close icon
page-title
Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2
Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Detaljer

 • Originaltitel: W lesie dziś nie zaśnie nikt 2
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: PISF

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star4.7
290Betyg
date2021
date1h 37m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |3 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |4 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |7 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Grater98

  |10 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Ingen sover i skogen i natt 2 Dreamfilm - Se online gratis

Är du redo för ännu mer skräck och spänning? Den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Ingen sover i skogen i natt har äntligen premiär på Dreamfilm! I del 2 får vi återigen följa de unga offren när de utsätts för nya fasansfulla händelser i skogen.

Ingen sover i skogen i natt 2 hade premiär den 27 oktober 2021 och släpptes exklusivt på Dreamfilm samma dag. Filmen är en produktion från det polska bolaget PISF och regisseras återigen av Bartosz M. Kowalski. Precis som i första filmen utlovar uppföljaren mycket skräck, spänning och oväntade vändningar som får pulsen att stiga.

Speltiden är 1 timme och 46 minuter fyllda med spänning. Genren är komedi/skräck och filmen har fått åldersgränsen 15 år. Originaltiteln är W lesie dziś nie zaśnie nikt 2 och den har imdb-betyget 6,3.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Streama Ingen sover i skogen i natt 2 svenska gratis på Dreamfilm

Ingen sover i skogen i natt 2 finns nu att streama helt gratis och med svensk text på Dreamfilm. Det är den officiella streamingtjänsten för nya filmer på svenska och där kan du se alla de senaste biosuccéerna helt utan kostnad.

För att streama Ingen sover i skogen i natt 2 behöver du bara skapa ett gratiskonto på Dreamfilm. Sedan kan du njuta av filmen direkt i hög kvalitet och med svensk text. Det finns även en mobilapp så att du kan streama var du än befinner dig.

Med över 5 miljoner användare är Dreamfilm den populäraste streamingsajten i Sverige. Här hittar du de allra senaste filmerna och serierna samlat på ett ställe. Registrera dig nu och börja streama Ingen sover i skogen i natt 2!

Titta på Ingen sover i skogen i natt 2 swesub Dreamfilm gratis

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Ingen sover i skogen i natt 2 men vill inte betala för dyr bio eller köpa den på iTunes? Då ska du veta att du kan titta på Ingen sover i skogen i natt 2 gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Ingen sover i skogen i natt 2 släpptes den 27 oktober 2021 och lades ut på Dreamfilm samma dag. Som medlem kan du nu se den helt gratis i bra kvalitet. Filmen har svensk text (swesub) så att du kan följa handlingen även om du inte förstår polska.

Att titta på film gratis online är superenkelt med Dreamfilm. Du streamar direkt i din webbläsare eller via appen utan att behöva ladda ner filmen. Registrera dig nu så kan du börja njuta av Ingen sover i skogen i natt 2!

Se Ingen sover i skogen i natt 2 film online gratis Dreamfilm 27.10.2021

Ingen sover i skogen i natt 2 är en av årets mest efterlängtade skräckfilmer. Nu har den äntligen premiär och kan ses helt gratis på Dreamfilm!

Den 27 oktober 2021 är äntligen releasedagen för Ingen sover i skogen i natt 2, uppföljaren till skräcksuccén från 2017. Filmen hade biopremiär i Polen tidigare under oktober och släpps nu på Dreamfilm för gratis online-streaming.

Ingen sover i skogen i natt 2 utspelar sig några år efter händelserna i första filmen. Vi får återigen följa de ungdomar som överlevde skräcknatten i skogen när de nu dras in i nya fasansfulla upplevelser. Förvänta dig oväntade vändningar och garanterad hjärtklappning!

Registrera dig nu på Dreamfilm för att kunna se Ingen sover i skogen i natt 2 gratis online. Filmen lades till streamingtjänsten på premiärdagen den 27 oktober 2021. Streama i hög kvalitet och njut av den efterlängtade uppföljaren!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Gratis stream Ingen sover i skogen i natt del 2 Dreamfilm från Sverige

 • Uppföljaren till skräcksuccén Ingen sover i skogen i natt har nu premiär
 • Ingen sover i skogen i natt 2 släpptes på Dreamfilm 27 oktober 2021
 • Streama den spännande skräckfilmen helt gratis från Sverige

Den som gillade skräckisen Ingen sover i skogen i natt från 2017 har nu chansen att se uppföljaren helt gratis online. Ingen sover i skogen i natt 2 släpptes på streamingtjänsten Dreamfilm den 27 oktober 2021 och går att streama gratis för alla användare i Sverige.

Filmen regisseras återigen av Bartosz M. Kowalski och utlovar minst lika mycket spänning, skräck och oväntade vändningar som originalet. Vi får återse de ungdomar som överlevde den första filmen när de nu dras in i nya fasansfulla händelser.

Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Ingen sover i skogen i natt 2 gratis med svensk text. Det finns app för både iOS och Android så du kan se filmen var du än är. Sätt igång med skräcken redan ikväll!

Ingen sover i skogen i natt 2 gratis film svenska Dreamfilm

Missa inte chansen att se uppföljaren till kultsuccén Ingen sover i skogen i natt helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

Nu har äntligen den efterlängtade uppföljaren Ingen sover i skogen i natt 2 premiär och finns tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm. Filmen släpptes den 27 oktober 2021 och går att se helt utan kostnad för alla medlemmar.

Precis som i originalet utlovar Ingen sover i skogen i natt 2 massor av spänning och skräck. Vi får följa samma rollfigurer några år efter händelserna i den första filmen när de nu dras in i nya fasansfulla upplevelser i skogen.

Ingen sover i skogen i natt 2 är en polsk produktion från 2021 i regi av Bartosz M. Kowalski. Filmen är 1 timme och 46 minuter lång. På Dreamfilm kan du se den helt gratis online med svenskt tal.

Registrera dig nu på Dreamfilm för att kunna se Ingen sover i skogen i natt 2 gratis och i hög kvalitet. Det är den perfekta skräckfilmen att streama en mörk höstkväll!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 290

Dela