alt

Orphan: First Kill 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
1 921
Betyg
calendar2022
time1h 39m
Leena Klammer planerar en lysande flykt från en psykiatrisk klinik i Estland och reser till Amerika genom att utge sig för att vara den försvunna dottern till en rik familj. Men Leenas nya liv som Esther kommer med en oväntad twist och ställer henne mot en mamma som till varje pris kommer att skydda sin familj.

Skådespelare

Actor Isabelle Fuhrman

Isabelle Fuhrman

Actor Julia Stiles

Julia Stiles

Actor Rossif Sutherland

Rossif Sutherland

Actor Erik Athavale

Erik Athavale

Actor Marina Stephenson Kerr

Marina Stephenson Kerr

Actor Adam Hurtig

Adam Hurtig

Actor Kristen Sawatzky

Kristen Sawatzky

Actor David Brown

David Brown

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Orphan: First Kill Dreamfilm Sverige

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Orphan: First Kill? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm!

Orphan: First Kill är uppföljaren till kultklassikern Orphan från 2009. Den utspelar sig före händelserna i originalfilmen och följer Esther när hon rymmer från ett mentalsjukhus i Estland för att söka upp familjen som adopterade henne i USA.

Vi får följa med på Esthers blodiga resa när hon anländer till familjen och börjar manipulera och kontrollera dem för att få det som hon vill. Men allt går inte riktigt enligt hennes plan...

Precis som originalet skrämmer och chockerar First Kill med oväntade våldsamma vändningar och en makalös insats av skådespelerskan Isabelle Fuhrman som den psykopatiska Esther.

Orphan: First Kill

Streama Orphan: First Kill Dreamfilm Gratis

Den bästa nyheten är att du kan streama Orphan: First Kill helt gratis på Dreamfilm! Det enda du behöver är ett konto på sidan, sen kan du njuta av skräckisen online.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier gratis online, både nyare titlar och äldre klassiker. Sidan fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil.

För att streama behöver du bara skapa ett konto. Det tar några sekunder och är helt gratis. Sedan kan du börja titta direkt!

Dreamfilm är den ultimata streamingtjänsten för dig som gillar film och inte vill betala för dyr streaming.

Kvaliteten på filmerna på Dreamfilm är oftast väldigt bra. De flesta nya filmer finns i full HD. Det enda negativa är att sidan ibland har problem med popup-annonser.

Se Orphan: First Kill Dreamfilm Svenska

Orphan: First Kill har svenskt tal, så du kan se den dubbad till svenska på Dreamfilm. Det är extra skönt att slippa läsa text när man vill njuta av skräckupplevelsen.

Alla större nyheter brukar läggas till med svenskt ljud så fort det är möjligt efter biopremiären. Så du behöver inte vänta länge på att få se Orphan: First Kill på svenska eftersom den redan släppts på bio.

Förutom svensk dubb finns filmen självklart även med originalspråk och engelsk text. Oavsett vilket språk du föredrar så kan du se Orphan: First Kill på Dreamfilm.

Dreamfilms stora bibliotek gör att du alltid hittar filmer och serier på ditt modersmål. Perfekt om du vill slippa läsa textning samtidigt som du får skräckhicka!

Orphan: First Kill Dreamfilm Stream Online

Att streama Orphan: First Kill på Dreamfilm är hur enkelt som helst. Sidan fungerar stabilt med strömmande uppspelning utan buffer eller avbrott.

Du kan se filmen direkt i webbläsaren på datorn eller ladda ner Dreamfilms app till mobil eller surfplatta. Appen finns för både Android och iPhone.

I appen har du offline-nedladdning så du kan spara filmer och se dem utan internet. Perfekt för resor eller om du har dålig uppkoppling!

Oavsett enhet så får du en smidig tittarupplevelse. Pausa, spola och växla undertexter efter behov. Streama Orphan: First Kill online på Dreamfilm nu!

Orphan: First Kill

Orphan: First Kill Dreamfilm Hela Filmen Svenska

På Dreamfilm kan du se Orphan: First Kill i sin helhet med full längd. Inga avsnitt eller delar som lämnar dig på halva vägen!

Nya filmer läggs oftast upp i sin helhet inom några veckor efter biopremiär. Så du kan se hela Orphan: First Kill redan nu, trots att den fortfarande går på bio.

Det är extra skönt att kunna se skräckfilmer i sin helhet, utan avbrott för reklam. På Dreamfilm kan du få en obruten upplevelse av alla oväntade vändningar och skrämmande scener i Orphan: First Kill.

Se den psykopatiska Esther gå till verket i över två skräckfyllda timmar i Orphan: First Kill på Dreamfilm.

Var beredd på att fästa säkerhetsbältet och inte släppa blicken från skärmen när du streamar hela Orphan: First Kill online!

Orphan: First Kill Dreamfilm Swesub Online

Orphan: First Kill har givetvis svensk text på Dreamfilm. Du kan välja mellan att streama filmen med svenskt tal eller med originalspråk och swesub.

Swesub innebär svensk textning som är översatt och anpassad för svenska tittare. Det blir en bättre upplevelse än direktöversatta undertexter.

Oavsett vilket språk du föredrar så kan du läsa dialogen på svenska när du streamar. Praktiskt om du vill ta del av skämtsamma kommentarer eller inte förstår all dialog på engelska.

Dreamfilms swefilmer och swesub-alternativ gör sidan till det självklara valet när du vill streama Orphan: First Kill online med svensk text. Prova att se skräckisen med swesub redan ikväll!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1921
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Orphan: First Kill är ett måste för fans av Skräck.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Orphan: First Kill med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.7 antyder att Orphan: First Kill är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Orphan: First Kill med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 39m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

RevJace

Orphan: First Kill Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.7 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer