close icon
page-title
Pirates of the Caribbean: Vid världens ände
Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Detaljer

 • Originaltitel: Pirates of the Caribbean: At World's End
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Jerry Bruckheimer Films

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände 2007 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.3
13840Betyg
date2007
date2h 49m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |15 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Grater98

  |7 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |14 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |14 dage siden
  är den här sidan legit?

Indholdsfortegnelse

Tredje delen av Pirates of the Caribbean på Dreamfilm

Fans av Pirates of the Caribbean har väntat länge på den tredje delen i den populära filmserien. Nu är äntligen Pirates of the Caribbean: Vid världens ände här för att streama gratis på Dreamfilm!

Den tredje filmen för oss tillbaka till Karibien där Elizabeth, Will och Jack Sparrow återigen förenas för att slåss mot sina fiender. Spänningen trappas upp när Davy Jones hotar att ta över havet och styra världen.

Frågan är om våra hjältar kan stoppa honom och hans besättning den här gången? Det får vi reda på i den episka uppgörelsen som utspelar sig i Pirates of the Caribbean 3.

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Se Pirates of the Caribbean 3 gratis online med svenska undertexter

Den tredje delen i Pirates of the Caribbean-serien har premiärdatum 19 maj 2007 och heter på svenska Pirates of the Caribbean: Vid världens ände. Filmen är producerad av Walt Disney Pictures och regisserad av Gore Verbinski.

På Dreamfilm kan du nu se Pirates of the Caribbean 3 gratis online med svenska undertexter. Det är bara att klicka på play och börja streama film utan kostnad.

Filmen har även svenskt tal och går att se helt utan undertexter för den som föredrar det. Oavsett vilket så får du tillgång till Pirates of the Caribbean 3 gratis på Dreamfilm!

Slutstriden mot Davy Jones i Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

I den tredje Pirates of the Caribbean-filmen möter vi återigen den skräckinjagande Davy Jones. Med sin besättning av sjöodjur härjar han över haven och hotar att ta över världen.

Endast en sak kan stoppa honom - Jack Sparrows magiska kompass! Men kompassen är försvunnen och tiden håller på att rinna ut.

Tillsammans måste Jack, Elizabeth och Will Turner ena piraterna i en desperat slutstrid mot Davy Jones. Kan de besegra honom och hans fasansfulla krafter? Det får vi se i den spännande upplösningen!

Elizabeth och Will kämpar för sin kärlek i POTC 3 på Dreamfilm

Förutom spännande äventyr och action får vi också följa kärlekshistorien mellan Elizabeth Swann och Will Turner som fortsätter att utvecklas i Pirates of the Caribbean: Vid världens ände.

Deras relation sätts på prov när Elizabeth råkar kyssa Jack Sparrow, vilket gör Will svartsjuk. Samtidigt måste de kämpa tillsammans för att stoppa Davy Jones.

Kan Elizabeth och Will rädda sin kärlek mitt i kaos och fara? Se hur relationen utvecklas när du streamar Pirates of the Caribbean 3 gratis på Dreamfilm!

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Var kan man se Pirates of the Caribbean 3 med svenskt tal gratis?

Den tredje delen i den populära Pirates of the Caribbean-serien går att se gratis online på Dreamfilm. Här kan du streama hela filmen med svenskt tal eller svenska undertexter helt utan kostnad.

För att se Pirates of the Caribbean: Vid världens ände gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du börja titta på filmen direkt via streaming.

Missa inte chansen att se den tredje Pirates-filmen med Johnny Depp helt gratis! Registrera dig nu på Dreamfilm och börja streama Pirates of the Caribbean 3 med svenskt tal idag.

Johnny Depp är tillbaka som Jack Sparrow i nyaste Pirates-filmen

I den tredje filmen i serien är självklart Johnny Depp tillbaka i rollen som den excentriske piraten Jack Sparrow. Hans galna upptåg och sluga planer är med och driver handlingen framåt.

Jack Sparrow måste än en gång samla ihop ett piratgäng för att besegra sin ärkefiende Davy Jones. Med hjälp av Elizabeth och Will ger han sig ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda världen.

Se Johnny Depp i ännu en spännande Pirates-film fylld med humor och action. Titta på Pirates of the Caribbean: Vid världens ände gratis genom att streama online på Dreamfilm redan idag!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 13840

Dela