alt

Monsters, Inc. 2001 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
17 556
Betyg
calendar2001
time1h 32m
Det är monstrens uppgift att skrämma barnen och ju mer de skriker desto bättre! Av monstren är det den store, godhjärtade och hårige Sulley och hans bäste vän, den klotrunde, gröne och enögde Mike som är det bästa skrämmarteamet. Men den elake och listige kameleonten Randall drar sig inte för att bryta mot reglerna, för han vill bli bäst. En dag lyckas en liten flicka från människovärlden av misstag smita med Sulley till monstervärlden. Eftersom barn anses giftiga och totalt livsfarliga är detta en katastrof! Sulley och Mike blir livrädda för flickan och måste snabbt föra tillbaka henne innan någon upptäcker dem – särskilt inte Randall! Men det visar sig svårare än de trott.

Skådespelare

Actor Wallace Shawn

Wallace Shawn

Actor John Goodman

John Goodman

Actor James Coburn

James Coburn

Actor Laraine Newman

Laraine Newman

Actor Bill Farmer

Bill Farmer

Actor Danny Mann

Danny Mann

Actor Pete Docter

Pete Docter

Actor Teresa Ganzel

Teresa Ganzel

Officiell trailer

Siehe auch

Monsters, Inc. DreamFilm

Är du redo för lite skräckblandad komedi? Då är Monsters, Inc. DreamFilm filmen för dig! I den här animerade drömfilmen från 2001 får vi följa med de två monstren Sulley och Mike som jobbar på ett företag som samlar in skrik från barn för att omvandla dem till energi. Men när en liten flicka råkar ta sig in i monstervärlden börjar problemen.

Det här är en riktigt charmig och rolig film som passar både barn och vuxna. Med rösterna av bland andra Billy Crystal, John Goodman och Steve Buscemi blir det garanterat skratt. Perfekt film att se med hela familjen!

Streama Monsters, Inc. DreamFilm gratis

Vill du streama Monsters, Inc. helt gratis? Det går utmärkt på DreamFilm! Här kan du se den svensk-dubbade versionen av filmen i HD-kvalitet. Det enda du behöver är ett konto på DreamFilm, och så kan du börja streama direkt!

Det går dessutom att streama filmen både på datorn och via DreamFilms appar. Så oavsett om du vill sitta hemma i soffan eller titta på filmen på bussen, så funkar det utmärkt. Med DreamFilms gratistjänst för filmer online behöver du aldrig gå miste om skräckblandad komedi igen!

Titta på Monsters, Inc. DreamFilm online

Drömmer du om att få se Sulley, Mike och den lilla flickan Boo igen? Då ska du titta på Monsters, Inc. på DreamFilm! Här kan du streama hela filmen online, när du vill och var du vill. Det enda du behöver är ett konto på DreamFilm.

Tjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Så oavsett om du är hemma framför TV:n eller ute och reser, kan du enkelt streama favoritfilmen var du än befinner dig. Titta på Monsters Inc när och var du vill med DreamFilm!

Se Monsters, Inc. DreamFilm svenska

På DreamFilm kan du se Monsters, Inc. med svenskt tal! Perfekt för en mysig filmmaraton med hela familjen. I den svensk-dubbade versionen får du höra rösterna till Sulley, Mike och de andra monsterkaraktärerna på svenska, vilket gör det extra roligt för barnen.

DreamFilm har alla de stora animerade hitfilmerna med svenskt ljud. Så vill du se fler favoriter som Hitta Nemo, Toy Story eller Shrek dubbade till svenska, så finns de också att streama gratis på tjänsten. Se dina favoritfilmer på svenska och njut!

Monsters, Inc.

Monsters, Inc. DreamFilm swesub stream

Föredrar du att se filmer med svensk text istället för dubbning? Då kommer du att älska att streama Monsters, Inc. DreamFilm med swesub! Här får du se den engelska versionen av filmen med svenska undertexter.

På DreamFilm hittar du Monsters, Inc. och många andra storfilmer med swesub, så att du smidigt kan alternera mellan svensk text och svensk dubbning. Det gör DreamFilm till den perfekta streamingtjänsten för dig som vill kunna välja vilket språk du ser filmerna på.

Monsters, Inc. DreamFilm gratis på nätet

Vill du se klassikern Monsters, Inc. helt gratis? På DreamFilm kan du streama filmen online utan att det kostar något. Tjänsten är 100% gratis att använda, du behöver bara skapa ett konto så kan du börja titta direkt.

Med DreamFilms appar och hemsida kan du se Monsters, Inc. och tusentals andra filmer gratis var du än befinner dig, så länge du har internetuppkoppling. Det bästa av allt är att du inte behöver ladda ner eller köpa filmerna, utan kan streama dem direkt på DreamFilm!

DreamFilm är den ultimata streamingtjänsten för dig som gillar att se kvalitetsfilmer helt gratis online. Testa själv och streama Monsters, Inc redan idag!

Monsters, Inc. DreamFilm streama film gratis

Är du sugen på lite skräckblandad barnkomedi? Streama Monsters, Inc. DreamFilm och få garanterat skratt! Animationsfilmen från 2001 har blivit en riktig klassiker som passar både barn och vuxna.

På DreamFilm kan du streama Monsters, Inc och tusentals andra filmer helt gratis. Det enda du behöver är ett konto, sen kan du titta på så mycket filmer du vill. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Streama film gratis på DreamFilm – din nya favorittjänst för underhållning. Här hittar du komedier, skräckfilmer, action och mycket mer. Testa själv och börja streama redan idag!

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 17556
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Monsters, Inc.. Betyget 7.8 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

Monsters, Inc. med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att Monsters, Inc. är ett måste för fans av genren.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.8 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Monsters, Inc. med medelbetyget 7.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Monsters, Inc. Betyget 7.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Monsters, Inc. Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.8 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Storken Richard och den mystiska juvelen

Flykten från kycklingfabriken

Coraline och spegelns hemlighet

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Minioner: Berättelsen om Gru

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller