alt

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2020 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.3
622
Betyg
calendar2020
time1h 42m
Djupt inne i skogen deltar en grupp tonåringar i ett läger för teknikmissbrukare. Men bland träden lurar en fara som hotar att ändra deras status till offline för alltid.

Skådespelare

Actor Sebastian Stankiewicz

Sebastian Stankiewicz

Actor Olaf Lubaszenko

Olaf Lubaszenko

Actor Julia Wieniawa-Narkiewicz

Julia Wieniawa-Narkiewicz

Actor Gabriela Muskała

Gabriela Muskała

Actor Robert Wabich

Robert Wabich

Actor Mirosław Zbrojewicz

Mirosław Zbrojewicz

Actor Piotr Cyrwus

Piotr Cyrwus

Actor Wojciech Mecwaldowski

Wojciech Mecwaldowski

Siehe auch

Nobody Sleeps in the Woods Tonight: Part 2

Se filmen Nobody Sleeps in the Woods Tonight DreamFilm

Är du redo för en riktigt läskig upplevelse? Den polska skräckfilmen Nobody Sleeps in the Woods Tonight från 2020 är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en avlägsen skog där en grupp ungdomar snart inser att de inte är ensamma - och att ingenting är vad det verkar vara.

Filmen hade premiär den 13 mars 2020 och har snabbt blivit en populär skräckfilm tack vare sitt spännande manus och sin stämningsfulla miljö. Produktionen är gjord av det polska filmbolaget Akson Studio som tidigare gjort hyllade thrillers.

Är du redo för en ordentlig dos skräck blandat med gore? Då ska du inte missa att streama Nobody Sleeps in the Woods Tonight gratis med svenska undertexter på Dreamfilm!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Titta på skräckfilmen från 2020 gratis

Nobody Sleeps in the Woods Tonight utspelar sig under en intensiv natt ute i skogen där en grupp tonåringar bestämmer sig för att campa över natten. Det som börjar som en vanlig campingutflykt med festande övergår snabbt till en brutal kamp för överlevnad när gruppen inser att de inte alls är ensamma i skogen.

Filmen beskrivs som en blandning av skräck och splatter med många våldsamma och blodiga scener. För den som gillar den typen av skräckupplevelser utlovas Nobody Sleeps in the Woods Tonight bli en riktig nagelbitare!

Missa inte att streama skräckfilmen från 2020 gratis med svensk text på Dreamfilm. Här kan du tryggt krypa upp i soffan och njuta av denna adrenalinstinna psykologiska thriller helt utan kostnad.

Streama skräckfilmen från Polen med svenska undertexter

Filmen beskrivs som en blandning av skräck och splatter med många våldsamma och blodiga scener.

Skräck är en av de mest populära filmgenrerna och i Nobody Sleeps in the Woods Tonight får tittaren precis vad man kan förvänta sig. Det bjuds på massor med jump scares, oväntade vändningar och mycket blod.

Handlingen utspelar sig under en enda skrämmande natt ute i ett öde skogsområde. Kameran följer tonåringarna på nära håll och fångar deras växande skräck. Många har jämfört stämningen med klassiska skräckfilmer som The Blair Witch Project och Evil Dead.

Missa inte att streama den polska rysaren med svensk text på Dreamfilm! Här kan du se den completly gratis.

Ingen överlever natten i skogen - se skräckfilmen gratis

Handlingen i Nobody Sleeps in the Woods Tonight utspelar sig mitt ute i ingenstans där en grupp tonåringar bestämmer sig för att campa över natten. De har ingen aning om det fruktansvärda öde som väntar dem...

Väl ute i skogen börjar mystiska och skrämmande saker hända. Gruppen inser snart att de befinner sig i livsfara och att ingen av dem kommer att överleva natten om de inte lyckas ta sig därifrån.

Filmen lyckas bygga upp en stämningsfull och terrifierande känsla som kommer få blodet att frysa till is i dina ådror. Är du redo för en rejäl dos rysare? Se då skräckfilmen Nobody Sleeps in the Woods Tonight helt gratis på Dreamfilm!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Ungdomar utsätts för skräck i öde skog - streama nu

 • Bygger upp en klaustrofobisk stämning
 • Oväntade vändningar och chockerande scener

I centrum av Nobody Sleeps in the Woods Tonight står en grupp vanliga tonåringar som beger sig ut i skogen för att festa och umgås. De verkar först helt omedvetna om den skräckfyllda natt som väntar.

När mörkret sänker sig börjar det dock hända mystiska och skrämmande saker i skogen. Gruppen inse att de befinner sig i en fruktansvärd mardröm och att endast en av dem kommer överleva.

Filmen är uppbyggd kring suggestiva scener som utspelar sig i mörker, vilket skapar en klaustrofobisk känsla. Flera oväntade vändningar och chockerande splatterscener väntar!

Vill du se ungdomarna kämpa för sina liv i den öde skogen? Streama Nobody Sleeps in the Woods Tonight på Dreamfilm nu! Filmen är helt gratis med svensk text.

Ingen kommer undan Monster i skogen - se gratis på nätet

I Nobody Sleeps in the Woods Tonight får tittaren följa med på en intensiv skräckupplevelse bland träden. Någonting fruktansvärt döljer sig i skogen och det dröjer inte länge innan offren börjar falla.

Filmen levererar massvis med adrenalinstinna scener där tonåringarna desperat försöker fly undan det okända monstret. Men varelsen verkar vara precis överallt och gruppen inser snart det hopplösa i sin situation.

Ingen kommer levande från den här skogen! Vill du vara med om en ordentlig rysare? Missa då inte att se skräckfilmen Nobody Sleeps in the Woods Tonight gratis på nätet. Bara på Dreamfilm kan du streama filmen med svensk text helt utan kostnad.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 622
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.3 inte övertygar dig om att titta på Nobody Sleeps in the Woods Tonight, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.3 bevisar Nobody Sleeps in the Woods Tonight att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Nobody Sleeps in the Woods Tonight med ett 5.3 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Nobody Sleeps in the Woods Tonight med betyget 5.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.3 för Nobody Sleeps in the Woods Tonightbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Nobody Sleeps in the Woods Tonight är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.3 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 5.3 tyder på att Nobody Sleeps in the Woods Tonight är ett måste för fans av genren.
avatar

KarTofel

Betyget 5.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Grater98

Nobody Sleeps in the Woods Tonight Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer