alt

Mr. & Mrs. Smith 2005 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
9 805
Betyg
calendar2005
time1h 59m
Efter fem års äktenskap har det helt vanliga förortsparet John och Jane Smith kört fast ordentligt i sin slentrianmässiga vardag. Men en dag inser de att båda undanhåller den andre en hemlighet - båda är yrkesmördare och arbetar för konkurrerande organisationer. Vardagslivet ställs på ända och det sömniga äktenskapet hettar till ordentligt när det visar sig att båda fått i uppdrag att döda den andra. Detta är en kryddad explosiv mix av häftig komedi, uppdämd passion och högteknologisk action som ger en helt ny mening till uttrycket "tills döden skiljer oss åt".

Skådespelare

Actor Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Vince Vaughn

Vince Vaughn

Actor Keith David

Keith David

Actor Angelina Jolie

Angelina Jolie

Actor Jennifer Morrison

Jennifer Morrison

Actor William Fichtner

William Fichtner

Actor Angela Bassett

Angela Bassett

Se Mr. & Mrs. Smith gratis på Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt underhållande actionkomedi? Då ska du streama Mr. & Mrs. Smith från 2005 med Brad Pitt och Angelina Jolie i huvudrollerna. Filmen finns nu att se helt gratis på Dreamfilm i hög kvalitet.

Mr. & Mrs. Smith handlar om ett par som upptäcker att de båda är lejda lönnmördare. Deras äktenskap går på rutin, men när sanningen kommer fram tänds plötsligt gnistan igen. Se hur de hanterar den explosiva situationen!

Filmen är fylld med överraskningar och explosiv action när paret tvingas confrontera varandra. Men den har också roliga och romantiska inslag. Perfekt att streama en fredagskväll!

På Dreamfilms hemsida kan du streama Mr. & Mrs Smith helt gratis och online med svenskt tal (swesub). Det finns inga irriterande reklamavbrott och du behöver inte ens registrera dig. Så poppa popcornen och njut!

Mr. & Mrs. Smith

Streama actionkomedin från 2005

Mr. & Mrs. Smith hade biopremiär 2005 och blev en stor publiksuccé över hela världen. I Sverige lockade den över 500 000 biosbesökare. Nu har du chansen att streama denna actionfyllda komedi hemma i vardagsrummet!

Filmen är producerad av Regency Enterprises och regisserad av Doug Liman. Utöver Brad Pitt och Angelina Jolie syns även stjärnor som Vince Vaughn, Adam Brody och Kerry Washington på duken.

Handlingen utspelar sig i nutid i en förort till en storstad i USA. Mycket av filmens begåvning ligger i kontrasten mellan det idylliska förortslivet och det hemliga liv som två lönnmördare lever.

Se hur det perfekta livet rasar samman och byggs upp på nytt i denna underhållande och spännande historia. Du hittar hela filmen i hög kvalitet på Dreamfilms streamingtjänst!

Mr & Mrs Smith är en perfekt film att streama tillsammans med vännerna eller partnern. Passa på att se den gratis!

Titta på actionkomedin online

I Mr. & Mrs Smith är Brad Pitt och Angelina Jolie gift. Men deras äktenskap har hamnat i en återvändsgränd och vardagen känns grå och tråkig. Vad de inte vet om varandra är att de båda jobbar som lejda lönnmördare!

När sanningen kommer fram måste de konfrontera den stora lögnen som byggt deras förhållande. Plötsligt står de på varsin sida om lagen. Hur ska deras äktenskap överleva?

Filmen balanserar fint mellan spänning, action och humor. Du garanteras skratt och överraskningar när paret tvingas bekämpa inte bara varandra utan också sina uppdragsgivare!

Se denna underhållande actionfilm från början till slut genom att streama online på Dreamfilm. Filmen går att titta på från valfri enhet, helt utan kostnad och besvär.

