Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge 2020 • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.1
1 323
Betyg
calendar2020
time1h 20m
Efter att Hanzo Hasashis familj slaktats av den iskalla legosoldaten Sub-Zero, förvisas han till Netherrealm där han i utbyte mot trohet till Quan Chi får chansen att hämnas sin familj - och återuppstår som Scorpion, en förlorad själ på jakt efter hämnd.

Skådespelare

Actor Grey DeLisle

Grey DeLisle

Actor Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Steve Blum

Steve Blum

Actor Jennifer Carpenter

Jennifer Carpenter

Actor Robin Atkin Downes

Robin Atkin Downes

Actor Darin De Paul

Darin De Paul

Actor Ike Amadi

Ike Amadi

Officiell trailer

Siehe auch

Se filmen Mortal Kombat Legends: Scorpion's hämnd Dreamfilm

Är du ett fan av Mortal Kombat? Då kan du inte missa den nya animerade filmen Mortal Kombat Legends: Scorpion's hämnd som släpptes den 12 april 2020. Filmen är baserad på det klassiska fightingspelet och följer historien om ninjakrigaren Scorpion och hans hämnd.

I filmen får vi följa Scorpion när han återvänder från de döda för att hämnas på Sub-Zero som mördade honom och hans familj. Tillsammans med Earthrealms utvalda kämpar måste han slåss mot demoner från Outworld i en strid som kommer avgöra Earthrealms öde.

Med sin mörka atmosfär, brutala fightscener och trohet till spelserien är Scorpion's hämnd ett måste för alla fans. Skådespelarna ger liv åt karaktärerna med röstskådespeleri och animeringen fångar fightscenerna som om de vore tagna direkt från spelet.

Streama Scorpion's hämnd gratis online

Den häftiga animationsfilmen går att streama gratis och lagligt på Dreamfilm. Du kan titta på Scorpion's hämnd swesub i full längd och bästa kvalitet. Det finns inga irriterande reklamavbrott eller krav på nedladdning eller registrering.

Streamingtjänsten har en enkel design och fungerar utmärkt för att se filmen gratis online. Du trycker bara på playknappen så körs filmen igång direkt i din webbläsare.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Titta på Scorpion's hämnd svenska Dreamfilm

Dreamfilm erbjuder alltid filmer och serier med svensk text för att göra tittarupplevelsen bättre. Så du kan njuta av Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge med svenskt tal och text helt gratis.

Filmen är en spännande animationsfilm fylld med action och hämnd. Den bygger vidare på Mortal Kombats spelvärld med nya animationer och röstskådespelare.

Regissören Ethan Spaulding, känd från Batman: Assault on Arkham, har verkligen fångat känslan från spelen i den här filmatiseringen. Brutala närstrider, speciella rörelser och fatalities gör att filmen känns väldigt trogen spelen.

Det här är den bästa animationsfilmen hittills baserad på Mortal Kombat!

Se Mortal Kombat-legenden stream gratis

Scorpion är en av de mest kända karaktärerna från Mortal Kombats spelvärld. Nu får vi äntligen hans fulla bakgrundshistoria berättad i filmen Scorpion's hämnd.

Som tittare får vi följa med på Scorpions resa när han återvänder från de döda för att utkräva sin hämnd. Vi får se hans tragiska öde att förlora sin familj och klan till ärkerivalen Sub-Zero.

Utöver Scorpion medverkar många andra klassiska Mortal Kombat-karaktärer som Sonya Blade, Raiden och Shang Tsung. Alla med sina unika fighterförmågor och personligheter som gör filmen underhållande.

Streama animationsfilmen om Scorpion

Warner Bros Animation står bakom den här nya animerade filmen om Mortal Kombats mest kända karaktär. Filmstudion har tidigare producerat animerade filmer som Batman Ninja och Justice League vs Teen Titans så kvaliteten är hög.

 • Filmstudio med erfarenhet av animerade filmer
 • Fångar kampsportskänslan från spelen
 • Brutala och välregisserade fightscener

Skaparna har varit noggranna med att animera fightscener och rörelser så att de så autentiska som möjligt. Fatalities och specialattacker är med och utförs precis som i spelen. Så fansen kommer garanterat gilla resultatet!

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Scorpion's hämnd från Warner Bros Animation

Mortal Kombat-legenden är en riktig guldgruva för alla fans av spelserien och genren! Regissören bakom filmen lyckas fånga essensen från spelen med actionfylld handling och minnesvärda scener.

Så om du är sugen på att se en adrenalinstinn och underhållande animerad film är Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge ett måste att se!

Du kan strömma filmen helt gratis och lagligt via Dreamfilms streamingtjänst. Utöver svenskt tal och text får du filmen i hög upplösning med bästa ljud. Så du kan luta dig tillbaka och njuta av Scorpions hämnd i bekvämligheten från din dator, surfplatta eller mobil!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 1323
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge med betyget 8.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 8.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

damVod1

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge med ett betyg på 8.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 20m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8.1 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.1 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.