alt

Nymphomaniac: Vol. II 2013 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
2 782
Betyg
calendar2013
time2h 04m
En poetisk och vild historia om en kvinnas erotiska resa från födseln till 50-årsåldern, berättad av huvudrollskaraktären som är den självdiagnostiserade nymfomanen Joe. Den charmige ungkarlen Seligman finner Joe blåslagen och misshandlad i en mörk gränd en kall vinterkväll. Han tar med henne hem, tar hand om hennes sår och frågar ut henne om hennes liv. Fascinerad lyssnar han när Joe börjar berätta...

Skådespelare

Actor Willem Dafoe

Willem Dafoe

Actor Mia Goth

Mia Goth

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Actor Uma Thurman

Uma Thurman

Actor Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Actor Christian Slater

Christian Slater

Actor Jamie Bell

Jamie Bell

Officiell trailer

Siehe auch

Nymphomaniac Vol. II Stream Online Sverige

Nymphomaniac Vol. II släpptes den 25 december 2013 och är nu tillgänglig för streaming online i Sverige. Filmen är regisserad av den danske regissören Lars von Trier och är den andra delen i tvådelsfilmen Nymphomaniac. I den här andra delen får vi följa den nymphomaniska Joe, spelad av Charlotte Gainsbourg, och hennes fortsatta sexuella äventyr och utforskningar.

För er som missade den första delen rekommenderar vi starkt att se den först. Men om ni bara vill hoppa rakt in i handlingen i del 2 så går det såklart bra. Förvänta er dock en mörk och kontroversiell film som utforskar mänsklig sexualitet på ett sätt som sällan skildras i film.

Nymphomaniac Vol. II finns nu att streama och se online gratis här på Dreamfilm. Filmen går att se med svenskt tal (swesub) i full längd och hög kvalitet. Klicka er vidare och börja streama direkt!

Nymphomaniac: Vol. II

Nymphomaniac Vol. II Swesub Dreamfilm Gratis

Är du redo för att se uppföljaren till den omdiskuterade filmen Nymphomaniac? Nu har den andra delen, Nymphomaniac Vol. II, premiär på Dreamfilm där du kan se den med swesub helt gratis!

Regissören Lars von Trier låter inte någon chans gå honom förbi att provocera eller chockera publiken. Och även i del 2 av den här kontroversiella filmen om kvinnlig sexualitet och nymphomani utforskas gränserna för vad som är socialt acceptabelt att visa på film.

Men för er som gillade den första filmen och vill se hur Joe's intensiva sexuella upptäcktsfärd fortsätter, så finns Nymphomaniac Vol. II med svensk text nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm. Se den gratis online redan idag!

Se Nymphomaniac Vol. II Stream Svenska

Är du redo för Nymphomaniac Vol. II? Efter succén med den första kontroversiella filmen om nymphomanin Joe, spelad av Charlotte Gainsbourg, är nu uppföljaren här - och den lovar minst lika mycket drama, erotik och chockerande scener som den första delen.

I del två får vi följa Joe, nu spelad av Charlotte Gainsbourg, under nästa fas i hennes liv. Hennes intensiva sexuella upptäcktsfärd fortsätter och hon utforskar gränserna för sin sexualitet i jakten på tillfredsställelse.

Se Nymphomaniac Vol. II streaming med svenskt tal här på Dreamfilm! Filmen går att streama i sin helhet gratis online. Klicka er vidare och börja titta direkt!

Nymphomaniac Vol II Helfilm Gratis Online

Den kontroversiella uppföljaren Nymphomaniac Vol. II utlovar minst lika mycket drama, erotik och tabubelagda scener som den första filmen.

Nymphomaniac Vol. II är här! Är du redo för nästa chockerande kapitel i berättelsen om Joe och hennes extrema nymphomani? Nu har uppföljaren till den omdiskuterade filmen från 2013 premiär och går att se i sin helhet gratis online här på Dreamfilm.

I del två får vi återigen följa Joe, nu spelad av Charlotte Gainsbourg, och hennes fortsatta utforskningar av sin egen sexualitet och jakten på ultimat tillfredsställelse. Ingenting är för tabu eller chockerande för regissören Lars von Trier som återigen provocerar med sina explicita skildringar.

Se hela Nymphomaniac Vol. II gratis online! Filmen finns tillgänglig för streaming i sin helhet med svenskt tal. Klicka er vidare och börja titta på den här kontroversiella uppföljaren redan idag.

Nymphomaniac: Vol. II

Gratis Stream Nymphomaniac Del 2 Svenskt Tal

 • Den andra delen av Nymphomaniac utlovar mer drama och erotik
 • Filmen har nu premiär på Dreamfilm och går att streama gratis
 • Se Nymphomaniac Vol. II med svenskt tal i hög kvalitet

Är du beredd på att få dina sinnen chockerade igen? Nymphomaniac Vol. II är äntligen här - den efterlängtade uppföljaren till 2013 års kritikerrosade men kontroversiella film om kvinnlig sexualitet i all dess råhet och extremitet.

I del två får vi återigen följa den nymphomaniska Joe, nu spelad av Charlotte Gainsbourg, och hennes fortsatta utforskningar av sin egen sexualitet. Inga tabun är för oscena eller för chockerande för regissören Lars von Trier som åter igen lyckas provocera med sina explicita skildringar.

Streama Nymphomaniac Vol. II gratis med svenskt tal i hög kvalitet redan idag! Filmen finns nu tillgänglig i sin helhet här på Dreamfilm.

Nymphomaniac Del 2 Swefilmer Webbpremiär

Nymphomaniac Vol. II har nu äntligen webbpremiär! Den omdiskuterade uppföljaren till 2013 års kritikerrosade men kontroversiella film om extrem kvinnlig sexualitet finns nu att se i sin helhet och med svenskt tal här hos Swefilmer.

I del två får vi åter följa den nymphomaniska Joe, nu spelad av Charlotte Gainsbourg, och hennes intensiva upptäcktsresa in i de mörkare och mer tabubelagda aspekterna av mänsklig sexualitet. Återigen lyckas regissören Lars von Trier chockera med sina detaljerade och explicita skildringar.

Missa inte Nymphomaniac Vol. II swesub webbpremiär! Se den omdiskuterade uppföljaren i sin helhet redan idag gratis online på Swefilmer.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2782
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Nymphomaniac: Vol. II är ett måste för fans av Drama.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MuriVOD12

Nymphomaniac: Vol. II är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 04m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

RevJace

Nymphomaniac: Vol. II Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.8 talar för sig själv.
avatar

matixd

Nymphomaniac: Vol. II Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.8 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Nymphomaniac: Vol. II Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.