Mother's Day 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
193
Betyg
calendar2023
time1h 34m
När sonen hon aldrig känt blir kidnappad måste den tidigare specialagenten Nina damma av sina gamla färdigheter för att rädda honom – oavsett vem som står i vägen.

Skådespelare

Actor Agnieszka Grochowska

Agnieszka Grochowska

Actor Sebastian Dela

Sebastian Dela

Actor Dorota Kolak

Dorota Kolak

Actor Kamil Szeptycki

Kamil Szeptycki

Actor Jowita Budnik

Jowita Budnik

Actor Masza Wągrocka

Masza Wągrocka

Actor Paulina Chruściel

Paulina Chruściel

Actor Jakub Wieczorek

Jakub Wieczorek

Siehe auch

Se filmen gratis på nätet

Drömfilmen Mors dag släpps den 24 maj 2023 och erbjuder möjligheten att streama den svenskspråkiga thrillern gratis online. Filmen är producerad av Akson Studio och har IMDB-betyget tt19724192.

Handlingen utspelar sig på mors dag och följer en kvinna som desperat försöker rädda sin dotter från en mystisk kidnappare. Med alla ingredienser för en riktigt spännande thriller utlovar Mors dag att hålla tittarna i ett stadigt grepp.

För att titta på Mors dag gratis behöver du inte vänta till biopremiären utan kan redan nu streama filmen online via Dreamfilm. Här hittar du Mors dag med svensk text så att du inte missar någonting av handlingen.

Skådespelarna gör fina prestationer i sina roller och bidrar till den obehagliga stämningen. Perfekt för en kväll framför skärmen där du vill bli ordentligt underhållen!

Mother's Day

Streama Mors dag Dreamfilm

Dreamfilm erbjuder möjligheten att streama thrillerfilmen Mors dag redan nu, flera veckor innan biopremiären. Filmen har svensk text så att du kan följa med i varje vändning i den spännande handlingen.

På streamingtjänsten hittar du Mors dag i bra kvalitet. Filmen är 115 minuter lång så passa på att bunkra upp med snacks innan du trycker på play. Det är nämligen svårt att slita sig när fängslande thrillers som den här väl drar igång.

Mors dag är perfekt för en spänningsladdad kväll framför skärmen

Handlingen utspelar sig under mors dag när huvudpersonen Emma upptäcker att hennes dotter blivit kidnappad. Kidnapparen kontaktar Emma och kräver att hon utför vissa handlingar för att rädda sin dotter. Med livet på spel tvingas Emma ut i en brutal kamp mot klockan.

Streama Mors dag redan idag på Dreamfilm för att få se den adrenalinfyllda thrillern som håller dig på helspänn!

Titta på Mors dag swesub

Mors dag är en spännande thriller som har svensk text (swesub) på Dreamfilm. Det betyder att du kan titta på filmen gratis online och ändå hänga med i handlingen som om du såg den på bio.

Filmen utspelar sig på morsdagen då Emmas dotter blir kidnappad. Kidnapparen kontaktar Emma och tvingar henne utföra vissa saker för att rädda sin dotter. Med tiden emot sig och dotterns liv på spel tvingas Emma ut i en brutal kamp.

Tack vare svensk text går ingenting förlorat när du streamar Mors dag på nätet. Du kommer garanterat att sitta som klistrad framför skärmen i filmens 115 minuter. Så se till att förbereda dig med snacks och dricka!

 • Spännande thriller om en desperat mors kamp för att rädda sin dotter
 • Svensk text (swesub) så du inte missar något
 • Streama på Dreamfilm redan idag, flera veckor före biopremiär

Med skådespelare som Bill Skarsgård och Alicia Vikander i rollerna utlovar Mors dag att leverera kvalité. Så missa inte möjligheten att titta på den gratis online redan nu!

Mors dag gratis på nätet

Vill du se årets mest väntade svenska thriller? Mors dag har biopremiär först den 24 maj men redan nu kan du streama filmen gratis på nätet via Dreamfilm.

Handlingen följer Emma som på morsdagen upptäcker att hennes dotter blivit kidnappad. Kidnapparen kontaktar henne och kräver att hon gör vissa saker för att få tillbaka sin dotter vid liv. Nu väntar en intensiv kamp mot klockan för Emma.

Perfekt film för en spännande kväll hemma i soffan

Tack vare Dreamfilms streamingtjänst kan du titta på Mors dag gratis flera veckor innan officiell biopremiär. Filmen har dessutom svensk text så du garanterat inte missar någonting av den adrenalinfyllda handlingen.

Se till att ha popcorn, läsk och snacks nära till hands när du streamar eftersom Mors dag är 115 minuter lång. Men med alla vändningar och överraskningar är det svårt att slita sig!

Mother's Day

Se Mors dag online 2023

Den svenska thrillern Mors dag har premiärdatum 24 maj 2023 men redan nu kan du strömma filmen gratis online. På Dreamfilms streamingtjänst hittar du Mors dag med svensk text flera veckor innan biopremiären.

Titta på Mors dag online och följ med i den spännande handlingen som utspelar sig på morsdagen. Huvudpersonen Emma upptäcker att hennes dotter blivit kidnappad och kastas in brutal kamp där dotterns liv står på spel.

Tack vare svensk text går inte detaljer förlorade när du streamar filmen på nätet. Du kan lätt hänga med i varje vändning som driver handlingen framåt mot ett explosivt slut.

Så missa inte möjligheten att se årets mest väntade thriller redan nu! Streama Mors dag online och förbered dig på att sitta som fastklistrad.

Streama Mors dag svenska

Den svenska thrillern Mors dag har biopremiär 24 maj men på Dreamfilm kan du streama filmen med svenskt tal redan flera veckor innan den officiella releasen.

Filmen utspelar sig på morsdagen då Emmas dotter kidnappas. Kidnapparen kräver att Emma utför vissa saker för att få tillbaka sin dotter vid liv, och nu väntar en brutal kamp mot klockan.

Tack vare svenska subtitles behöver du inte vänta på att filmen ska komma på bio för att uppleva den. Dreamfilm erbjuder möjligheten att strömma Mors dag gratis online så att du kan följa varenda vändning i den spännande handlingen.

Förbered dig på att sitta som fastnaglad i soffan under filmens 115 minuter. Och glöm inte snacks, det behövs garanterat under denna stund på helspänn!

10 liknande filmer:

 1. Slash/Back
 2. Todos los nombres de Dios
 3. Expend4bles
 4. The Equalizer 3
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Deep Fear
 7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
 8. Thanksgiving
 9. Dead for a Dollar
 10. The Beekeeper
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 193
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Thriller. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Mother's Day med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

krzys

Betyget 5.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 34m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Thriller.
avatar

mukasso

En Mother's Day med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Mother's Day Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.9 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Mother's Day med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!