alt

Mulan 1998 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
9 193
Betyg
calendar1998
time1h 28m
Mulan är en ung och modig flicka som inte riktigt passar in i det traditionsbundna kinesiska samhället. När hennes åldrande far blir inkallad att försvara kejsardömet mot de invaderande hunnerna fattar hon ett beslut. Hon klär ut sig tll man och tar sin fars plats i kejsarens armé. Där tränar hon med en festlig grupp krigare ledda av kapten Shang. Med sig har hon den komiske och beskyddande draken Mushu och den lilla lyckosyrsan Cri-Kee. Men Mulan kommer att behöva mer än Mushus vassa tunga och tokiga påhitt för att bekämpa hunnernas skoningslöse ledare Shan-Yu.Bara genom att följa sitt hjärta kan Mulan bli en skicklig krigare, ge sitt land en seger och sin familj en välförtjänt heder.

Skådespelare

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor James Hong

James Hong

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor Ming-Na Wen

Ming-Na Wen

Actor BD Wong

BD Wong

Actor Jeff Bennett

Jeff Bennett

Actor George Takei

George Takei

Actor Dana Lee

Dana Lee

Siehe auch

Mulan Dreamfilm 1998

Är du på jakt efter en riktigt bra familjefilm att se tillsammans med dina barn? Då rekommenderar jag varmt den tecknade Disney-filmen Mulan från 1998 som nu går att se helt gratis och lagligt online på Dreamfilm!

Mulan utspelar sig i det forntida Kina och handlar om den unga kvinnan Fa Mulan som bestämmer sig för att klä ut sig till man och ta sin äldre fars plats i kejsarens armé. Hon vill rädda sin fars liv och försvara sitt land mot de invaderande hunnerna.

Det blir början på ett stort äventyr för Mulan. Hon måste lära sig att leva som en man samtidigt som hon döljer sin sanna identitet. Samtidigt växer en stark vänskap mellan Mulan och kapten Li Shang.

Mulan är fylld med fantastiska sånger, roliga sidekicks och spännande strids-scener. Perfekt underhållning för hela familjen! Och bäst av allt - nu kan du streama Mulan gratis online på Dreamfilm!

Mulan

Se på Mulan Gratis Online

Mulan från 1998 är en riktig Disney-klassiker som verkligen tål att ses om och om igen. Och nu finns den alltså tillgänglig för gratis streaming på nätet!

På Dreamfilm hittar du Mulan med svenskt tal så att även mindre barn kan följa med i handlingen och njuta av filmen. Det enda du behöver för att se filmen gratis är att skapa ett kostnadsfritt konto på streamingtjänsten.

Den tecknade filmen Mulan bjuder på skönsång, humor och spännande krigsscener samtidigt som den berättar historien om den unga kvinnan som förklär sig till man för att rädda sitt lands ära.

Missa inte chansen att se denna underhållande Disney-klassiker gratis online! Registrera dig på Dreamfilm så kan hela familjen njuta av Mulan redan ikväll.

Mulan Hel Film Ström Svenska

Drömmer du om en nostalgisk filmafton med Disney-favoriter? Mulan från 1998 är en riktigt bra film att välja för en sådan kväll.

På Dreamfilm kan du streama Mulan i sin helhet med svenskt tal. Filmen är helt gratis att titta på - du behöver bara skapa ett konto.

Mulan handlar om den unga kvinnan som bestämmer sig för att rädda Kina genom att klä ut sig till man och gå med i armén. Det blir början på ett stort äventyr fylld med utmaningar, vänskap och humor.

Med catchiga sånger, roliga sidokaraktärer och fantastiska animationer är Mulan perfekt filmunderhållning för hela familjen. Titta på den gratis på Dreamfilm ikväll!

Mulan Swesub HD Streama Film

Mulan från Disney är en riktig pärla bland alla animerade filmer.

Är du redo för lite nostalgisk underhållning? Mulan från 1998 är en riktigt bra film att streama för en mysig filmafton.

På Dreamfilm kan du titta på Mulan i HD och med swesub. Filmen streamas helt gratis, du behöver bara skapa ett konto så kan du börja titta direkt.

Mulan utspelar sig i det forntida Kina och handlar om den unga kvinnan som förklär sig till soldat för att rädda sitt land. Det blir början på ett stort äventyr fylld med utmaningar, skratt och spänning.

Registrera dig på Dreamfilm och njut av denna fantastiska Disneyfilm ikväll! Mulan från 1998 är ett måste för alla animationsfans.

Mulan

Mulan Gratis Ström Sverige

Är du på jakt efter en riktigt bra familjefilm? Då ska du definitivt titta på Disney-klassikern Mulan som nu går att streama gratis online här i Sverige!

Mulan utspelar sig i det gamla Kina och handlar om den unga kvinnan som bestämmer sig för att rädda sitt land genom att klä ut sig till soldat. Det blir början på ett stort äventyr fylld med utmaningar, skratt och spänning.

På Dreamfilm kan du titta på Mulan gratis online med svenskt tal. Registrera dig bara så kan du börja streama direkt. Perfekt familjeunderhållning!

Missa inte chansen att se denna fantastiska Disneyfilm gratis. Mulan från 1998 är en riktig pärla som garanterat underhåller både stora och små.

Se Mulan Online Dreamfilm

 • Gratis streaming
 • Svenskt tal
 • Ingen nedladdning

Mulan är en riktigt bra familjefilm från Disney som alla bör se. Den handlar om den unga kvinnan som förklär sig till man för att rädda Kina från attackerande hunner.

På Dreamfilm kan du se Mulan gratis online med svenskt tal. Streamingtjänsten är helt gratis att använda - du behöver bara skapa ett konto så kan du börja titta på denna fantastiska tecknade film.

Mulan bjuder på humor, sång, spänning och en gripande historia. Perfekt filmval för en trevlig kväll med familjen. Missa inte att se Mulan gratis på nätet!

Mulan Streama Gratis Svenska

Letar du efter en riktigt bra familjefilm att se tillsammans med dina barn? Mulan från Disney är ett utmärkt val som garanterat underhåller både stor och liten.

På Dreamfilm kan du streama Mulan gratis med svenskt tal. Registrera dig bara på streamingtjänsten så kan du börja titta på denna fantastiska tecknade film.

Mulan utspelar sig i det forntida Kina och handlar om den unga kvinnan som förklär sig till soldat för att rädda sitt land från angripande hunner. Det blir början på ett stort äventyr fylld med spänning, humor och värme.

Gratis streaming av Mulan - missa inte denna Disneyklassiker som garanterat blir en favorit för hela familjen.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9193
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Mulan med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mulan med betyget 7.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Mulan. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Mulan med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 28m
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Mulan Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.