alt

Mumier på äventyr 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.1
410
Betyg
calendar2023
time1h 28m
Långt ner under marken i Egypten finns en 300 år gammal mumiestad där den frihetstörstande prinsessan Nefer och den avdankade hjälten Thut bor. Gudarna och farao bestämmer att de två främlingarna ska gifta sig med varandra, mot sin vilja. Thut gömmer därför den dyrbara vigselringen på ett säkert ställe i en grotta. Samtidigt, uppe på jordens yta, gör lord Silvester Carnaby en arkeologisk expedition, och för första gången någonsin hittar han något relevant: en egyptisk grav med en antik vigselring. Äntligen får han möjlighet att bli en känd arkeolog och gå till historien! Men han räknar inte med att ringen redan har en ägare ... När Thut märker att ringen har blivit stulen, blir han tvungen att klättra upp till människornas värld och infiltrera nutidens London. Med sig har han Nefer, sin lillebror Sekhem och husdjurskrokodilen Croc, och tillsammans får de tre mumierna vara med om ett äventyr som de sent ska glömma!

Skådespelare

Actor Óscar Barberán

Óscar Barberán

Actor Roberto Cuenca Martínez

Roberto Cuenca Martínez

empty-image

Luis Pérez Reina

empty-image

José Javier Serrano Rodríguez

empty-image

Aleix Estadella

Actor Juan Carlos Gustems

Juan Carlos Gustems

empty-image

José Mediavilla

empty-image

Francesc Belda

Officiell trailer

Siehe auch

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Mumierna blir levande Dreamfilm

Dreamfilm - Den nya animerade filmen Mumierna blir levande har premiär idag den 5 januari 2023 och lovar massor av spännande äventyr när de gamla egyptiska mumierna plötsligt vaknar till liv efter tusentals år i sina gravkamrar. Filmen är producerad av Warner Bros och utspelar sig i nutid när mumierna ryms ut ur sina gravar och ger sig ut på ett oväntat äventyr i den moderna världen.

Mumierna som legat gömda i pyramiderna i Egypten i över 3000 år vaknar plötsligt av okänd anledning och upptäcker en värld som är totalt främmande för dem. De förundras över bilar, mobiltelefoner och all modern teknik och dras snabbt in i en rad roliga och spännande situationer när de försöker anpassa sig till livet i 2000-talets storstad.

Filmen utlovar massor av humor och spänning när dessa uråldriga väsen med övernaturliga krafter kolliderar med vår moderna tillvaro. Det blir garanterat inte tråkigt när mumierna ger sig ut på stan och ställer allt på ända! Streama och se den redan idag på Dreamfilm!

Mumier på äventyr

Mumier ryms ut ur sina gravar 2023

Efter tusentals år i evig sömn vaknar plötsligt de gamla egyptiska mumierna till liv när filmen Mumierna blir levande har premiär på bio och Dreamfilm den 5 januari 2023. Ingen vet riktigt varför de döda faraonerna och mumier plötsligt börjar röra på sig igen efter att ha legat stilla i sina gravkamrar under flera tusen år.

När mumierna vaknar börjar de genast försöka ta sig ut ur pyramiderna och gravarna där de legat gömda sedan Egyptens storhetstid. Scenerna när de tröga och stela kropparna långsamt reser sig upp och börjar röra på sig igen skapar en spännande och läskig stämning i filmen.

Tittarna får följa med på mumiernas färd när de tar sig ut ur pyramiderna och utforskar världen utanför som har förändrats radikalt sedan de dog för tusentals år sedan. Räkna med många roliga och överraskande situationer när de möter 2000-talets moderna samhälle!

Det är ett spännande grepp att låta de uråldriga mumier vakna efter tusentals år och krocka med vår moderna värld. Det skapar många roliga scener i filmen samtidigt som handlingen får en spännande touch av övernaturlig skräck.

Mumierna upptäcker nutidens värld Dreamfilm

Den nypremiärda animerade filmen Mumierna blir levande utspelar sig i vår samtid när de forntida mumierna plötsligt vaknar upp ur sin eviga sömn och ger sig ut i 2000-talets moderna storstad. Efter att ha legat gömda i pyramiderna i över 3000 år möter de nu en värld fylld med bilar, skyskrapor, mobiltelefoner och annan nutida teknik som är helt främmande för dem.

