alt

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
408
Betyg
calendar2021
time1h 20m
Medan Shao Kahns Outworld-barbarer terroriserar Earthrealm är Lord Raiden fast besluten att sätta stopp för kaoset en gång för alla. Den enda alternativet: en sista Mortal Kombat-turnering om Earthrealms framtid – vinn den eller förlora allt. Raidens elitteam Johnny Cage, Sonya Blade, Liu Kang och några nya ansikten ställs mot Outworlds blodtörstigaste krigare. Insatserna är skyhöga. Djupt ner i Netherrealm har den ondskefulla Shinnok satt en plan i rullning som hotar att utplåna vår existens. Universum följer utvecklingen och det är allt eller inget som gäller!

Skådespelare

Actor Matthew Lillard

Matthew Lillard

Actor Grey DeLisle

Grey DeLisle

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Jennifer Carpenter

Jennifer Carpenter

Actor Robin Atkin Downes

Robin Atkin Downes

Actor Matthew Yang King

Matthew Yang King

Actor Joel McHale

Joel McHale

Actor Debra Wilson

Debra Wilson

Officiell trailer

Siehe auch

Mortal Kombat Legends strömma online

Är du ett fan av Mortal Kombat och vill streama den senaste animationsfilmen online? Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms släpptes den 31 augusti 2021 och är nu tillgänglig att strömma gratis online.

Filmen är den senaste installationen i Mortal Kombat Legends-serien och utspelar sig efter händelserna i den första filmen. Den följer de ikoniska karaktärerna i deras kamp för att rädda Jordrealm från Shao Kahn och hans styrkor från Outworld. Med adrenalinfylld action och blodiga strider är detta en film som inte Mortal Kombat-fans vill missa.

Om du vill streama Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms gratis finns filmen nu att titta på Dreamfilm. Här kan du streama online och se den fullständiga filmen med svenska undertexter.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Strömma Battle of the Realms gratis

Battle of the Realms är den senaste delen i Mortal Kombats animerade filmserie Legends. Den utspelar sig efter den första filmen, Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge, och visar kampen för att rädda Jordrealm från den ondskefulle kejsaren Shao Kahn.

I den här filmen återförenas de klassiska Mortal Kombat-karaktärerna Liu Kang, Sonya Blade, Jax och flera andra för att slåss mot Shao Kahns styrkor från Outworld. Striden är episk med massor av blodiga strider och spännande actionscener för fans att njuta av.

Den bästa nyheten är att du nu kan streama Battle of the Realms helt gratis online på Dreamfilm. Titta på den fullständiga filmen med svensk text och njut av ännu ett adrenalinfyllt Mortal Kombat-äventyr!

Titta på Mortal Kombat Legends svenska

Som ett fan av Mortal Kombat sedan barndomen var jag exalterad över nyheten om den senaste animerade filmen, Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms. Som titeln antyder utspelar sig filmen efter händelserna i den första Legends-filmen, Scorpions Revenge.

Battle of the Realms fortsätter historien om Jordrealm som hotas av den ondskefulle kejsaren Shao Kahn och hans krigare från Outworld. Våra hjältar, inklusive Liu Kang, Kung Lao, Sonya Blade och Jax, måste återigen gå samman för att rädda världen från undergång.

Jag är så glad över att filmen nu är tillgänglig att titta på med svenska undertexter på Dreamfilm. Som ett fan sedan lång tid tillbaka ser jag verkligen fram emot att få uppleva det senaste kapitlet i berättelsen om mina barndomsfavorithjältar!

Mortal Kombat Legends streama film helt

Som den senaste installationen i den populära animerade filmserien Legends, för Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Mortal Kombats ikoniska karaktärer tillbaka till strid för att rädda Jordrealm.

Filmen utspelar sig efter händelserna i den första Legends-filmen och visar Liu Kang, Sonya, Jax och resten av gänget när de tar upp kampen mot Shao Kahns armé av krigare från Outworld. Med massor av strider, action och våld är det garanterat att bli en underhållande upplevelse för fans.

Striderna och animationen i Battle of the Realms överträffar verkligen den första filmen och ger tittaren en adrenalinfylld upplevelse från början till slut.

Den goda nyheten för svenska tittare är att du nu kan streama filmen i sin helhet gratis online på Dreamfilm. Titta och njut av Mortal Kombats senaste actionfyllda kapitel med full längd och på svenska!

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Battle of the Realms gratis onlinefilm

Som ett fan av Mortal Kombat sedan jag var liten blev jag exalterad när jag fick reda på att en ny animerad film hade släppts - Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms. Den senaste delen i Legends-serien utspelar sig efter händelserna i den första filmen, Scorpions Revenge.

 • Den visar de klassiska karaktärerna när de återigen förenas för att slåss mot hotet från Outworld och den ondskefulle kejsaren Shao Kahn.
 • Filmen är fylld med episka strider, fantastisk animation och garanterad underhållning för alla Mortal Kombat-fans.

Och den allra bästa nyheten är att Battle of the Realms nu är tillgänglig att streama som gratis onlinefilm på Dreamfilm. Du kan titta på hela filmen på svenska och njuta av det senaste blodiga äventyret från Mortal Kombats värld!

Mortal Kombat Legends 31 augusti 2021

Den 31 augusti 2021 släpptes den efterlängtade uppföljaren till Mortal Kombat Legends-filmserien. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms för tittarna tillbaka till den blodiga striden för att rädda Jordrealm från hotet från Outworld.

I den här filmen måste Liu Kang, Sonya, Jax och deras allierade återigen konfrontera kejsaren Shao Kahns styrkor i vad som kan vara deras svåraste utmaning hittills. Med adrenalinfyllda fightscener och en mörkare ton utlovar Battle of the Realms att tillfredsställa fans av seriens tidigare filmer.

Animationen och berättelsen i Battle of the Realms tar verkligen serien till nästa nivå och visar lovande tecken för framtiden för Mortal Kombat Legends.

Svenska fans kan nu streama den fullständiga filmen på Dreamfilm sedan den 31 augusti. Om du gillade Scorpions Revenge kommer du garanterat att vilja kolla in det senaste kapitlet i Mortal Kombats animerade universum!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 408
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms är ett måste för fans av Action.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.7 för Mortal Kombat Legends: Battle of the Realmsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 20m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 20m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

superMice

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.7 talar för sig själv.
avatar

matixd

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.