Pirates of the Caribbean: Vid världens ände 2007 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
13 612
Betyg
calendar2007
time2h 49m
Will Turner och Elizabeth Swann allierar sig med kapten Barbossa i ett desperat försök att befria kapten Jack Sparrow från Davy Jones kista - medan det skrämmande spökskeppet, The Flying Dutchman och Davy Jones, som kontrollerar Ostindiska Handelskompaniet, löper amok på de stora haven. De navigerar sig genom svek, förräderi och vild sjögång för att nå det exotiska Singapore och konfrontera den smarte, kinesiske piraten Sao Feng. Nu, på väg mot världens ände, måste var och en välja sida i ett sista stort slag.

Skådespelare

Actor Orlando Bloom

Orlando Bloom

Actor Bill Nighy

Bill Nighy

Actor Johnny Depp

Johnny Depp

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Actor Chow Yun-fat

Chow Yun-fat

Actor Tom Hollander

Tom Hollander

Actor Jack Davenport

Jack Davenport

Actor Omid Djalili

Omid Djalili

Siehe auch

Tredje delen av Pirates of the Caribbean på Dreamfilm

Fans av Pirates of the Caribbean har väntat länge på den tredje delen i den populära filmserien. Nu är äntligen Pirates of the Caribbean: Vid världens ände här för att streama gratis på Dreamfilm!

Den tredje filmen för oss tillbaka till Karibien där Elizabeth, Will och Jack Sparrow återigen förenas för att slåss mot sina fiender. Spänningen trappas upp när Davy Jones hotar att ta över havet och styra världen.

Frågan är om våra hjältar kan stoppa honom och hans besättning den här gången? Det får vi reda på i den episka uppgörelsen som utspelar sig i Pirates of the Caribbean 3.

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Se Pirates of the Caribbean 3 gratis online med svenska undertexter

Den tredje delen i Pirates of the Caribbean-serien har premiärdatum 19 maj 2007 och heter på svenska Pirates of the Caribbean: Vid världens ände. Filmen är producerad av Walt Disney Pictures och regisserad av Gore Verbinski.

På Dreamfilm kan du nu se Pirates of the Caribbean 3 gratis online med svenska undertexter. Det är bara att klicka på play och börja streama film utan kostnad.

Filmen har även svenskt tal och går att se helt utan undertexter för den som föredrar det. Oavsett vilket så får du tillgång till Pirates of the Caribbean 3 gratis på Dreamfilm!

Slutstriden mot Davy Jones i Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

I den tredje Pirates of the Caribbean-filmen möter vi återigen den skräckinjagande Davy Jones. Med sin besättning av sjöodjur härjar han över haven och hotar att ta över världen.

Endast en sak kan stoppa honom - Jack Sparrows magiska kompass! Men kompassen är försvunnen och tiden håller på att rinna ut.

Tillsammans måste Jack, Elizabeth och Will Turner ena piraterna i en desperat slutstrid mot Davy Jones. Kan de besegra honom och hans fasansfulla krafter? Det får vi se i den spännande upplösningen!

Elizabeth och Will kämpar för sin kärlek i POTC 3 på Dreamfilm

Förutom spännande äventyr och action får vi också följa kärlekshistorien mellan Elizabeth Swann och Will Turner som fortsätter att utvecklas i Pirates of the Caribbean: Vid världens ände.

Deras relation sätts på prov när Elizabeth råkar kyssa Jack Sparrow, vilket gör Will svartsjuk. Samtidigt måste de kämpa tillsammans för att stoppa Davy Jones.

Kan Elizabeth och Will rädda sin kärlek mitt i kaos och fara? Se hur relationen utvecklas när du streamar Pirates of the Caribbean 3 gratis på Dreamfilm!

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Var kan man se Pirates of the Caribbean 3 med svenskt tal gratis?

Den tredje delen i den populära Pirates of the Caribbean-serien går att se gratis online på Dreamfilm. Här kan du streama hela filmen med svenskt tal eller svenska undertexter helt utan kostnad.

För att se Pirates of the Caribbean: Vid världens ände gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du börja titta på filmen direkt via streaming.

Missa inte chansen att se den tredje Pirates-filmen med Johnny Depp helt gratis! Registrera dig nu på Dreamfilm och börja streama Pirates of the Caribbean 3 med svenskt tal idag.

Johnny Depp är tillbaka som Jack Sparrow i nyaste Pirates-filmen

I den tredje filmen i serien är självklart Johnny Depp tillbaka i rollen som den excentriske piraten Jack Sparrow. Hans galna upptåg och sluga planer är med och driver handlingen framåt.

Jack Sparrow måste än en gång samla ihop ett piratgäng för att besegra sin ärkefiende Davy Jones. Med hjälp av Elizabeth och Will ger han sig ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda världen.

Se Johnny Depp i ännu en spännande Pirates-film fylld med humor och action. Titta på Pirates of the Caribbean: Vid världens ände gratis genom att streama online på Dreamfilm redan idag!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 13612
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på Pirates of the Caribbean: Vid världens ände, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.3 bevisar Pirates of the Caribbean: Vid världens ände att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Pirates of the Caribbean: Vid världens ände med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Grater98

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände Betyget 7.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.