen hittar vi skådespelare från Saturday Night Live och King of Queens - perfekt för en underhållande komedi!

Adam Sandler spelar huvudpersonen Brenner, en installationsfixare och före detta arkadspelsmästare som nu måste rädda världen från utomjordiska arkadspelsfigurer.

Vi får också se SNL-profilen Kevin James som president Cooper, Peter Dinklage (Game of Thrones) som Eddie och Michelle Monaghan som Violet - tillsammans måste de stoppa invasionen.

Streama Pixels swesub redan ikväll för att se dessa stjärnor fånga PAC-MAN och Donkey Kong på Manhattan. Perfekt humor under 102 minuter!

Sammanfattning

I den här underhållande artikeln får vi veta hur man kan streama komedin Pixels från 2015 med Adam Sandler helt gratis online. Filmen handlar om en invasion av PAC-MAN, Space Invaders och andra arkadspelsfigurer som en grupp barndomskompisar måste bekämpa.

Artikeln ger flera konkreta tips på bra swesub Dreamfilm-sidor för att kunna titta på Pixels gratis via stream i full längd. Bland annat nämns DreamfilmHD, DreamfilmX och Swesub Films som pålitliga streamingtjänster.

Vidare får vi veta lite mer om handlingen i Pixels, som utspelar sig år 2015 när NASA:s tidskapsel tolkas som en krigsförklaring av utomjordingar. Skådespelare som Adam Sandler, Kevin James och Peter Dinklage måste rädda världen.

Artikeln avslutas med att den nostalgiska filmen är perfekt för alla som växte upp på 80-talet med klassiska TV- och arkadspel. Bland annat syns Pac-Man, Space Invaders, Donkey Kong och Frogger i filmen.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 7187
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

damVod1

Pixels med ett betyg på 5.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 45m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

ganDi1243

Pixels med medelbetyget 5.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Pixels Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Pixels Titel med ett betyg på 5.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Aquaman and the Lost Kingdom

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: No Way Home

Apornas planet: Uppgörelsen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir