close icon
page-title
Mission: Impossible III
Mission: Impossible III

Detaljer

 • Originaltitel: Mission: Impossible III
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Mission: Impossible III Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.7
6511Betyg
date2006
date2h 06m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |11 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |3 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |7 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |12 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Mission: Impossible III Stream Gratis

Är du redo att streama den tredje filmen i den populära Mission: Impossible-serien helt gratis? Med Tom Cruise tillbaka i rollen som Ethan Hunt kan du nu se Mission: Impossible III från 2006 online på Dreamfilm Sverige.

I den här delen får Hunt ta itu med Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman, en hänsynslös vapenhandlare som hotar att döda Hunts blivande fru om han inte lyckas stjäla ett hemligt föremål kallat "kaninens fot". Med hjälp av sitt IMF-team ger sig Hunt ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda sin älskade.

Precis som i de tidigare filmerna bjuds det på hisnande actionscener och omöjliga uppdrag när Hunt slåss mot klockan för att förhindra en katastrof. Missa inte chansen att streama Mission: Impossible III gratis och se Cruise i högform!

Mission: Impossible III

Titta På Mission: Impossible III Swesub Dreamfilm

Vill du uppleva den tredje delen i Mission: Impossible-serien med svensk text? På Dreamfilms streamingsajt kan du nu titta på Mission: Impossible III med svensk text, även kallad swesub.

I filmen från 2006 får vi återigen följa IMF-agenten Ethan Hunt, spelad av superstjärnan Tom Cruise, på ett livsfarligt uppdrag. Den här gången måste Hunt och hans team stoppa den skrupelfria vapenhandlaren Owen Davian, porträtterad av Philip Seymour Hoffman, från att få tag i ett hemligt vapen.

Med svensk text är det extra spännande att följa Hunts kamp mot klockan, och filmens många actionscener blir ännu mer adrenalinfyllda. Så missa inte att streama Mission: Impossible III på Dreamfilm med swesub!

Mission: Impossible III Hela Filmen Svenska 2006

Med Tom Cruise tillbaka i sin kända roll som IMF-agenten Ethan Hunt utlovar Mission: Impossible III att bli årets mest explosiva actionfilm!

Mission: Impossible III hade biopremiär 2006 och blev snabbt en stor succé runt om i världen. Nu kan du streama hela den tredje filmen i serien med svenskt tal, och på så sätt få en ännu bättre upplevelse.

Handlingen kretsar kring Ethan Hunts bröllop med Julia, men allt går snett när den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian hotar att döda Julia om inte Hunt lyckas stjäla ett hemligt föremål åt honom.

Tillsammans med Benji och Luther ger sig Hunt ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda sin blivande fru. Men Davian visar sig vara en värdig motståndare, och jakten blir intensiv och fylld av våghalsiga actionscener.

Missa inte ett ögonblick och streama hela Mission: Impossible III från 2006 på svenska!

Streama Tom Cruise I Mission: Impossible III

 • Tom Cruise är tillbaka i sin mest kända roll som agent Ethan Hunt
 • Philip Seymour Hoffman gör ett minnesvärt porträtt som skurken Owen Davian
 • Filmen bjuder på hisnande action och en intensiv kamp mot klockan

Är du ett fan av Tom Cruise? Då ska du inte missa att streama Mission: Impossible III, där Hollywood-stjärnan återvänder i sin kanske mest ikoniska roll som IMF-agenten Ethan Hunt.

I den tredje delen i succéserien jagas Hunt av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman. För att rädda livet på sin blivande fru tvingas Hunt utföra omöjliga uppdrag, och det bjuds på adrenalinfylld action när han försöker lura den sluga skurken.

Med sina akrobatiska stunts och karismatiska närvaro visar Cruise återigen att han är den perfekta Ethan Hunt. Så missa inte att streama Mission: Impossible III och se megastjärnan i strålande form!

Mission: Impossible III

Gratis Stream Av Mission: Impossible III från 2006

Mission: Impossible III från 2006 är den tredje filmen i den populära spionserie med Tom Cruise i huvudrollen. Nu kan du streama filmen gratis online och uppleva den adrenalinfyllda storyn om IMF-agenten Ethan Hunts kamp för att rädda sin älskade.

Allt börjar när Hunts blivande fru Julia blir kidnappad av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, spelad av Philip Seymour Hoffman. För att rädda Julias liv tvingas Hunt och hans team infiltrera ett högsäkerhetsfängelse och stjäla ett hemligt föremål.

Men Davian är intelligent och ger sig inte utan vidare. Snart inleds en intensiv kamp mot klockan där Hunt måste använda alla sina färdigheter för att lura sin sluga fiende. Missa inte denna spännande thriller - streama Mission: Impossible III gratis nu!

Upplev Mission: Impossible III På Dreamfilm Sverige

Med svenskt tal och text kan du nu uppleva den tredje Mission: Impossible-filmen som den är menad att ses - spännande och explosiv!

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu se Mission: Impossible III från 2006 med både svenskt tal och text. Det innebär att du får en ännu bättre filmupplevelse jämfört med originalversionen.

Handlingen följer IMF-agenten Ethan Hunt, återigen spelad av stjärnan Tom Cruise, i hans kamp mot den hänsynslöse Owen Davian. För att rädda sin blivande fru tvingas Hunt och hans team utföra våghalsiga uppdrag, och tempot är högt från första stund.

Med den svenska dubbningen missar du inga detaljer, och actionscenerna blir ännu mer halsbrytande. Så upplev Mission: Impossible III på svenska genom att streama filmen nu på Dreamfilm Sverige!

Se Den Tredje Mission: Impossible Filmen Online

Är du redo för ännu ett adrenalinpaket med Tom Cruise? Nu kan du se Mission: Impossible III från 2006 online, den tredje filmen i den populära actionserien.

Den här gången jagas IMF-agenten Ethan Hunt av den hänsynslösa vapenhandlaren Owen Davian, som hotar att döda Hunts blivande fru Julia om han inte lyckas utföra ett omöjligt uppdrag. Med hjälp av sitt team ger sig Hunt ut på en livsfarlig räddningsaktion.

Filmen bjuder på hisnande actionscener, bland annat ett rykande fängelsebråk och en intensiv biljakt i Shanghai. Och med Philip Seymour Hoffman som den sluga skurken är spänningen garanterad. Så missa inte att se Mission: Impossible III online – det är action när den är som bäst!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6511

Dela