alt

Parfymen: Berättelsen om en mördare 2006 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
4 278
Betyg
calendar2006
time2h 27m
Om Grenouille som kommer till världen under en grov träbänk där hans mor rensar fisk i Paris Hallar, tiden 1700-tal. En vanlig människa skulle snabbt gå under, men Grenouille är ingen vanlig människa. Han saknar helt kroppslukt och människor blir, utan att förstå varför, illa till mods i hans närvaro, så han lever i en obruten isolering. Desto lättare för honom att bevara sin hemlighet - han är född med ett luktsinne så fint att han i mörkret kan följa en enskild människa rakt genom stinkande människomassor, på flera kilometers avstånd. Dofter blir hans besatthet, hans passion och meningen med hans liv, men också hans yrke - parfymörens. Den doft som ger honom den mest utsökta njutningen finner han hos unga oskuldsfulla kvinnor. Själva kvinnorna intresserar honom inte - men Doften! Den måste utvinnas och förädlas efter konstens alla regler, men utövandet är bundet till ett fruktansvärt villkor...

Skådespelare

Actor John Hurt

John Hurt

Actor Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Actor Alan Rickman

Alan Rickman

Actor Ben Whishaw

Ben Whishaw

Actor Karoline Herfurth

Karoline Herfurth

Actor Rachel Hurd-Wood

Rachel Hurd-Wood

Actor Michael Smiley

Michael Smiley

Actor Sam Douglas

Sam Douglas

Officiell trailer

Siehe auch

Benjamin Buttons otroliga liv

Parfymen Dreamfilm gratis online

Parfymen är en brottfilm från 2006 baserad på Patrick Süskinds roman med samma namn. Filmen handlar om Jean-Baptiste Grenouille, en man med en extremt känslig luktsinne som besatt letar efter den perfekta doften. Han börjar mörda unga kvinnor för att få tag på deras doft och skapa den ultimata parfymen.

Vill du se Parfymen gratis online? Nu kan du streama Parfymen från 2006 med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen släpptes på bio 2006 och har nu gjorts tillgänglig för gratis streaming på nätet.

Streama Parfymen online gratis och följ Jean-Baptistes mörka resa mot den perfekta doften. Filmen är baserad på en populär roman och har hyllats för sitt unika perspektiv och fantastiska skådespeleri.

Parfymen: Berättelsen om en mördare

Titta på Parfymen från 2006 gratis

Är du nyfiken på hur historien om Parfymen utspelar sig? Nu kan du se hela filmen från 2006 gratis online på Dreamfilm.

Parfymen utspelar sig i 1700-talets Frankrike och följer huvudpersonen Jean-Baptiste Grenouille som föds med en extrem luktsinne. Han kan känna dofter som ingen annan och besatthet av lukter tar snart över hans liv.

När Jean-Baptiste upptäcker den vackra lukten från en ung kvinna bestämmer han sig för att hitta ett sätt att bevara doften. Han börjar mörda unga kvinnor för att samla in deras doft och skapa den ultimata parfymen.

Vill du veta hur historien slutar? Titta på Parfymen från 2006 gratis online på Dreamfilm och följ den spännande och annorlunda historien om en luktmördare.

Streama Parfymen från 2006 svenskt tal

Parfymen är en tysk-fransk-spansk film som kom ut 2006. Nu kan du streama Parfymen online med svenskt tal helt gratis!

Filmen följer den udda huvudpersonen Jean-Baptiste och hans besatthet av lukter och dofter. När han upptäcker den vackra doften från en ung kvinna bestämmer han sig för att ta reda på hur han kan fånga och bevara doften - till varje pris.

Parfymen från 2006 är baserad på romanen med samma namn av Patrick Süskind. Boken har sålts i över 20 miljoner exemplar världen över och filmatiseringen med Ben Whishaw och Dustin Hoffman har hyllats av kritiker.

Upplev den fascinerande och annorlunda historien genom att streama Parfymen online med svenskt tal. Filmen är 2 timmar och 27 minuter lång.

