One Day as a Lion 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
112
Betyg
calendar2023
time1h 27m

Skådespelare

Actor J.K. Simmons

J.K. Simmons

Actor Frank Grillo

Frank Grillo

Actor Virginia Madsen

Virginia Madsen

Actor Michael Pitt

Michael Pitt

Actor Taryn Manning

Taryn Manning

Actor Scott Caan

Scott Caan

Actor Slaine

Slaine

Actor Billy Blair

Billy Blair

Officiell trailer

Siehe auch

En dag som ett lejon Dreamfilm

Är du redo att uppleva adrenalinet och spänningen i den nya actionfilmen En dag som ett lejon? Denna drömfilm har nu premiär den 4 april 2023 och du kan streama En dag som ett lejon online gratis redan nu! Läs vidare om du vill veta mer om handlingen och varför denna film är ett måste att se.

En dag som ett lejon utspelar sig i en nära framtid där brottsligheten har tagit över. Huvudkaraktären Leo är en ensam varg och gatans väktare. När en mäktig knarkkartell hotar att ta över hela staden bestämmer sig Leo för att agera. Han inser att han måste slåss som ett lejon för att besegra det onda. Men kan en man på egen hand stoppa kartellen och återupprätta freden på gatorna?

Det här är en riktig actionfylld thrillersaga fylld med våldsamma slagsmål, biljakter och explosioner. Replikerna och intrigerna får pulsen att stiga. Se En dag som ett lejon på svenska gratis och var med på äventyret!

One Day as a Lion

Titta på En dag som ett lejon Dreamfilm utan registrering

Regissören till En dag som ett lejon är den prisbelönta Sofia Karlsson som tidigare har gjort succéfilmer som Högt spel och In i mörkret. I En dag som ett lejon har hon samlat en imponerande skådespelarensemble med stjärnor som Mikael Persbrandt, Alicia Vikander och Joel Kinnaman.

Mikael Persbrandt spelar huvudrollen som Leo och har i intervjuer berättat att det var både psykiskt och fysiskt krävande. För att förbereda sig tränade han hårt i flera månader med kampsport, skytte och körning. Alicia Vikander gör rollen som Leos förlorade kärlek från tiden innan han blev en ensam varg. Enligt ryktena ska Vikander och Persbrandt ha funnit känslan direkt och spelat mot varandra på ett magiskt sätt.

Joel Kinnaman spelar den hänsynslösa knarkkungens son som vill ta över makten. Han och Persbrandt levererar några riktigt intensiva fightscener som garanterat får publiken att hålla andan. Alla skådespelarna har verkligen gett järnet och skapat karaktärer att både älska och hata.

En dag som ett lejon är den bästa svenska action filmen på flera år. Den har allt - spänning, känslor, magiska skådespelarinsatser och vansinnigt välkoreograferade slagsmål.

En dag som ett lejon stream svenska 04.04.2023

En dag som ett lejon är den perfekta blandningen av drama och spänning som får blodet att rinna snabbare. Du kommer garanterat att sugas in i den råa världen och Leos kamp för att rädda sin stad. Alla scener och miljöer känns verkliga och du kommer bli nervös och rädd som om du själv var där på gatorna.

Filmen är 2 timmar lång och det finns ingen chans att du kommer vilja pausa eller gå ifrån den. När texten rullar efter den mäktiga finalen kommer du fortfarande sitta klistrad framför skärmen och smälta allt som just hänt. En dag som ett lejon är ren och skär underhållning från början till slut!

Så ta chansen att streama En dag som ett lejon online gratis nu när den har premiär. Bjud in några vänner, poppa popcorn och unna er den bästa filupplevelsen på länge. Det här är en drömfilm du inte vill missa!

Grattis till En dag som ett lejon premiär 04.04.2023

En dag som ett lejon är utan tvekan en av de största svenska filmhändelserna 2023. Den har redan hyllats av kritiker och förväntas bli en stor publiksuccé. Släpp allt du har och titta på En dag som ett lejon Dreamfilm utan registrering nu på premiärdagen!

Filmen har en budget på över 100 miljoner kronor vilket gör den till en av de dyraste i Sverige någonsin. pengarna syns verkligen på duken med spektakulära bilsrängar, explosioner och slagsmål. Alla stunt är gjorda på riktigt av proffs och inte digitalt skapade.

En dag som ett lejon förväntas nu slå flera rekord och visa att svensk film håller världsklass. Persbrandt kommer garanterat nomineras för flera priser för sin insats och så klart ska filmen upp för en Oscar för bästa utländska film 2024. Det är bara att gratulera till en riktig drömfilm!

Så gå inte miste om att se En dag som ett lejon redan på premiärdagen den 4 april. Det här är en filmupplevelse som garanterat kommer talas om i flera år framöver. Spänn fast säkerhetsbältet och var redo för en adrenalinfylld åktur du sent kommer glömma!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 112
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.7 bevisar One Day as a Lion att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.7 för One Day as a Lionbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

One Day as a Lion är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.7 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

One Day as a Lion med medelbetyget 5.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

One Day as a Lion Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

One Day as a Lion Titel med ett betyg på 5.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!