close icon
page-title
Orphan: First Kill
Orphan: First Kill

Detaljer

 • Originaltitel: Orphan: First Kill
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Dark Castle Entertainment

Orphan: First Kill 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.7
1993Betyg
date2022
date1h 39m

Kommenter

 • avatar

  MilanTa

  |14 timer siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Orphan: First Kill Dreamfilm Sverige

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Orphan: First Kill? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm!

Orphan: First Kill är uppföljaren till kultklassikern Orphan från 2009. Den utspelar sig före händelserna i originalfilmen och följer Esther när hon rymmer från ett mentalsjukhus i Estland för att söka upp familjen som adopterade henne i USA.

Vi får följa med på Esthers blodiga resa när hon anländer till familjen och börjar manipulera och kontrollera dem för att få det som hon vill. Men allt går inte riktigt enligt hennes plan...

Precis som originalet skrämmer och chockerar First Kill med oväntade våldsamma vändningar och en makalös insats av skådespelerskan Isabelle Fuhrman som den psykopatiska Esther.

Orphan: First Kill

Streama Orphan: First Kill Dreamfilm Gratis

Den bästa nyheten är att du kan streama Orphan: First Kill helt gratis på Dreamfilm! Det enda du behöver är ett konto på sidan, sen kan du njuta av skräckisen online.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier gratis online, både nyare titlar och äldre klassiker. Sidan fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil.

För att streama behöver du bara skapa ett konto. Det tar några sekunder och är helt gratis. Sedan kan du börja titta direkt!

Dreamfilm är den ultimata streamingtjänsten för dig som gillar film och inte vill betala för dyr streaming.

Kvaliteten på filmerna på Dreamfilm är oftast väldigt bra. De flesta nya filmer finns i full HD. Det enda negativa är att sidan ibland har problem med popup-annonser.

Se Orphan: First Kill Dreamfilm Svenska

Orphan: First Kill har svenskt tal, så du kan se den dubbad till svenska på Dreamfilm. Det är extra skönt att slippa läsa text när man vill njuta av skräckupplevelsen.

Alla större nyheter brukar läggas till med svenskt ljud så fort det är möjligt efter biopremiären. Så du behöver inte vänta länge på att få se Orphan: First Kill på svenska eftersom den redan släppts på bio.

Förutom svensk dubb finns filmen självklart även med originalspråk och engelsk text. Oavsett vilket språk du föredrar så kan du se Orphan: First Kill på Dreamfilm.

Dreamfilms stora bibliotek gör att du alltid hittar filmer och serier på ditt modersmål. Perfekt om du vill slippa läsa textning samtidigt som du får skräckhicka!

Orphan: First Kill Dreamfilm Stream Online

Att streama Orphan: First Kill på Dreamfilm är hur enkelt som helst. Sidan fungerar stabilt med strömmande uppspelning utan buffer eller avbrott.

Du kan se filmen direkt i webbläsaren på datorn eller ladda ner Dreamfilms app till mobil eller surfplatta. Appen finns för både Android och iPhone.

I appen har du offline-nedladdning så du kan spara filmer och se dem utan internet. Perfekt för resor eller om du har dålig uppkoppling!

Oavsett enhet så får du en smidig tittarupplevelse. Pausa, spola och växla undertexter efter behov. Streama Orphan: First Kill online på Dreamfilm nu!

Orphan: First Kill

Orphan: First Kill Dreamfilm Hela Filmen Svenska

På Dreamfilm kan du se Orphan: First Kill i sin helhet med full längd. Inga avsnitt eller delar som lämnar dig på halva vägen!

Nya filmer läggs oftast upp i sin helhet inom några veckor efter biopremiär. Så du kan se hela Orphan: First Kill redan nu, trots att den fortfarande går på bio.

Det är extra skönt att kunna se skräckfilmer i sin helhet, utan avbrott för reklam. På Dreamfilm kan du få en obruten upplevelse av alla oväntade vändningar och skrämmande scener i Orphan: First Kill.

Se den psykopatiska Esther gå till verket i över två skräckfyllda timmar i Orphan: First Kill på Dreamfilm.

Var beredd på att fästa säkerhetsbältet och inte släppa blicken från skärmen när du streamar hela Orphan: First Kill online!

Orphan: First Kill Dreamfilm Swesub Online

Orphan: First Kill har givetvis svensk text på Dreamfilm. Du kan välja mellan att streama filmen med svenskt tal eller med originalspråk och swesub.

Swesub innebär svensk textning som är översatt och anpassad för svenska tittare. Det blir en bättre upplevelse än direktöversatta undertexter.

Oavsett vilket språk du föredrar så kan du läsa dialogen på svenska när du streamar. Praktiskt om du vill ta del av skämtsamma kommentarer eller inte förstår all dialog på engelska.

Dreamfilms swefilmer och swesub-alternativ gör sidan till det självklara valet när du vill streama Orphan: First Kill online med svensk text. Prova att se skräckisen med swesub redan ikväll!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1993

Dela