 • Full action och humor med stjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie
 • Inga irriterande reklamavbrott när du streamar

Brad Pitt och Angelina Jolie på Dreamfilm

I huvudrollerna som det omaka paret John och Jane Smith ser vi Hollywood-stjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie. Båda ger fartfyllda och underhållande insatser i sina actionhjälteroller.

Kemin mellan dem sprakar rejält, både i deras dysfunktionella äktenskap och i scenerna där de slåss mot varandra. Det märks tydligt att de hade en romans vid inspelningen!

Utöver de båda stjärnorna syns även skådespelare som Vince Vaughn, Keith David och Kerry Washington i filmen. Rollistan är imponerande och alla skådespelarna är säkert valda för sina roller.

Upplev de explosiva scenerna och den roliga historien genom att streama Mr & Mrs Smith gratis på Dreamfilm. Du hittar filmen under komedi- och actionkategorierna.

Brad Pitt och Angelina Jolie dominerar filmen fullständigt med sina karismastiska och underhållande insatser!

Mr. & Mrs. Smith

Swesub från Regency Enterprises

Mr. & Mrs Smith är en amerikansk actionkomedi från produktionsbolaget Regency Enterprises. Filmen är producerad av Arnon Milchan och Akiva Goldsman tillsammans med bolaget.

Regency Enterprises grundades redan 1982 och har gjort en rad framgångsrika filmer genom åren. Bland annat Låt den rätte komma in, Fight Club och Tillbaka till framtiden-trilogin.

På Dreamfilm kan du se Mr. & Mrs. Smith med svensk text (swesub) helt gratis. Det krävs ingen registrering eller nedladdning för att streama filmen i hög kvalitet.

Upplev den spännande actionkomedin från det legendariska produktionsbolaget Regency Enterprises bekvämt hemifrån. Se den med vännerna eller partnern redan ikväll!

Hela filmen med svenskt tal

Mr. & Mrs. Smith hade världspremiär den 7 juni 2005 och blev en stor kommersiell framgång. Den spelade in över 478 miljoner dollar på bio världen över.

Filmen är 119 minuter lång och du kan nu streama hela filmen online med svenskt tal. Den är dubbad till svenska så att hela familjen kan ta del av actionkomedin.

Handlingen är spännande men samtidigt rolig och lättillgänglig. Du garanteras att bli underhållen av Brad Pitt och Angelina Jolies explosiva insatser i huvudrollerna.

Se Mr. & Mrs Smith redan ikväll genom att skapa ett gratiskonto på Dreamfilm. Streama filmen i hög kvalitet till valfri enhet - helt utan reklamavbrott eller kostnad!

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om hur du kan streama actionkomedin Mr. & Mrs. Smith från 2005 med Brad Pitt och Angelina Jolie. Filmen finns nu att se helt gratis och med svenskt tal på streamingtjänsten Dreamfilm.

Mr. & Mrs. Smith handlar om ett gift par som upptäcker att de båda är hemliga agenter. Deras tråkiga äktenskap förvandlas plötsligt till en adrenalinfylld kamp på liv och död när sanningen kommer fram.

På Dreamfilms hemsida kan du streama hela filmen online och se den explosiva actionkomedin. Streama den på valfri enhet och njut av Angelina Jolie och Brad Pitts undehållande insatser i huvudrollerna.

Mr & Mrs Smith är perfekt underhållning att se gratis en fredagskväll! Skapa ett konto och börja streama denna spännande och roliga Hollywood-film redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 9805
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MuriVOD12

Mr. & Mrs. Smith är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.7 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Mr. & Mrs. Smith. Betyget 6.7 talar för sig själv
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 59m. Rekommenderas varmt.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Mr. & Mrs. Smith är ett måste för fans av genren.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Mr. & Mrs. Smith med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Mr. & Mrs. Smith Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Aquaman and the Lost Kingdom

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Shockwave: Countdown to Disaster

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem