alt

Perfect Addiction 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
213
Betyg
calendar2023
time1h 37m
Framgångsrika MMA-tränaren Sienna Lane upptäcker att hennes pojkvän Jax, den regerande undergroundmästaren, har varit otrogen med hennes syster. Sienna söker hämnd genom att träna den enda mannen som kan besegra honom, hans ärkefiende Kayden.

Skådespelare

Actor Kiana Madeira

Kiana Madeira

Actor Ross Butler

Ross Butler

Actor Manu Bennett

Manu Bennett

Actor Poppy Gilbert

Poppy Gilbert

Actor Ryan Bown

Ryan Bown

Actor Matthew Noszka

Matthew Noszka

Actor Nicholas Duvernay

Nicholas Duvernay

Actor Kailas Mahadevan

Kailas Mahadevan

Officiell trailer

Siehe auch

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Perfect Addiction DreamFilm

Det senaste dramat Perfect Addiction hade premiär den 16 februari 2023 och det är en film du inte vill missa! Filmen är producerad av Constantin Film och handlar om de gränslösa känslor som kan uppstå i relationer.

I centrum står frågan: Har kärleken en gräns? Huvudrollsinnehavaren dras med i en passionerad romans som sätter relationen på prov. Känslorna tar över och förnuftet hamnar i skymundan. Ett drama utöver det vanliga utspelar sig på vita duken.

Recensenterna hyllar skådespelarnas insatser och menar att filmen fångar tittaren med sitt intensiva berättande. Man lyfter särskilt fram det starka dramat och det faktum att historien berör på djupet. Efter texterna att döma är detta en rörande filmupplevelse som etsar sig fast.

Så lyssna på ditt hjärta och ge dig hän åt känslorna när du ser Perfect AddictionDreamfilm. Det är enastående drama som kommer följa med dig långt efter det att rulltexten gått upp på bioduken.

Perfect Addiction

Ett relationsdrama som griper tag

Perfect Addiction utforskar relationer och kärlek på ett sätt som engagerar från första stund. Huvudkaraktären inleder en förbindelse som får stora konsekvenser, både för henne själv och hennes partner.

Historien skildrar hur lätt det kan vara att fastna i något trots att förnuftet skriker att det är fel. Ibland tar hjärtat över helt enkelt och då kan man hamna i svåra situationer. Det är just detta drama filmen fångar på ett fängslande sätt.

Recensioner hyllar berättelsen och menar att den verkligen lyckas skildra känslornas kaos. Det starka spelet bidrar till att historien känns väldigt verklig och nära. Man dras med i karaktärernas dilemma på ett sätt som griper tag.

Så ge dig hän åt känslostormen och upplev en film som verkligen kommer beröra. Perfect Addiction levererar relationsdrama i absolut världsklass!

Enastående skådespeleri

Rollen som huvudkaraktären i Perfect Addiction spelas av en av våra mest hyllade skådespelerskor. Kritikerna är helt överens om att hon gör en av sina bästa insatser hittills i karriären.

Hennes porträttering av en kvinna som dras in i en destruktiv relation är ytterst övertygande. Hon förmår gestalta hela känsloregistret på ett sätt som känns djupt äkta och närvarande.

Även motspelaren har fått beröm för att så bra förmedla svårigheterna i deras förhållande. Tillsammans bildar de ett par vars kemi lyser igenom varenda scen. Det magiska samspelet förstärker bara känslan av verklighet.

Det är ren magi när de är tillsammans på duken. Man glömmer bort att det är skådespelare, så naturligt och flytande är samspelet.

Stjärnskådespelarna är helt klart en stor del av dramats dragningskraft. Deras övertygande tolkningar förstärker bara filmens emotionella slagkraft. Det är enastående skådespeleri som griper tag i publiken.

Regissörens mästerverk

Bakom kameran står en av våra mest kritikerrosade regissörer. Hans signum är starka känslodraman och Perfect Addiction är inget undantag. Detta är återigen ett bevis på hans förmåga att skapa engagerande filmkonst.

Med varsam hand leder han sina skådespelare genom det emotionellt krävande dramat. Hans filmspråk andas känsla och intensitet vilket smälter samman med skådespelarnas insatser.

Många menar att detta är hans starkaste film hittills. Han har verkligen lyckats fånga miraklet och misären i förhållanden på ett fint sätt. Det är ett drama med djup och eftertänksamhet regisserat av en modern mästare.

Så passa på att se mästerregissörens senaste verk när det nu finns tillgängligt på Dreamfilm. Perfect Addiction är minsann en modern filmklassiker som kommer beröra många.

Perfect Addiction

Streama redan idag

Den hyllade filmen Perfect Addiction finns nu att streama helt gratisDreamfilm. Släpp taget om vardagen och låt dig dras med i detta relationsdrama utöver det vanliga.

Här får du uppleva en gripande berättelse om då förnuftet tystas och hjärtat tar över. Luta dig tillbaka och njut av stjärnornas fantastiska skådespeleri i denna oemotståndliga film.

Så tveka inte att streama Perfect Addiction redan idag! Det är ett drama som kommer etsa sig fast och följa med dig långt efter det att rulltexten gått upp på duken.

Ge efter för frestelsen och tryck på play. Du kommer inte att ångra dig efteråt, det lovar vi.

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 213
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på Perfect Addiction, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MuriVOD12

Perfect Addiction är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Perfect Addiction. Betyget 6.8 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 37m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 37m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Perfect Addiction är ett måste för fans av genren.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

FilmTitel

Perfect Addiction Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes