close icon
page-title
Nimona
Nimona

Detaljer

 • Originaltitel: Nimona
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Annapurna Pictures

Nimona 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.9
939Betyg
date2023
date1h 39m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |5 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Grater98

  |6 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |12 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Nimona Dreamfilm 2023

Är du redo att streama den efterlängtade animerade filmen Nimona? Filmen har premiär den 23 juni 2023 och nu kan du se hela filmen online gratis! Nimona är baserad på den populära serietidningen med samma namn och utspelar sig i en fantasivärld fylld med spänning och äventyr.

Huvudrollerna i Nimona ges röst av stjärnskådespelarna Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Filmen är regisserad av Patrick Osborne som tidigare ligger bakom den Oscarsvinnande kortfilmen Feast. Produktionen står Annapurna Pictures för, kända för filmer som Vice och Sorry to Bother You.

Handlingen i Nimona följer den unga flickan Nimona som är fast besluten att bli skurkens Ballister Blacks lärling. Tillsammans är de ute efter att störta det korrumperade Institutet som styr landet. Men Nimona döljer en mörk hemlighet som riskerar att vända upp och ner på allt.

Missa inte chansen att streama Nimona gratis online! Filmen har svensk text och finns att se i full längd på Dreamfilm. Se den på dator, surfplatta eller mobil och njut av spänningen och äventyret redan idag!

Nimona

Se Hela Filmen Nimona Gratis Online

Nimona är en av de mest efterlängtade animerade filmerna 2023 och nu finns den äntligen att streama online helt gratis! Dreamfilm ger dig möjligheten att se hela filmen Nimona med svensk text, utan att behöva ladda ner eller betala.

Bara några enkla klick så kan du kasta dig in i den spännande fantasyvärlden och följa Nimona, Ballister Black och de andra karaktärerna på deras äventyr. Filmen är baserad på webbserien med samma namn av Noelle Stevenson, så förvänta dig en fartfylld historia med oväntade vändningar och mycket humor.

Streama Nimona gratis online i full längd redan idag! Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att streama på. Titta på dator, surfplatta eller mobil - valet är ditt. Upplev äventyret var du än är, när du vill. Det här är chansen att se en av årets bästa animerade filmer helt utan kostnad!

Nimona Svensk Text Streama Filmen

Den 23 juni har den efterlängtade animerade filmen Nimona biopremiär, men redan nu kan du streama filmen online med svensk text! Tack vare Dreamfilm behöver du inte vänta för att se Nimona, utan kan börja streama direkt.

I huvudrollerna som ger röst åt karaktärerna hör vi stjärnor som Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Med svensk text får du följa med på äventyret i den fantasifulla världen och uppleva alla vändningar och skratt med svenskt tal.

Nimona utspelar sig i ett medeltida kungadöme och följer den unga tjejen Nimona som blir skurken Ballister Blacks lärling. Tillsammans planerar de att störta Institutet som styr landet. Men Nimona döljer en farlig hemlighet som hotar att förstöra allt.

Missa inte den här chansen att streama den animerade succén Nimona redan innan biopremiären! Med Dreamfilm kan du se hela filmen online med svensk text. Streama på valfri enhet och få en spännande filmupplevelse helt gratis.

Hela Filmen Nimona Svenska Sverige

Den spännande animerade filmen Nimona har nu premiär och du kan se hela filmen med svenskt tal online! Dreamfilm erbjuder Nimona i full längd och med svensk text helt gratis för streaming.

Baserad på den populära serietidningen utspelar sig Nimona i en medeltida fantasivärld. Titelrollen görs av superhjälten Nimona som blir skurken Ballister Blacks lärling. Tillsammans är de ute efter hämnd på Institutet som styr kungariket.

I de svenska rösterna hörs stjärnorna Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang mfl. Regissören Patrick Osborne står bakom den Oscarsbelönade kortfilmen Feast och vet hur man skapar en underhållande och spännande animerad film.

Upplev äventyret i Nimona direkt genom att streama online på Dreamfilm! Hela filmen med svenskt tal finns att se gratis i full längd för streaming när du vill. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Streama på valfri enhet och njut av underhållningen.

Nimona

Streama Nimona Svenska Gratis Online 2023

Den efterlängtade animerade filmen Nimona har nu äntligen premiär! Missa inte chansen att streama Nimona med svensk text helt gratis online. Tack vare Dreamfilm kan du se hela filmen redan innan biosläpp.

Handlingen utspelar sig i en medeltida fantasivärld där superhjälten Nimona blir skurken Ballister Blacks lärling. Tillsammans är de ute efter att störta det korrupta Institutet som styr landet. Men Nimona döljer en farlig hemlighet.

I de svenska rösterna hör vi stjärnor som Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Filmen är baserad på den populära serietidningen och lovar en spännande historia fylld med humor och oväntade vändningar.

Njut av Nimona när du vill genom att streama online helt gratis på Dreamfilm. Ingen nedladdning eller registrering behövs. Streama på valfri enhet och upplev äventyret redan idag med svenskt tal! Det här är chansen att se en av årets bästa animerade filmer gratis.

Se Nimona Dreamfilm Gratis Sverige

Den efterlängtade animerade filmen Nimona har nu äntligen haft premiär! Nu kan du streama hela filmen med svensk text helt gratis på Dreamfilm.

Handlingen utspelar sig i en fantasifull medeltida värld där superhjälten Nimona blir skurken Ballister Blacks lärling. Tillsammans planerar de att störta det korrupta Institutet som styr landet.

I de svenska rösterna hörs stjärnor som Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Filmen är baserad på den populära serietidningen och utlovar spänning, humor och oväntade vändningar längs vägen.

Missa inte chansen att streama denna underhållande animerade film helt gratis! Nimona finns nu att se i full längd med svensk text på Dreamfilm. Streama online var du än är i Sverige och upplev fantasyäventyret redan idag!

Titta Nimona Swesub Stream Gratis

Den spännande och roliga animerade filmen Nimona går nu att streama online helt gratis med svensk text på Dreamfilm! Missa inte chansen att se denna succéfilm baserad på serietidningen.

Handlingen utspelar sig i en fantasifull medeltida värld där superhjälten Nimona blir skurken Ballister Blacks lärling. Tillsammans är de fast beslutna att störta det korrupta Institutet som styr landet.

I de svenska rösterna hörs stjärnor som Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Regissören Patrick Osborne har tidigare vunnit en Oscar för den animerade kortfilmen Feast och vet hur man skapar spänning och humor.

Upplev Nimonas äventyr och oväntade vändningar genom att streama filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm! Ingen registrering krävs. Streama på valfri enhet och njut av den här succén var du än befinner dig i Sverige.

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 939

Dela