alt

Ostatnia wieczerza 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
264
Betyg
calendar2022
time1h 30m

Skådespelare

Actor Sebastian Stankiewicz

Sebastian Stankiewicz

Actor Olaf Lubaszenko

Olaf Lubaszenko

Actor Lech Dyblik

Lech Dyblik

Actor Piotr Żurawski

Piotr Żurawski

Actor Rafał Iwaniuk

Rafał Iwaniuk

empty-image

Kamil Pardo

empty-image

Krzysztof Satała

Actor Sławomir Tomczak

Sławomir Tomczak

Siehe auch

Ostatnia wieczerza Dreamfilm

Ostatnia wieczerza är den senaste skräckfilmen som släpptes den 26 oktober 2022 av det polska filmbolaget Akson Studio. Filmen, som är i genren skräck, handlar om en grupp tonåringar som beger sig till ett övergivet hus där mystiska och skrämmande saker börjar hända.

Vill du se den spännande och läskiga Ostatnia wieczerza? Nu kan du streama den gratis och onlineDreamfilm! Här följer all information du behöver om filmen och hur du kan se den.

Handling och skådespelare

Ett gäng tonåringar åker till ett gammalt och övergivet hus för att fira studenten. De vet inte att huset har en mörk hemlighet och att den sista middagen som åts där fortfarande spökar i huset...

I rollerna ser vi bland andra Julia Wieniawa-Narkiewicz, Nikodem Rozbicki och Aleksandra Popławska. Det är en ung ensemble som verkligen lyckas bygga upp stämningen i det kusliga huset.

Var kan jag se Ostatnia wieczerza?

Den bästa platsen att streama Ostatnia wieczerza är på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svensk text helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm, vilket är gratis att skapa.

När du har ett konto loggar du bara in och söker efter “Ostatnia wieczerza”. Tryck sedan på spela upp och njut av skräckisen!

Ostatnia wieczerza

Strömma skräckis online gratis

Älskar du skräckfilmer men har inte råd att gå på bio eller köpa dyra strömningstjänster? På Dreamfilm kan du streama massor av skräckfilmer helt gratis!

Dreamfilm har det största utbudet av gratis filmer på nätet. Där hittar du allt från klassiska skräckisar till nyare filmer som Ostatnia wieczerza.

Så streamar du skräck på Dreamfilm

För att streama film på Dreamfilm behöver du skapa ett konto. Det är snabbt, enkelt och självklart gratis. När du har ett konto söker du bara efter “skräck” i sökfältet så kommer massor av filmer upp.

Du kan filtrera efter releasedatum för att hitta de allra senaste skräckfilmerna. Eller så kan du sortera efter betyg och läsa recensioner för att hitta riktiga pärlor inom genren.

Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av din favoritgenre helt gratis!

På Dreamfilm hittar du det bästa gratis utbudet av skräckfilmer på nätet. Perfekt för alla skräckfantaster med smal plånbok.

Skräckfilmer värt att se

Här är några skräckfilmer på Dreamfilm som är värda att streama:

 • Ostatnia wieczerza
 • Smile
 • Barbarian
 • X

Titta på skräckfilm från 2022

2022 var ett bra år för skräckfilmsfansen. Flera riktigt bra och läskiga filmer släpptes som går att streama gratisDreamfilm.

Några exempel på skräckfilmer från 2022 på Dreamfilm:

Smile

Smile är en av de mest hyllade skräckfilmerna från 2022. Filmen utspelar sig på en psykiatrisk klinik och handlar om den unga terapeuten Rose Cotter som drabbas av övernaturliga och skrämmande upplevelser.

Smile får högt betyg av både kritiker och publik för sin otäcka stämning och välregisserade jump scares. Perfekt film att se om du gillar kusliga miljöer och psykologisk skräck.

Barbarian

Barbarian är en annan favorit bland skräckfantaster från 2022. Filmen utspelar sig i ett kusligt hus med mörka hemligheter och bjuder både på gott om jump scares och en intressant handling.