Se Parfymen med svensk text online

Parfymen är en oscarvinnande film som släpptes 2006. Nu kan du se Parfymen gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Filmen utspelar sig under 1700-talet och följer Jean-Baptiste Grenouille som föds med ett unikt luktsinne. Han besatt letar efter den perfekta doften och bestämmer sig för att skapa en parfym som fångar skönhetens innersta väsen.

För att lyckas måste Jean-Baptiste mörda flera unga kvinnor och samla in deras doft. Se Parfymen gratis online och följ hans mörka resa mot den perfekta parfymen - till varje pris.

 • Utmärkt skådespeleri med Ben Whishaw och Dustin Hoffman
 • Hyllad film baserad på en populär roman av Patrick Süskind
 • Unikt perspektiv på besatthet, skönhet och mord

Se Parfymen med svensk text gratis på Dreamfilm och upplev den annorlunda historien om en luktmördare och hans jakt på den ultimata doften.

Parfymen: Berättelsen om en mördare

Parfymen stream gratis på svenska

Är du sugen på att se en annorlunda och spännande film? Då ska du streama thrillerdramat Parfymen från 2006 med svenskt tal helt gratis!

Parfymen utspelar sig i 1700-talets Frankrike och handlar om Jean-Baptiste Grenouille som föds med ett unikt luktsinne. Han blir besatt av att hitta den perfekta doften, och bestämmer sig för att skapa en parfym som fångar skönhetens innersta väsen.

För att lyckas måste Jean-Baptiste mörda flera unga vackra kvinnor och samla in deras doft. Han börjar jaga oskyldiga offer på Paris gator i sin besatthet att skapa den ultimata parfymen.

Streama Parfymen gratis på svenska och följ den spännande historien om en luktmördare. Filmen har ett unikt perspektiv och hyllats för skådespeleriet med Ben Whishaw och Dustin Hoffman.

Parfymen 2006 svenska gratis

Parfymen från 2006 med Ben Whishaw och Dustin Hoffman kan nu streamas gratis online med svenskt tal!

Filmen baseras på Patrick Süskinds populära roman med samma namn och utspelar sig i 1700-talets Frankrike. Huvudpersonen Jean-Baptiste Grenouille föds med ett unikt luktsinne som gör honom besatt av dofter.

När Jean-Baptiste en dag uppfångar doften från en vacker ung kvinna bestämmer han sig för att skapa en parfym som fångar hennes lukt. Men för att lyckas måste han mörda henne och flera andra unga kvinnor för att samla in deras doft.

Parfymen från 2006 med svenskt tal är en spännande och annorlunda film som är väl värd att streama. Upplev historien om en luktmördare gratis online!

Parfymen streama filmen från 2006

Vill du streama en oscarbelönad film utöver det vanliga? Titta på thrillerdramat Parfymen från 2006 online med svensk text!

Parfymen utspelar sig i 1700-talets Frankrike och handlar om Jean-Baptiste Grenouille som föds med ett unikt luktsinne. Han blir besatt av att skapa den perfekta parfymen genom att mörda unga vackra flickor och samla in deras doft.

Jean-Baptistes mörka och destruktiva jakt på den ultimata doften gör Parfymen till en annorlunda och spännande filmupplevelse utöver det vanliga.

Huvudrollerna som den besatte Jean-Baptiste och parfymören Baldini spelas av Ben Whishaw och Dustin Hoffman. Filmen bygger på Patrick Süskinds världsberömda roman med samma namn.

Streama Parfymen online och följ med på denna fascinerande och skruvade historia om besatthet, skönhet och mord. Filmen från 2006 är över 2 timmar lång.

10 liknande filmer:

 1. Apache Junction
 2. Mindcage
 3. Nyckeln till frihet
 4. The Equalizer 3
 5. Lift
 6. The Equalizer
 7. The Batman
 8. The Wolf of Wall Street
 9. Wrath of Man
 10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4278
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på Parfymen: Berättelsen om en mördare, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.4 för Parfymen: Berättelsen om en mördarebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Parfymen: Berättelsen om en mördare. Betyget 7.4 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Parfymen: Berättelsen om en mördare med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 27m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Brott.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Parfymen: Berättelsen om en mördare Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Parfymen: Berättelsen om en mördare med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street