Morbius 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
3 903
Betyg
calendar2022
time1h 45m
Läkaren Michael Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans, och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.

Skådespelare

Actor Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Actor Michael Keaton

Michael Keaton

Actor Jared Leto

Jared Leto

Actor Matt Smith

Matt Smith

Actor Jared Harris

Jared Harris

Actor Adria Arjona

Adria Arjona

Actor Clara Rosager

Clara Rosager

Actor Tom Forbes

Tom Forbes

Officiell trailer

Siehe auch

Morbius Dreamfilm streama online

Morbius är en ny superhjältefilm som hade biopremiär den 30 mars 2022. Filmen är baserad på Marvel-karaktären med samma namn och följer den lysande forskaren Michael Morbius som försöker bota sig själv från en sällsynt blodsjukdom. Han utför ett riskabelt experiment som ger honom övermänskliga krafter, men förvandlar honom också till en våldsbenägen vampyr.

Om du inte hann se Morbius på bio så kan du nu streama filmen online på Dreamfilm. Det finns svensk text och filmen är helt gratis att se. Du behöver bara skapa ett konto för att få tillgång till Morbius och tusentals andra filmer.

Spännande handling med Jared Leto

I huvudrollen som Morbius ser vi Jared Leto, känd från Suicide Squad och Dallas Buyers Club. Han gör ett övertygande porträtt av den intelligente och plågade forskaren som är fast besluten att hitta ett botemedel för sin sjukdom. Michael Morbius har under hela sitt liv varit tvungen att bära runt på blodpåsar och leva isolerat för att skydda sin hälsa.

Tillsammans med en god vän bestämmer sig Morbius för att åka till en avlägsen grotta där fladdermöss med en liknande blodsjukdom lever. Genom att injicera sig själv med fladdermusblod hoppas han kunna bota sig själv, men experimentet får oväntade och skrämmande konsekvenser. Morbius förvandlas till en övernaturlig varelse med kraftfulla vampyrkrafter, men också ett bottenlöst blodtörst.

Morbius

Morbius Dreamfilm swesub gratis

Superhjältefilmen Morbius finns nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Det krävs inget abonnemang eller nedladdning, du kan börja titta direkt i webbläsaren. Filmen är 2 timmar lång och har fått åldersgränsen 15 år.

Dreamfilm är en av de populäraste streamingtjänsterna för film i Sverige. Här kan du se tusentals filmer helt gratis, både nyare biofilmer och äldre klassiker. Allt streamas direkt online, det behövs ingen nedladdning. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto.

Strömma från valfri enhet

En stor fördel med att streama film gratis online är att du kan titta varifrån du vill, på valfri enhet. Oavsett om du föredrar att se på din laptop, surfplatta, smart-tv eller mobil så fungerar det utmärkt. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

När du skapat ditt konto loggar du enkelt in och trycker på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av spännande Morbius med svensk text. Missa inte chansen att se den coola Marvel-filmen helt gratis!

Morbius Dreamfilm gratis stream Sverige

Är du ett fan av Marvels filmer om superhjältar och skurkar? Då ska du inte missa att streama Morbius gratis på Dreamfilm. Den spännande filmen om vampyren Morbius hade svensk biopremiär i mars och nu kan du se den online helt utan kostnad.

Streamingtjänsten Dreamfilm erbjuder tusentals filmer och serier att titta på gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto så får du tillgång till ett enormt gratis streamutbud. Här hittar du både nya filmer som precis har haft biopremiär och äldre filmer i genre som drama, komedi, skräck och action.

Jared Leto i huvudrollen

I centrum av handlingen i Morbius ser vi den Oscarsbelönade skådespelaren Jared Leto. Han gör ett övertygande porträtt av den geniala forskaren Michael Morbius som lider av en sällsynt blodsjukdom. I jakten på ett botemedel genomför Morbius ett farligt experiment som ger honom övermänskliga krafter men också en okontrollerbar blodtörst.

Trots att han nu har blivit en vampyrliknande varelse bestämmer sig Morbius för att använda sina nya krafter till att bekämpa brottslighet. Men det visar sig vara svårare än väntat att hålla sin inre demon i schack. Se den spännande Marvel-filmen nu genom att streama Morbius gratis online.

