Operation Fortune: Ruse de Guerre 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
1 195
Betyg
calendar2023
time1h 54m
Spionen Orson Fortune måste sätta stopp för försäljningen av en ny dödlig vapenteknik som leds av miljardären och vapenhandlaren Greg Simmonds. Fortune hamnar motvilligt i samma grupp som några av världens bästa agenter. Tillsammans rekryterar de Hollywoods största filmstjärna, Danny Franscesco, som hjälper dem på deras hemliga uppdrag för att rädda världen.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Cary Elwes

Cary Elwes

Actor Hugh Grant

Hugh Grant

Actor Josh Hartnett

Josh Hartnett

Actor Eddie Marsan

Eddie Marsan

Actor Aubrey Plaza

Aubrey Plaza

Actor Parker Sawyers

Parker Sawyers

Actor Peter Ferdinando

Peter Ferdinando

Officiell trailer

Siehe auch

Actionfyllt spionthriller Dreamfilm

Den actionfyllda spionthrillern Operation Fortune: Ruse de Guerre har nu premiär på Dreamfilm. Med Jason Statham i huvudrollen lovar filmen vara fylld med spännande actionscener och hisnande äventyr. Regissören Guy Ritchie är känd för sina stilsäkra och tempofyllda filmer, och med Operation Fortune verkar han ha levererat ännu en underhållande rulle.

Operation Fortune är producerad av Miramax och hade biopremiär så sent som i januari 2023. Nu kan du streama Operation Fortune gratis på Dreamfilm, med swesub för den bästa upplevelsen. Missa inte chansen att se Jason Statham i ännu en actionhjälte-roll i denna spännande spionfilm.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Jason Statham i ny spionfilm 2023 Dreamfilm

Jason Statham är given i rollen som spion och actionhjälte, och i Operation Fortune på Dreamfilm får vi se honom i ännu en sådan roll. Som agent Orson Fortune dras han in i ett livsfarligt uppdrag tillsammans med några av världens bästa agenter. Tillsammans måste de stoppa en dödlig ny teknik från att hamna i fel händer.

Med sin karaktäristiska charm och sin athletiska actionstil är Jason Statham perfekt i rollen som agent Fortune. Han bjuder på adrenalinfyllda actionscener och coola oneliners i klassisk Statham-anda. Operation Fortune ser ut att leverera precis den sorts underhållning man kan förvänta sig av Statham i en spionfilm.

Se Guy Ritchie's senaste actionrulle Gratis

Regissören Guy Ritchie är känd för sina stiliga och tempofyllda gangsterfilmer som Snatch och RocknRolla. Med Operation Fortune visar han återigen prov på sin förmåga att leverera spännande action med humor och stil. Filmen utlovar precis den sorts underhållning man förväntar sig av Ritchie.

Operation Fortune har fått positiva recensioner för sin blandning av häftig action, skruvad humor och ett stjärnspäckat cast. Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes och Hugh Grant gör alla starka insatser i sina respektive roller. Missa inte Ritchies senaste actionrulle gratis på Dreamfilm!

Operation Fortune streamas nu Sverige

Den spännande spionactionthrillern Operation Fortune har nu premiär och kan streamas gratis med swesub på Dreamfilm. Filmen är den senaste i raden av underhållande actionfilmer med Jason Statham i huvudrollen som en tuff men charmig actionhjälte.

I Operation Fortune får Statham sällskap av Aubrey Plaza som en CIA-agent, och tillsammans ger de sig ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda världen från en ny dödlig vapenteknik. Med regi av Guy Ritchie och ett stjärnspäckat cast utlovar Operation Fortune att leverera action och spänning i sann Ritchie-anda.

Operation Fortune är en adrenalinfylld actionrulle med bra tempo och humor, precis som man kan förvänta sig av regissören Guy Ritchie.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Miramax storsatsning med Statham Dreamfilm

Produktionsbolaget Miramax ligger bakom denna storsatsning till actionfilm med Jason Statham i huvudrollen. Med en budget på över $100 miljoner dollar är Operation Fortune en av Miramax största satsningar på länge. De har tydligt siktat på att leverera en blockbuster-actionfilm av högsta klass.

Med Guy Ritchie som regissör kan man förvänta sig att Operation Fortune kommer att bjuda på stilren action och ett fartfyllt tempo. Miramax verkar ha satsat rätt med denna film, som kan ses gratis på Dreamfilm. Se Statham i högform i ännu en adrenalinfylld spionrulle!

Spionthriller från Januari har premiär Gratis

Operation Fortune hade biopremiär så sent som i januari 2023 och har nu premiär för streaming på Dreamfilm. Filmen är en spionactionthriller med Jason Statham i huvudrollen som agent Orson Fortune. Han rekryteras för att stoppa ett dödligt nytt vapen från att hamna i orätta händer.

Tillsammans med sina kollegor Sara (Aubrey Plaza) och Simon (Hugh Grant) ger sig Fortune ut på ett livsfarligt uppdrag fylld med action, spänning och humor. Operation Fortune är perfekt för alla som gillar spionfilmer i stil med Mission Impossible och James Bond. Missa inte premiären av denna adrenalinfyllda rulle på Dreamfilm!

 • Se Jason Statham i cool actionhjälteroll
 • Guy Ritchies senaste stiliga actionfilm
 • Premiär på Dreamfilm i januari 2023

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1195
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.6 antyder att Operation Fortune: Ruse de Guerre är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Operation Fortune: Ruse de Guerre är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Operation Fortune: Ruse de Guerre med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 54m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Operation Fortune: Ruse de Guerre Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Operation Fortune: Ruse de Guerre med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!