alt

Mission: Impossible III 2006 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
6 378
Betyg
calendar2006
time2h 06m
Ethan har slutat att åka på omöjliga uppdrag och ägnar sig istället åt sin blivande fru och åt att träna agenter. Men då Ethan får reda på att en av hans rekryter har hamnat i knipa i jakten på en sadistisk vapenhandlare samlar han återigen ihop teamat och beger sig iväg på en fritagningsexpedition.

Skådespelare

Actor Laurence Fishburne

Laurence Fishburne

Actor Tom Cruise

Tom Cruise

Actor Maggie Q

Maggie Q

Actor Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Actor Eddie Marsan

Eddie Marsan

Actor Keri Russell

Keri Russell

Actor Sasha Alexander

Sasha Alexander

Actor Aaron Paul

Aaron Paul

Officiell trailer

Siehe auch

Mission: Impossible - Fallout

Mission: Impossible - Rogue Nation

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Se Mission: Impossible III Stream Gratis

Är du redo att streama den tredje filmen i den populära Mission: Impossible-serien helt gratis? Med Tom Cruise tillbaka i rollen som Ethan Hunt kan du nu se Mission: Impossible III från 2006 online på Dreamfilm Sverige.

I den här delen får Hunt ta itu med Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman, en hänsynslös vapenhandlare som hotar att döda Hunts blivande fru om han inte lyckas stjäla ett hemligt föremål kallat "kaninens fot". Med hjälp av sitt IMF-team ger sig Hunt ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda sin älskade.

Precis som i de tidigare filmerna bjuds det på hisnande actionscener och omöjliga uppdrag när Hunt slåss mot klockan för att förhindra en katastrof. Missa inte chansen att streama Mission: Impossible III gratis och se Cruise i högform!

Mission: Impossible III

Titta På Mission: Impossible III Swesub Dreamfilm

Vill du uppleva den tredje delen i Mission: Impossible-serien med svensk text? På Dreamfilms streamingsajt kan du nu titta på Mission: Impossible III med svensk text, även kallad swesub.

I filmen från 2006 får vi återigen följa IMF-agenten Ethan Hunt, spelad av superstjärnan Tom Cruise, på ett livsfarligt uppdrag. Den här gången måste Hunt och hans team stoppa den skrupelfria vapenhandlaren Owen Davian, porträtterad av Philip Seymour Hoffman, från att få tag i ett hemligt vapen.

Med svensk text är det extra spännande att följa Hunts kamp mot klockan, och filmens många actionscener blir ännu mer adrenalinfyllda. Så missa inte att streama Mission: Impossible III på Dreamfilm med swesub!

Mission: Impossible III Hela Filmen Svenska 2006

Med Tom Cruise tillbaka i sin kända roll som IMF-agenten Ethan Hunt utlovar Mission: Impossible III att bli årets mest explosiva actionfilm!

Mission: Impossible III hade biopremiär 2006 och blev snabbt en stor succé runt om i världen. Nu kan du streama hela den tredje filmen i serien med svenskt tal, och på så sätt få en ännu bättre upplevelse.

Handlingen kretsar kring Ethan Hunts bröllop med Julia, men allt går snett när den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian hotar att döda Julia om inte Hunt lyckas stjäla ett hemligt föremål åt honom.

Tillsammans med Benji och Luther ger sig Hunt ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda sin blivande fru. Men Davian visar sig vara en värdig motståndare, och jakten blir intensiv och fylld av våghalsiga actionscener.

Missa inte ett ögonblick och streama hela Mission: Impossible III från 2006 på svenska!

Streama Tom Cruise I Mission: Impossible III

 • Tom Cruise är tillbaka i sin mest kända roll som agent Ethan Hunt
 • Philip Seymour Hoffman gör ett minnesvärt porträtt som skurken Owen Davian
 • Filmen bjuder på hisnande action och en intensiv kamp mot klockan

Är du ett fan av Tom Cruise? Då ska du inte missa att streama Mission: Impossible III, där Hollywood-stjärnan återvänder i sin kanske mest ikoniska roll som IMF-agenten Ethan Hunt.

I den tredje delen i succéserien jagas Hunt av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman. För att rädda livet på sin blivande fru tvingas Hunt utföra omöjliga uppdrag, och det bjuds på adrenalinfylld action när han försöker lura den sluga skurken.

Med sina akrobatiska stunts och karismatiska närvaro visar Cruise återigen att han är den perfekta Ethan Hunt. Så missa inte att streama Mission: Impossible III och se megastjärnan i strålande form!

Mission: Impossible III

Gratis Stream Av Mission: Impossible III från 2006

Mission: Impossible III från 2006 är den tredje filmen i den populära spionserie med Tom Cruise i huvudrollen. Nu kan du streama filmen gratis online och uppleva den adrenalinfyllda storyn om IMF-agenten Ethan Hunts kamp för att rädda sin älskade.

Allt börjar när Hunts blivande fru Julia blir kidnappad av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman. För att rädda Julias liv tvingas Hunt och hans team infiltrera ett högsäkerhetsfängelse och stjäla ett hemligt föremål.

Men Davian är intelligent och ger sig inte utan vidare. Snart inleds en intensiv kamp mot klockan där Hunt måste använda alla sina färdigheter för att lura sin sluga fiende. Missa inte denna spännande thriller - streama Mission: Impossible III gratis nu!

Upplev Mission: Impossible III På Dreamfilm Sverige

Med svenskt tal och text kan du nu uppleva den tredje Mission: Impossible-filmen som den är menad att ses - spännande och explosiv!

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu se Mission: Impossible III från 2006 med både svenskt tal och text. Det innebär att du får en ännu bättre filmupplevelse jämfört med originalversionen.

Handlingen följer IMF-agenten Ethan Hunt, återigen spelad av stjärnan Tom Cruise, i hans kamp mot den hänsynslöse Owen Davian. För att rädda sin blivande fru tvingas Hunt och hans team utföra våghalsiga uppdrag, och tempot är högt från första stund.

Med den svenska dubbningen missar du inga detaljer, och actionscenerna blir ännu mer halsbrytande. Så upplev Mission: Impossible III på svenska genom att streama filmen nu på Dreamfilm Sverige!

Se Den Tredje Mission: Impossible Filmen Online

Är du redo för ännu ett adrenalinpaket med Tom Cruise? Nu kan du se Mission: Impossible III från 2006 online, den tredje filmen i den populära actionserien.

Den här gången jagas IMF-agenten Ethan Hunt av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, som hotar att döda Hunts blivande fru Julia om han inte lyckas utföra ett omöjligt uppdrag. Med hjälp av sitt team ger sig Hunt ut på en livsfarlig räddningsaktion.

Filmen bjuder på hisnande actionscener, bland annat ett rykande fängelsebråk och en intensiv biljakt i Shanghai. Och med Philip Seymour Hoffman som den sluga skurken är spänningen garanterad. Så missa inte att se Mission: Impossible III online – det är action när den är som bäst!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6378
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Mission: Impossible III att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Mission: Impossible III med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 06m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 06m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukasso

En Mission: Impossible III med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

superMice

Mission: Impossible III Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.7 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Apornas planet: Uppgörelsen

Godzilla x Kong: The New Empire

Shockwave: Countdown to Disaster