close icon
page-title
Operation Fortune: Ruse de Guerre
Operation Fortune: Ruse de Guerre

Detaljer

 • Originaltitel: Operation Fortune: Ruse de Guerre
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Turkiet, Storbritannien, USA
 • Regissör: Miramax

Operation Fortune: Ruse de Guerre Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.5
1298Betyg
date2023
date1h 54m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |12 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |7 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |12 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Actionfyllt spionthriller Dreamfilm

Den actionfyllda spionthrillern Operation Fortune: Ruse de Guerre har nu premiär på Dreamfilm. Med Jason Statham i huvudrollen lovar filmen vara fylld med spännande actionscener och hisnande äventyr. Regissören Guy Ritchie är känd för sina stilsäkra och tempofyllda filmer, och med Operation Fortune verkar han ha levererat ännu en underhållande rulle.

Operation Fortune är producerad av Miramax och hade biopremiär så sent som i januari 2023. Nu kan du streama Operation Fortune gratis på Dreamfilm, med swesub för den bästa upplevelsen. Missa inte chansen att se Jason Statham i ännu en actionhjälte-roll i denna spännande spionfilm.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Jason Statham i ny spionfilm 2023 Dreamfilm

Jason Statham är given i rollen som spion och actionhjälte, och i Operation Fortune på Dreamfilm får vi se honom i ännu en sådan roll. Som agent Orson Fortune dras han in i ett livsfarligt uppdrag tillsammans med några av världens bästa agenter. Tillsammans måste de stoppa en dödlig ny teknik från att hamna i fel händer.

Med sin karaktäristiska charm och sin athletiska actionstil är Jason Statham perfekt i rollen som agent Fortune. Han bjuder på adrenalinfyllda actionscener och coola oneliners i klassisk Statham-anda. Operation Fortune ser ut att leverera precis den sorts underhållning man kan förvänta sig av Statham i en spionfilm.

Se Guy Ritchie's senaste actionrulle Gratis

Regissören Guy Ritchie är känd för sina stiliga och tempofyllda gangsterfilmer som Snatch och RocknRolla. Med Operation Fortune visar han återigen prov på sin förmåga att leverera spännande action med humor och stil. Filmen utlovar precis den sorts underhållning man förväntar sig av Ritchie.

Operation Fortune har fått positiva recensioner för sin blandning av häftig action, skruvad humor och ett stjärnspäckat cast. Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes och Hugh Grant gör alla starka insatser i sina respektive roller. Missa inte Ritchies senaste actionrulle gratis på Dreamfilm!

Operation Fortune streamas nu Sverige

Den spännande spionactionthrillern Operation Fortune har nu premiär och kan streamas gratis med swesub på Dreamfilm. Filmen är den senaste i raden av underhållande actionfilmer med Jason Statham i huvudrollen som en tuff men charmig actionhjälte.

I Operation Fortune får Statham sällskap av Aubrey Plaza som en CIA-agent, och tillsammans ger de sig ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda världen från en ny dödlig vapenteknik. Med regi av Guy Ritchie och ett stjärnspäckat cast utlovar Operation Fortune att leverera action och spänning i sann Ritchie-anda.

Operation Fortune är en adrenalinfylld actionrulle med bra tempo och humor, precis som man kan förvänta sig av regissören Guy Ritchie.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Miramax storsatsning med Statham Dreamfilm

Produktionsbolaget Miramax ligger bakom denna storsatsning till actionfilm med Jason Statham i huvudrollen. Med en budget på över $100 miljoner dollar är Operation Fortune en av Miramax största satsningar på länge. De har tydligt siktat på att leverera en blockbuster-actionfilm av högsta klass.

Med Guy Ritchie som regissör kan man förvänta sig att Operation Fortune kommer att bjuda på stilren action och ett fartfyllt tempo. Miramax verkar ha satsat rätt med denna film, som kan ses gratis på Dreamfilm. Se Statham i högform i ännu en adrenalinfylld spionrulle!

Spionthriller från Januari har premiär Gratis

Operation Fortune hade biopremiär så sent som i januari 2023 och har nu premiär för streaming på Dreamfilm. Filmen är en spionactionthriller med Jason Statham i huvudrollen som agent Orson Fortune. Han rekryteras för att stoppa ett dödligt nytt vapen från att hamna i orätta händer.

Tillsammans med sina kollegor Sara (Aubrey Plaza) och Simon (Hugh Grant) ger sig Fortune ut på ett livsfarligt uppdrag fylld med action, spänning och humor. Operation Fortune är perfekt för alla som gillar spionfilmer i stil med Mission Impossible och James Bond. Missa inte premiären av denna adrenalinfyllda rulle på Dreamfilm!

 • Se Jason Statham i cool actionhjälteroll
 • Guy Ritchies senaste stiliga actionfilm
 • Premiär på Dreamfilm i januari 2023

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1298

Dela