I Barbarian får vi följa den unga kvinnan Tess som hyr ett hus via Airbnb, utan att veta att det redan bor någon i huset. Rekommenderas varmt för alla som gillar spökhus-filmer.

Så passa på att få en riktigt bra skräckupplevelse genom att streama de bästa skräckfilmerna från 2022 på Dreamfilm!

Helfilm Ostatnia wieczerza svenska

Den nya polska skräckfilmen Ostatnia wieczerza går nu att streama som helfilm med svenska text på Dreamfilm.

Filmen hade biopremiär i Polen den 26:e oktober 2022 och har redan hyllats för sin otäcka stämning och väl genomförda jump scares.

Handling

Ostatnia wieczerza utspelar sig på en gammal herrgård där ett gäng studenter samlas för att fira studenten. Men de vet inte om att huset har en mörk hemlighet...

Sakta men säkert börjar de inse att de inte är ensamma i huset. Någonting eller någon börjar trakassera dem. Kan de ta sig levande därifrån?

Hela Ostatnia wieczerza med svensk text finns nu tillgänglig på Dreamfilm så du kan få svaret på den frågan. Bara att logga in och börja streama!

Ostatnia wieczerza

Streama ny skräckfilm gratis

Är du sugen på att se en riktigt läskig och ny skräckfilm? På Dreamfilm kan du streama nya skräckfilmer som inte ens haft biopremiär än helt gratis.

Ostatnia wieczerza

Ett exempel på en väldigt ny skräckfilm på Dreamfilm är den polska filmen Ostatnia wieczerza. Filmen släpptes så sent som den 26:e oktober 2022.

Ostatnia wieczerza handlar om ett studentgäng som åker till en gammal herrgård för att fira. Men snart märker de att det verkar bo något otäckt i huset som inte vill att de ska lämna huset vid liv...

Den här superfärska skräckisen går alltså redan att streama helt gratis på Dreamfilm. Perfekt för alla som vill se den allra senaste skräcken!

På Dreamfilm hittar du alltid det senaste inom skräckgenre utan att det kostar något. Håll utkik efter nya filmer som Ostatnia wieczerza!

Gå med i gemenskapen

Glöm inte att du på Dreamfilm kan chatta med andra skräckfantaster i forumet och diskutera de senaste filmerna. Det blir så mycket roligare att se läskiga filmer när man kan dela upplevelsen med andra!

Se skräckis från Akson Studio

Akson Studio är ett nytt och spännande filmbolag från Polen som fokuserar på skräckgenren. Deras senaste film Ostatnia wieczerza finns redan att streama gratisDreamfilm.

Vad är Akson Studio?

Akson Studio grundades 2020 av regissören Piotr Siedlecki och producenten Kacper Habisiak. Det unga bolaget vill ge den polska skräckgenren nytt liv med moderna och fräscha filmer.

Deras första film Ostatnia wieczerza har redan hyllats för sin välbyggda stämning och otäcka vändningar. Perfekt för alla skräckfantaster!

Streama Akson Studio på Dreamfilm

Om du gillade Ostatnia wieczerza så håll utkik efter kommande filmer från Akson StudioDreamfilm. Det unga bolaget lovar att det här bara var början på många nya läskiga filmer.

På Dreamfilm kan du streama filmer från Akson Studio helt gratis så fort de släpps digitalt. Det är bara att skapa ett konto och börja utforska skräck genren från Polen.

Så ge Akson Studio en chans och streama deras nästa filmer redan idag på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 264
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.1 inte övertygar dig om att titta på Ostatnia wieczerza, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.1 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar Ostatnia wieczerza att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Ostatnia wieczerza med ett 6.1 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.1 för Ostatnia wieczerzabör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.1 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

matixd

Ostatnia wieczerza Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.1 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Ostatnia wieczerza Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.