alt

Once Upon a Time… in Hollywood 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
12 652
Betyg
calendar2019
time2h 42m
Filmen utspelar sig 1969 i Los Angeles, där allt håller på att förändras. TV-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth navigerar genom en industri som de knappt känner igen längre i denna hyllning till de sista ögonblicken i Hollywoods gyllene era.

Skådespelare

Actor Margot Robbie

Margot Robbie

Actor Sydney Sweeney

Sydney Sweeney

Actor Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Actor Timothy Olyphant

Timothy Olyphant

Actor Austin Butler

Austin Butler

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Dakota Fanning

Dakota Fanning

Actor Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Officiell trailer

Siehe auch

The Wolf of Wall Street

Once Upon a Time... in Hollywood Dreamfilm

Quentin Tarantinos senaste film Once Upon a Time... in Hollywood utspelar sig i Los Angeles 1969 och följer de två karaktärerna Rick Dalton och Cliff Booth, spelade av Leonardo DiCaprio och Brad Pitt. Filmen hade premiär den 24 juli 2019 och har redan hunnit hyllas av kritiker för sitt manus, sin inramning och inte minst sina starka skådespelarinsatser.

Filmen utforskar den glamorösa men också mörkare sidan av Hollywood under slutet av 1960-talet, med Dalton som en tv-skådespelare som försöker hävda sig på bioduken och Booth som hans stuntman och bäste vän. Tarantino lyckas fånga tidsandan med sitt signum - snygga, stiliga och våldsamma scener.

Once Upon a Time… in Hollywood

Intressant handling om skådespelare på 1960-talet

Handlingen i Once Upon a Time... in Hollywood kretsar kring de två huvudkaraktärerna Rick Dalton och Cliff Booth samt skådespelerskan och Dalton granne Sharon Tate. Vi får följa Daltons karriär som går på tomgång, trots att han varit med i flera populära tv-serier.

Samtidigt som Dalton kämpar för att återuppliva sin karriär så umgås Booth med några medlemmar av Manson-sekten, vilket driver handlingen mot ett makabert och våldsamt slut. Tarantino lyckas väva in verkliga händelser med fiktiva karaktärer på ett fascinerande sätt.

Färgstarka karaktärer och miljöer

Filmen utspelar sig i det glittriga Hollywood med alla dess färger, neonskyltar och glamour. Scenografin och kostymdesignen för tankarna till 1960-talet med kläder, frisyrer, bilar och inredning.

Leonardo DiCaprio och Brad Pitt levererar kraftfulla prestationer i sina respektive huvudroller, med ett skådespeleri som har hyllats av kritiker. Även birollerna är välskrivna och starkt porträtterade.

Filmen är ett kärleksbrev till Hollywoods guldålder med stark nostalgi, humor och udda vändningar.

Oväntade vändningar och spänning

Trots filmens långsamma tempo och fokus på karaktärerna, så bjuder den också på oväntade scenvändningar och spännande actionsekvenser. Det hela leder fram emot ett makabert och våldsamt blodigt slut som bara Tarantino kan leverera.

Utan att avslöja för mycket så utforskar filmen Charles Manson-morden 1969 och blandar fakta med fiktion på ett fascinerande och stundtals chockerande sätt.

Once Upon a Time… in Hollywood

Hyllad av kritiker för skådespeleri

Once Upon a Time... in Hollywood har fått strålande recensioner för sitt manus, sin inramning, kostymdesign och inte minst sina skådespelarinsatser.

DiCaprio och Pitt har hyllats för sina porträtt av Dalton och Booth, med ett genuint vänskapligt scenespel som ger karaktärerna trovärdighet och hjärta.

Även de birollsinnehavande skådespelarna, däribland Al Pacino, Dakota Fanning och Austin Butler, levererar minnesvärda insatser i sina respektive roller.

Underhållande upplevelse för filmälskare

Once Upon a Time... in Hollywood är en underhållande och annorlunda filmupplevelse signerad mästaren Quentin Tarantino. Med sitt omsorgsfulla återskapande av 1960-talets Hollywood, sina färgstarka karaktärer och en intrikat handling som pendlar mellan fakta, fiktion och det makabra, så är detta en film som bör ses av alla filmentusiaster.

Det är en eller kanske streama film som man minns och som streamas gärna om och om igen. Så varför inte unna dig själv att streama denna hyllade film gratis online?

Sammanfattning

Once Upon a Time... in Hollywood utspelar sig i 1969 års Los Angeles och följer TV-skådespelaren Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth. Dalton kämpar med att återuppliva sin dalande karriär samtidigt som Booth umgås med medlemmar av Manson-sekten, vilket driver handlingen mot ett våldsamt slut.

Med sitt omsorgsfulla återskapande av tidseran, färgstarka rollprestationer av Leonardo DiCaprio och Brad Pitt samt Tarantinos signum av stiliga, roliga och chockerande våldsamma scener, så är detta ett absolut måste för filmentusiaster. Det är verkligen en film som är värd att streama gratis.

Filmen blandar fakta och fiktion kring Manson-morden på ett fascinerande sätt, och bjuder på nostalgi, humor och oväntade vändningar under sin resa. Kritiker har hyllat filmens manus, inramning och framförallt skådespeleriet i film som ett kärleksbrev till 1960-talets Hollywood.

Så om du gillar Tarantinos filmer eller bara är nyfiken på en annorlunda filmupplevelse, så ska du absolut unna dig att streama den gratis online. Det är en minnesvärd och underhållande film som man gärna ser om och om igen!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 12652
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.4 antyder att Once Upon a Time… in Hollywood är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

Once Upon a Time… in Hollywood med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 42m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 42m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 42m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Once Upon a Time… in Hollywood med medelbetyget 7.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Willy Wonka och chokoladfabriken

The Wolf of Wall Street

Minioner: Berättelsen om Gru

Storken Richard och den mystiska juvelen