Morbius Dreamfilm se film gratis

Den 30 mars 2022 hade superhjältefilmen Morbius med Jared Leto i huvudrollen svensk biopremiär. Nu har filmen kommit till streaming och du kan se Morbius gratis online på Dreamfilm. Skapa bara ett konto så får du tillgång till den här spännande Marvel-produktionen och massor av andra bra filmer.

Morbius baseras på tecknade serier från Marvel och handlar om forskaren Michael Morbius. Han lider av en sällsynt blodsjukdom och i desperation genomför han ett riskfyllt experiment som förvandlar honom till en vampyr med övernaturliga krafter.

Strömma direkt i webbläsaren

Eftersom Dreamfilm är en gratis streamingtjänst online kan du börja titta direkt, utan nedladdning eller installation. Det enda du behöver är ett konto och sen kan du strömma tusentals filmer via webbläsaren på din dator, surfplatta eller mobil. Perfekt när du vill njuta av underhållning hemma i soffan!

Slösa inte bort chansen att se coola Morbius med Jared Leto gratis. Registrera dig nu på Dreamfilm och upplev actionfylld underhållning från Marvels superhjälteuniversum.

Morbius

Morbius Dreamfilm streama filmen nu

Är du ett fan av skådespelaren Jared Leto och gillade hans insats som Jokern i Suicide Squad? Då ska du inte missa hans senaste superhjältefilm Morbius som du kan streama online nu på Dreamfilm. Leto gör ett övertygande porträtt av Marvel-figuren Morbius som efter ett misslyckat experiment förvandlas till en vampyr med övermänskliga krafter.

Trots sina skrämmande nya vampyregenskaper bestämmer sig Morbius för att använda sina krafter till att jaga bovar. Men hans blodtörst visar sig vara svår att kontrollera. Se Jared Leto tampas med sin inre demon när du streamar Morbius gratis online.

Inget abonnemang krävs

Onlinestreamingtjänsten Dreamfilm erbjuder tusentals populära filmer och serier helt utan kostnad. Allt streamas direkt i webbläsaren, det krävs inget abonnemang eller nedladdning av program. Du behöver bara registrera ett gratiskonto för att få tillgång till Morbius och andra filmer.

Med Dreamfilms enkla sökfunktion hittar du snabbt intressanta filmer att streama. Klicka bara på play-knappen så kommer underhållningen igång direkt. Prova att streama spännande Morbius med Jared Leto redan ikväll!

Morbius Dreamfilm se online gratis 2022

Den 30 mars 2022 var det äntligen dags för superhjältefilmen Morbius med Jared Leto att ha biopremiär. Nu har den actionfyllda Marvel-rullen kommit till streaming online och du kan se Morbius gratis på Dreamfilm. Registrera dig bara så kan du börja njuta av vampyr-äventyret redan ikväll.

Morbius följer den geniala forskaren Michael Morbius som försöker hitta ett botemedel för sin sällsynta blodsjukdom. Ett riskfyllt experiment ger honom övermänskliga krafter men förvandlar honom också till en våldsam vampyr. Trots sin farliga blodtörst bestämmer sig Morbius för att använda sina nya förmågor till att jaga bovar.

Strömma online var du vill

Eftersom Dreamfilm är en gratis streamingtjänst online kan du se på vilken enhet som helst, bara du har en internetuppkoppling. Streama Morbius bekvämt från soffan via smart-tv:n, eller varför inte på bussen hem från jobbet via mobilen? Möjligheterna är oändliga när du strömmar online.

Njut av över 2 timmar actionfylld Marvel-underhållning när du ser Jared Leto i huvudrollen som Morbius gratis online. Det behövs inget abonnemang, bara ett gratiskonto på Dreamfilm så kommer nöjet igång direkt!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3903
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar Morbius att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Morbius. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 45m
avatar

mukasso

En Morbius med ett betyg på 6.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.1 betyg är en säker sak.
avatar

ganDi1243

Morbius med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Morbius Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Morbius Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.