Tittarna får följa med på många roliga och spännande scener när mumierna utforskar storstadens gator och försöker förstå sig på livet i 2000-talet. Allt är nytt och konstigt för dem och de råkar ut för en rad oväntade och underhållande situationer när de interagerar med nutidens människor och föremål.

Dreamfilm lovar massor av humor och äventyr när dessa uråldriga väsen med övernaturliga krafter kastas rakt in i vår moderna tillvaro. Det blir garanterat många skratt när de gamla mumierna försöker hantera allt från kollektivtrafik till internet och senaste modeflugorna!

Mumiernas oväntade äventyr i modern tid

Den nya animerade filmen Mumierna blir levande som har premiär idag på Dreamfilm bjuder på spännande äventyr när mumier som legat gömda i egyptiska gravar i tusentals år plötsligt vaknar till liv och kastas rakt in i 2000-talets moderna storstadsdjungel.

Efter att ha vaknat upp ur sin långa sömn ger sig mumierna iväg på ett oväntat och roligt äventyr när de försöker hitta sin plats i vår moderna värld fylld med bilar, moln-skrapor, datorer och annan nutida teknik. Det blir garanterat många underhållande och överraskande situationer när de uråldriga väsenen med övernaturliga krafter krockar med livet i en modern storstad.

Filmen lovar massor av humor blandat med spännande inslag från skräckgenren när de döda mumierna vaknar till liv och ger sig ut på ett oväntat äventyr i vår samtid. Streaming är tillgängligt redan nu på Dreamfilm - missa inte den roliga och annorlunda historien om mumier som får uppleva 2000-talet!

Mumier på äventyr

Kaos utbryter när mumierna vaknar till liv

Den nya animerade filmen Mumierna blir levande som har premiär idag på Dreamfilm bjuder på spännande äventyr när mumier som legat gömda i egyptiska gravar i tusentals år plötsligt vaknar till liv och kastas rakt in i 2000-talets moderna storstadsdjungel.

 • Många roliga scener uppstår när de förvirrade mumierna upptäcker bilar, mobiltelefoner och annan modern teknik.
 • Kaotiska situationer utbryter när mumierna rör sig fritt bland storstadens invånare.
 • Polisen får fullt upp med att försöka fånga in de lösa mumierna som skapar oreda överallt.

Filmen balanserar skickligt mellan humor och spännande skräck när de uråldriga mumierna vaknar efter tusentals år och börjar utforska vår moderna värld. Det blir garanterat inte tråkigt när de döda faraonerna återvänder till livet mitt i en storstad! Se filmen nu på Dreamfilm.

Mumierna dras in i en kamp mot ondskan

Den nya spännande animerade filmen Mumierna blir levande som har premiär på Dreamfilm idag den 5 januari 2023 bjuder på oväntade vändningar och äventyr. Efter att ha legat i dvala i tusentals år vaknar de gamla egyptiska mumierna plötsligt till liv mitt i en modern storstad.

Efter en rad roliga och kaotiska situationer när mumierna bekantar sig med 2000-talets värld dras de oväntat in i en övernaturlig kamp mellan gott och ont. Tillsammans med några nya vänner från vår tid måste mumierna använda sina mystiska krafter för att stoppa en ond konspiration som hotar hela mänskligheten.

Filmen bjuder på en spännande blandning av humor, äventyr och skräck när de uråldriga mumierna vaknar upp i vår tid och dras in i ett ödesdigert uppdrag för att rädda världen från destruktiva krafter. Se den redan idag på Dreamfilm för magiska äventyr med modiga mumier!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 410
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Mumier på äventyr är ett måste för fans av Animering.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.1 bevisar Mumier på äventyr att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.1 antyder att Mumier på äventyr är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

matixd

Mumier på äventyr Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.1 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Mumier på äventyr med medelbetyget 7.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Mumier på äventyr Betyget 7.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Mumier på äventyr Titel med ett betyg på 7.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Coraline och spegelns hemlighet

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Flykten från kycklingfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse