alt

Moonfall 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.3
2 861
Betyg
calendar2022
time2h 11m
En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är Nasa-chefen och före detta astronauten Jo Fowler övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspirationsteoretiker tror på henne. Dessa osannolika hjältar har ett omöjligt sista uppdrag i rymden framför sig och lämnar alla de älskar, bara för att få reda på att vår måne inte är vad vi tror att den är.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Halle Berry

Halle Berry

Actor Donald Sutherland

Donald Sutherland

Actor Stephen Bogaert

Stephen Bogaert

Actor Charlie Plummer

Charlie Plummer

Actor Michael Peña

Michael Peña

Actor Maxim Roy

Maxim Roy

Actor Kelly Yu

Kelly Yu

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på den nya actionfilmen Moonfall online

Den nya spännande sci-fi actionfilmen Moonfall hade biopremiär så sent som i februari 2022. Nu kan du streama hela filmen Moonfall online med svensk text helt gratis på DreamFilm.

Moonfall utspelar sig i en dystopisk framtid där månen plötsligt kastas ur sin bana och är på väg att kollidera med jorden. Det är upp till ett fåtal modiga hjältar att rädda planeten från undergång.

I huvudrollerna ser vi stjärnor som Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña och Donald Sutherland. Regissören är Roland Emmerich, känd för spektakulära katastroffilmer som Independence Day och 2012.

Spännande handling om att rädda världen

Handlingen i Moonfall utspelar sig år 2022. Astronauten Brian Harper (Patrick Wilson) förlorade allt efter en tragedi i rymden några år tidigare. Nu arbetar han som tekniker på NASA när han upptäcker att månen börjat röra sig ut ur sin bana.

Tillsammans med astronauten Jo Fowler (Halle Berry) och konspirationsteoretikern KC Houseman (John Bradley) ger sig Brian ut på ett farofyllt uppdrag för att stoppa månens kollisionskurs med jorden. Men tiden är knapp och världens öde vilar i deras händer.

Med spännande vändningar och hisnande actionscener utlovar Moonfall att bli årets mest explosiva sci-fi äventyr. Missa inte att streama den gratis på DreamFilm!

Moonfall

Streama Moonfall med svensk text gratis

Är du sugen på att se den adrenalinfyllda actionrysaren Moonfall? Nu behöver du inte längre gå till biografen eller köpa filmen för att se den. På streamingtjänsten DreamFilm kan du se hela Moonfall gratis online med svenskt tal.

Filmen släpptes på bio världen över i början av 2022. Bara några månader senare finns den nu tillgänglig att streama helt gratis för alla som har internetuppkoppling.

På DreamFilm hittar du de senaste filmerna från Hollywood snabbt efter biopremiär. Allt du behöver är ett konto på sidan så kan du börja streama direkt. Det är 100% gratis att skapa konto.

Enkelt att streama var du än är

Ett stort plus med DreamFilm är att du kan se på vilken enhet som helst - mobil, dator eller surfplatta. Streama var du än är, till exempel på tåget eller bussen till jobbet.

Jämfört med biobesök eller köp av film är streaming det smidigaste och billigaste alternativet. Särskilt om du har familj eller vill se med vänner. Ingen behöver lämna hemmets trygga vrå för att få se den efterlängtade filmen.

Så tveka inte att skapa konto på DreamFilm och börja streama Moonfall med svensk text idag. Det är 100% gratis och tar bara några minuter att registrera sig.

Moonfall hela filmen gratis på nätet

Är du redo för den mest actionfyllda sci-fi filmen på länge? Nu kan du se hela Moonfall gratis online på DreamFilm.

Roland Emmerich, känd för storskaliga katastroffilmer, står bakom Moonfall. Med honom vid rodret utlovas hisnande action och spännande effekter när månen halkar ur sin bana och hotar att krossa jorden.

I huvudrollerna ser vi bland annat Halle Berry som astronauten Jo Fowler och Patrick Wilson som den före detta astronauten Brian Harper. Tillsammans försöker de rädda planeten från undergång.

Moonfall är perfekt för dig som gillar Independence Day, Armageddon och andra adrenalinstinna katastroffilmer.

Som tur är behöver du inte gå till biografen för att se den. På DreamFilm kan du streama Moonfall gratis med svenskt tal i hög kvalitet. Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja titta direkt!

En riktigt spännande filmupplevelse

Tack vare strömning online får du se Moonfall i samma höga kvalitet som på bio. Du kan luta dig tillbaka i soffan och njuta av den spännande handlingen och hisnande effekterna på en stor skärm.

DreamFilm erbjuder filmer i HD-kvalitet med dolby surroundljud, precis som på biografen. Det gör streamingen till en riktigt häftig filmupplevelse.

Så vänta inte längre! Skapa ditt kostnadsfria konto på DreamFilm nu och börja streama sci-fi actionäventyret Moonfall online redan ikväll.

Se spännande Moonfall från 2022 nu

Är du redo för årets mest explosiva film? Sci-fi actionthrillern Moonfall har nu premiär på bio, och du kan redan nu se hela filmen gratis online på DreamFilm.

Moonfall är regisserad av Roland Emmerich, känd för Independence Day, The Day After Tomorrow och 2012. Med honom bakom kameran utlovas hisnande action och en stor dos spänning när månen kastas ur sin bana.

I huvudrollerna ser vi Halle Berry som den tuffa astronauten Jo Fowler och Patrick Wilson som Brian Harper. Tillsammans måste de stoppa månens kollisionskurs innan det är för sent.

 • Spännande handling om att rädda världen från undergång
 • Hisnande actionscener och spektakulära effekter
 • Med stjärnorna Halle Berry och Patrick Wilson

Missa inte att streama den adrenalinfyllda thrillern Moonfall gratis på DreamFilm redan idag. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt!

Perfekt film för en spännande kväll

Moonfall har allt en riktigt bra actionfilm behöver - en spännande handling, coola effekter och karaktärer man hejar på. Perfekt för en härlig filmmaratonkväll!

Jämfört med biobesök är DreamFilm det smidigaste och billigaste sättet att se nyutgivna filmer. Streama var och när du vill på valfri enhet. Bara några klick så är du igång.

Så tveka inte att skapa ett konto och börja titta på årets häftigaste sci-fi äventyr Moonfall redan idag. Allt helt gratis på DreamFilm!

Moonfall

Upplev Moonfall med Morgan Freeman på DreamFilm

Är du sugen på att se Roland Emmerichs senaste storslagna katastroffilm? Nu kan du streama Moonfall med Morgan Freeman gratis på DreamFilm.

Moonfall utspelar sig år 2022 då månen oväntat kastas ur sin bana på kollisionskurs med jorden. En liten grupp hjältar försöker desperat stoppa katastrofen och rädda mänskligheten.

Bland den stjärnspäckade ensemble finner vi Oscarsbelönade Morgan Freeman som NASA-chefen Tom Philips. Han gör allt för att hjälpa huvudkaraktärerna att förhindra månens kraschlandning.

Med Morgan Freeman ombord blir Moonfall ännu mer sevärd. Missa inte att streama den gratis på DreamFilm!

Upplev spänningen och effekterna från första parkett när du streamar filmen online. På DreamFilm kan du se Moonfall gratis med svenskt tal i hög kvalitet. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt!

Perfekt filmkväll med vänner

Roland Emmerichs filmer är perfekta för en härlig filmkväll med vänner eller familj. Tack vare DreamFilm behöver ni inte gå till biografen eller köpa filmen för att se Moonfall tillsammans.

Streama bekvämt hemifrån i soffan med obegränsat med popcorn. På en stor TV eller projektor får ni bästa tänkbara upplevelse. Och det helt gratis jämfört med biobesök!

Så bjud in vänner, familj eller partner och streama Moonfall på DreamFilm ikväll. Skapa bara ett konto så kan ni börja titta direkt och njuta av filmkvällen.

Moonfall med Halle Berry har premiär 2022

Är du redo för årets häftigaste sci-fi actionfilm? I februari 2022 har den adrenalinfyllda thrillern Moonfall med Halle Berry äntligen premiär på bio.

Men du behöver inte gå till biografen för att se den. På DreamFilm kan du redan nu streama hela Moonfall gratis online med svenskt tal i hög kvalitet.

I filmen måste Halle Berry i rollen som astronauten Jo Fowler stoppa månen från att krocka med jorden. Med hisnande actionscener och en spännande handling utlovar Moonfall att bli årets mest explosiva filmupplevelse.

Med Halle Berry i en av huvudrollerna är Moonfall ett måste för alla actionfans. Streama den gratis på DreamFilm nu!

Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja njuta av den adrenalinstinna thrillern hemma i soffan. Missa inte att streama Moonfall med Halle Berry på DreamFilm!

Perfekt filmkväll hemma

Tack vare DreamFilm kan du se de senaste filmerna gratis online utan att behöva gå till biografen. Det gör det enkelt att ordna en härlig filmmaratonkväll hemma med familj eller vänner.

Streama bekvämt från soffan och njut av filmen på en stor TV eller projektor. Inga biljetter behöver köpas och ni kan ta pauser när ni vill utan att missa något.

Så bjud in dina vänner eller familj och streama spännande Moonfall med Halle Berry på DreamFilm ikväll. Det är 100% gratis att skapa konto och börja titta!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2861
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.3 bevisar Moonfall att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Moonfall med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 11m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Moonfall Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.