alt

Niceville 2011 • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.2
7 724
Betyg
calendar2011
time2h 26m
"Niceville" utspelar sig i 60-talets Mississippi och är en inspirerande berättelse om mod och vänskapen mellan tre starka kvinnor, som förenas i ett hemligt bokprojekt. Men projektet bryter mot samhällets oskrivna lagar och gör att kvinnorna lever farligt. Filmen är full av gripande humor och dramatik - du får dessutom se ett starkt, aldrig tidigare visat bonusmaterial. "Niceville" är en tidlös och övertygande berättelse om vänskap över gränser och förmågan att skapa förändring.

Skådespelare

Actor Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Actor Jessica Chastain

Jessica Chastain

Actor Ashley Johnson

Ashley Johnson

Actor Emma Stone

Emma Stone

Actor Viola Davis

Viola Davis

Actor Aunjanue Ellis-Taylor

Aunjanue Ellis-Taylor

Actor David Oyelowo

David Oyelowo

Actor Anna Camp

Anna Camp

Officiell trailer

Siehe auch

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Niceville Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt bra dramafilm? Då rekommenderar vi varmt att du streamar Niceville från 2011 här på Dreamfilm. Denna film utspelar sig i USA på 1960-talet och handlar om rasrelationerna mellan svarta och vita. Vi får följa några svarta hembiträden och deras vardagliga slit medan de arbetar åt vita familjer. Det är en film som verkligen berör och får en att tänka till kring fördomar och orättvisor.

Att streama Niceville gratis online är hur enkelt som helst. Du behöver bara klicka på play-knappen så kommer du igång direkt. Filmen är svensktextad så du kan lätt följa handlingen. Skådespelarna gör fantastiska insatser i sina roller och verkligen förmedlar känslorna i denna starka historia från 2011. Det är en film upplevelse utöver det vanliga!

Så missa inte att streama den här populära Hollywood-dramat gratis från 2011. Vi lovar att du kommer att bli gripen av denna rörande berättelse som utspelar sig i USA på 60-talet. Klicka på play och se Niceville online redan idag!

Regissören Tate Taylor har verkligen lyckats skildra tidens orättvisor på ett fängslande sätt. Han använder sig av starka kvinnliga karaktärer för att belysa rasismen och förtrycket. Det är en viktig historia som behöver berättas.

Niceville

Streama denna drömfilm gratis online

Är du sugen på drama och starka kvinnor i huvudrollerna? Då ska du inte missa att streama Niceville gratis online här på Dreamfilm. Den utspelar sig i USA på 1960-talet och skildrar relationen mellan svarta hembiträden och deras vita arbetsgivare.

Vi får följa huvudpersonerna Aibileen och Minny som båda arbetar för vita familjer i Mississippi. Trots att de behandlas illa så älskar de sina arbeten eftersom de bryr sig mycket om barnen de tar hand om. Men när en ung kvinna bestämmer sig för att skriva en bok om deras upplevelser så sätts allt på spel.

Att få se denna svensktextade Hollywoodfilm helt gratis är en sann fröjd. Bara ett klick på play så kommer du igång direkt med att streama online. Upplev den starka historien och de fantastiska skådespelarinsatserna. Missa inte att se Niceville redan idag!

Det är en otroligt viktig och angelägen film som väcker tankar om rasism och fördomar.

Upplev denna gripande berättelse från 2011

Är du redo för att se en riktigt gripande och tankeväckande film? Då rekommenderar vi Niceville från 2011 med Emma Stone och Viola Davis i huvudrollerna. Filmen utspelar sig i USA på 1960-talet och skildrar relationen mellan svarta hushållerskor och deras vita arbetsgivare.

Vi får följa huvudpersonerna Aibileen och Minny, två modiga kvinnor som arbetar för vita familjer i Mississippi. När en ung kvinna bestämmer sig för att intervjua dem och skriva en bok så sätts deras lojalitet på prov. De tvingas bestämma sig för om de ska berätta sanningen om sina liv och riskera allt.

Att se denna svensktextade film om mod och samvete är enastående. Så missa inte att streama Niceville gratis online och upplev skådespelarnas fantastiska insatser i denna starka berättelse från 2011.

 • En tankeväckande skildring av rasism i USA på 1960-talet.
 • Strålande skådespeleri och ett drama som griper tag.
 • Filmen är svensktextad så du kan lätt följa handlingen.

Se denna svensktextade film från 2011 gratis

Är du sugen på att se ett starkt och engagerande drama om rasism? Då tycker vi att du ska streama Niceville från 2011 gratis online. Den utspelar sig i USA på 1960-talet och handlar om relationen mellan svarta hushållerskor och deras vita arbetsgivare. Vi får följa modiga kvinnor som vågar berätta sanningen trots att det innebär stora risker för dem.

Filmen är svensktextad så du kan lätt följa med i handlingen och ta del av skådespelarnas fantastiska insatser. Huvudrollerna spelas av bland andra Emma Stone, Viola Davis och Octavia Spencer. Det är ett drama som verkligen berör och som du sent kommer att glömma.

Så missa inte att se Niceville från 2011 helt gratis online på Dreamfilm. Upplev denna starka berättelse om modiga kvinnor som vågade stå upp mot rasismen i USA på 1960-talet. Det är bara att klicka på play!

En viktig och angelägen film med ett ständigt aktuellt budskap om mod och medmänsklighet.

Niceville

Njut av skådespelarnas starka insatser i denna film

Är du sugen på att se ett riktigt starkt drama med fantastiska skådespelarinsatser? Då rekommenderar vi varmt att du streamar Niceville från 2011 här på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i USA på 1960-talet och skildrar relationen mellan svarta hushållerskor och deras vita arbetsgivare under rasismens tid.

I huvudrollerna ser vi Emma Stone, Viola Davis och Octavia Spencer som alla gör ett fantastiskt jobb med att gestalta sina roller. Deras starka insatser förmedlar verkligen lidandet, modet och hoppet hos dessa kvinnor. Det är omöjligt att inte beröras.

Så missa inte att njuta av skådespelarna när du streamar denna tankeväckande film gratis online. Låt dig gripas av deras fantastiska tolkningar i denna viktiga historia från 2011. Tryck på play och upplev det redan idag!

Streama denna populära Hollywoodfilm från 2011 nu

Är du redo för att streama en riktigt bra Hollywoodfilm? Då tycker vi att du ska ge Niceville från 2011 en chans. Den utspelar sig i USA på 1960-talet och skildrar relationen mellan svarta hushållerskor och deras vita arbetsgivare. Vi får följa modiga kvinnor som bestämmer sig för att berätta sanningen om sina liv, trots att det innebär stora risker.

I rollistan hittar vi stora namn som Emma Stone, Viola Davis och Octavia Spencer. Deras fantastiska skådespeleri förstärker det engagerande budskapet om mod och medmänsklighet. Det är en viktig Hollywoodfilm som verkligen är värd att se.

Så missa inte att streama Niceville från 2011 nu med en gång. Upplev skådespelarna och det starka dramat när du klickar på play. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 7724
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 8.2 bevisar Niceville att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.2 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8.2 för Nicevillebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Niceville med medelbetyget 8.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

avatarKaa

Om betyget 8.2 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 8.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 8.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 8.2 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire