alt

Mumien - återkomsten 2001 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
6 678
Betyg
calendar2001
time2h 10m
Mumien, återkomsten utspelas 1935 och tio år har passerat sedan vi senast träffade Rick och Evelyn. Nu är de gifta och bor i London. De har också en son, nioårige Alex. Imhotep, som blev mumifierad och instängd levande i en trång gravkammare i Hamunaptra, de dödas stad, är också tillbaka. Hans mumie finns nu på The British Museum. Imhotep svor att den som öppnade hans grav skulle belönas, med en plågsam död. Både Rick och Evelyn finns med på hans dödslista, men också deras son Alex.

Skådespelare

Actor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Actor Brendan Fraser

Brendan Fraser

Actor Rachel Weisz

Rachel Weisz

Actor John Hannah

John Hannah

Actor Arnold Vosloo

Arnold Vosloo

Actor Alun Armstrong

Alun Armstrong

Actor Patricia Velásquez

Patricia Velásquez

Actor Oded Fehr

Oded Fehr

Officiell trailer

Siehe auch

Mumien - återkomsten 2001 i Sverige

Mumien - återkomsten är en långt efterlängtad uppföljare till den populära filmen Mumien från 1999. Denna gång utspelas handlingen i Sverige år 2001, där filmen hade premiär och blev en framgång. Filmen tar med tittarna på ett spännande äventyr där Mumien Imhotep återvänder för att hämnas på Rick O'Connell och hans fru Evelyn.

Mumien - återkomsten 2001 är en actionfylld och underhållande film som kommer att hålla dig fängslad från första stund. Filmen har allt man kan önska sig - äventyr, spänning, komedi och fantastiska visuella effekter. Om du gillade den första Mumien-filmen, så kommer du garanterat att älska den här uppföljaren.

För dig som bor i Sverige finns det goda möjligheter att se Mumien - återkomsten. Filmen har haft en lyckad biopremiär och går fortfarande att se på utvalda biografer runt om i landet. Men om du föredrar att se den hemifrån så finns det också möjlighet att streama filmen online.

Mumien - återkomsten

Var kan man streama Mumien - återkomsten 2001 online

För dig som vill se Mumien - återkomsten 2001 hemifrån, finns det flera alternativ för att streama filmen online. Bland annat kan du hitta den på dreamfilms.se, en av de ledande svenska streamingsajterna för filmer och TV-serier.

På dreamfilms.se kan du enkelt och bekvämt streama Mumien - återkomsten 2001 i hög kvalitet. Sajten erbjuder ett stort utbud av både nya och klassiska filmer, så du kommer garanterat att hitta något som passar dina tittarvanor.

Att streama Mumien - återkomsten 2001 på dreamfilms.se är dessutom gratis, så du behöver inte betala något extra för att njuta av denna underhållande actionäventyrare. Sajten är lättnavigerad och har en användarvänlig design, så du kommer snabbt igång med att titta.

Gratis stream av Mumien - återkomsten 2001

Om du vill se Mumien - återkomsten 2001 utan att behöva betala någonting, så finns det möjlighet att hitta gratis streamingtjänster där du kan titta på filmen. Bland annat kan du kolla in dreamfilms.se, som erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier helt gratis.

På dreamfilms.se hittar du Mumien - återkomsten 2001 tillgänglig för gratis streaming. Sajten har ett lättnavigerat gränssnitt och du behöver inte registrera dig eller betala några abonnemangsavgifter för att komma igång och titta.

Oavsett om du vill se Mumien - återkomsten 2001 på bio eller streama den gratis hemma, så är det en film som definitivt förtjänar att upplevas. Filmen bjuder på spänning, action och humor i ett fantasieggande paket som kommer att fängsla tittaren från början till slut.

Titta på Mumien - återkomsten 2001 film gratis

Gillar du actionfyllda äventyrfilmer med en god dos fantasy? Då kommer du garanterat att uppskatta Mumien - återkomsten 2001. Filmen är en uppföljare till succén Mumien från 1999 och utspelar sig tio år senare i London.

Mumien - återkomsten 2001 kan nu ses gratis på dreamfilms.se, en av de mest populära streamingsajterna i Sverige. Här kan du njuta av det spännande mötet mellan Rick, Evelyn och den återuppväckta mumien Imhotep utan att behöva betala något.

dreamfilms.se erbjuder ett stort utbud av filmer och TV-serier som du kan titta på när du vill och var du vill. Sajten har en smidig och användarvänlig design som gör det enkelt att hitta det du letar efter. Så vad väntar du på? Grab some popcorn and enjoy Mumien - återkomsten 2001 gratis på dreamfilms.se!

Mumien - återkomsten

När hade Mumien - återkomsten 2001 premiär

Mumien - återkomsten 2001 hade sin världspremiär den 4 maj 2001 i USA. I Sverige kunde filmen ses på bio från den 22 juni samma år. Uppföljaren till den populära Mumien-filmen från 1999 blev snabbt en publiksuccé runt om i världen.

Trots att 10 år hade gått sedan den förra filmen, så lyckades Mumien - återkomsten 2001 fånga tittarnas hjärtan på nytt. Filmen regisserades av Stephen Sommers, som även stod bakom originalfilmen, och huvudrollerna spelades återigen av Brendan Fraser och Rachel Weisz.

Mumien - återkomsten 2001 blev en storslagen och spännande äventyrsskildring, fylld med actionsekvenser, imponerande specialeffekter och en god dos humor. Filmen fick ett varmt mottagande från både kritiker och publik, och har idag utvecklats till en kultklassiker inom fantasy- och actiongenren.

Rollistan för Mumien - återkomsten 2001

Mumien - återkomsten 2001 har en fantastisk uppsättning skådespelare som tillsammans skapar en oförglömlig filmupplevelse. I huvudrollerna återfinns Brendan Fraser som Rick O'Connell och Rachel Weisz som Evelyn Carnahan-O'Connell.

Utöver dessa två skådespelargiganter, ser vi även John Hannah återvända i rollen som Evelyns bror Jonathan Carnahan. En ny karaktär i filmen är deras son Alex, som spelas av den unge skådespelaren Freddie Boath.

Bland övriga viktiga roller i Mumien - återkomsten 2001 märks Arnold Vosloo som den fruktade mumien Imhotep, Patricia Velásquez som Anck-Su-Namun och Oded Fehr som Ardeth Bay. Tillsammans skapar dessa skådespelare ett minnesvärt gäng av äventyrliga karaktärer som tar oss med på en oförglömlig resa.

Sammanfattning av Mumien - återkomsten 2001

Mumien - återkomsten 2001 är en spännande och actionfylld uppföljare till den populära filmen Mumien från 1999. Filmen utspelar sig i Sverige tio år efter den föregående berättelsen och bjuder på en resa full av äventyr, fantasy och humor. Rick och Evelyn O'Connell, tillsammans med deras son Alex, möter återigen den fruktade mumien Imhotep som har återvänt för att hämnas. Filmen finns tillgänglig för gratis stream på dreamfilms.se, där du kan njuta av den fantastiska uppsättningen skådespelare och de visuella effekterna i bekvämligheten av ditt eget hem. Oavsett om du föredrar att se Mumien - återkomsten på bio eller streama den online, så är det en film som definitivt förtjänar din uppmärksamhet.

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6678
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

universalz

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.4 för Mumien - återkomstenbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Mumien - återkomsten. Betyget 6.4 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Mumien - återkomsten med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 10m. Rekommenderas varmt.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Mumien - återkomsten Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Mumien - återkomsten med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!