close icon
page-title
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mission: Impossible - Ghost Protocol

Detaljer

 • Originaltitel: Mission: Impossible - Ghost Protocol
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Mission: Impossible - Ghost Protocol 2011 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.1
9578Betyg
date2011
date2h 13m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |10 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |9 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Se Mission: Impossible - Ghost Protocol streama online

Är du ett fan av actionfilmer? Då kan du inte missa att streama den spännande thrillern Mission: Impossible - Ghost Protocol från 2011 gratis på Dreamfilm. Den fjärde delen i den populära Mission Impossible-serien utlovar spänning och action från början till slut.

I Mission: Impossible - Ghost Protocol får vi följa Ethan Hunt och hans IMF-team när de anklagas för ett bombdåd på Kreml. De tvingas gå under jorden för att rentvå sina namn och stoppa en galning från att starta kärnvapenkrig. För att lyckas måste de genomföra omöjliga uppdrag runtom i världen - från Dubai till Moskva och Mumbai.

Filmen regisserades av Brad Bird och har stjärnor som Tom Cruise, Jeremy Renner och Simon Pegg i rollistan. Med en budget på $145 miljoner blev Mission: Impossible - Ghost Protocol en stor succé som drog in över $694 miljoner globalt. Kritikerna hyllade actionscenerna och tempot i filmen.

Om du gillar spionthrillers i stil med James Bond och Jason Bourne kommer du garanterat gilla den här filmen. Missa inte att streama Mission: Impossible - Ghost Protocol gratis och på svenska nu på Dreamfilm!

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Titta på Mission: Impossible - Ghost Protocol gratis

Mission Impossible-filmerna är kända för sina spektakulära actionscener och våghalsiga stunts. I Mission: Impossible - Ghost Protocol får Tom Cruise visa prov på sin förmåga igen i en minnesvärd scen där han klättrar på utsidan av världens högsta byggnad, Burj Khalifa i Dubai.

Cruise insisterade på att göra stunten själv, utan stuntman eller digitala effekter. Resultatet blev en andlöst spännande sekvens över 2000 meter upp i luften. Scenen tog flera veckor att filma och krävde rigorös planering och säkerhetsåtgärder.

Det är bara en av många highlight-scener i den här actionfyllda filmen. Andra spektakulära sekvenser utspelar sig bland annat på en parkeringsplats i Moskva och vid ett indiskt lyxhotell. All action fångas med närbilder utan bilar eller helikoptrar för att skapa extra spänning.

Missa inte att titta på Mission: Impossible - Ghost Protocol gratis online. Du kommer garanterat att sitta klistrad framför skärmen hela vägen!

Mission: Impossible - Ghost Protocol svenska gratis

Mission: Impossible - Ghost Protocol finns att streama gratis och med svenskt tal på Dreamfilm. Du behöver alltså inte bekymra dig om engelska undertexter eller sunkiga synkningar. Bara luta dig tillbaka och njut av den här actionspäckade rysaren fullt ut på svenska!

Precis som i de tidigare Mission Impossible-filmerna får vi följa agent Ethan Hunt, spelad av Tom Cruise, och hans IMF-team på livsfarliga uppdrag runtom i världen. Utöver Cruise återkommer även Simon Pegg som teknikern Benji och Ving Rhames som Luther Stickwell.

Nytt för den här filmen är Jeremy Renners roll som agent William Brandt. Han bidrar med både humor och action i sin skickliga gestaltning. Samtliga skådespelare gör ett fantastiskt jobb och har utmärkt svensk dubbning vilket bidrar till tittarupplevelsen.

Så poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut av den adrenalinfyllda actionruljangsen Mission: Impossible - Ghost Protocol med svenskt tal gratis på nätet. Det finns ingen bättre film att streama ikväll!

Mission: Impossible - Ghost Protocol swefilmer stream

Efter att ha sett de tre första filmerna i serien kanske du undrar vad Mission: Impossible - Ghost Protocol har att komma med. Vi kan lugna dig med att den här fjärde delen levererar minst lika mycket action och spänning som sina föregångare!

Filmen tar vid där den tredje filmen slutade, med Ethan Hunt på rymmen undan amerikanska myndigheter. När Kreml i Moskva bombas anklagas Hunts IMF-team för dådet, och de tvingas gå under jorden för att bevisa sin oskuld.

Vad som följer är en ritt av omöjliga uppdrag, spektakulära actionscener och oväntade vändningar. Från Moskva till Dubai, Mumbai och tillbaka till USA jagas Hunt av både terrorister och sina egna myndigheter. Allt för att stoppa en galen rysk vetenskapsman från att starta ett globalt kärnvapenkrig.

Med andra ord - räkna med att bli nedtryckt i soffan av den adrenalinstinna actionen i Mission: Impossible - Ghost Protocol. Streama den gratis nu på Swefilmer och njut!

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Se Mission: Impossible - Ghost Protocol 2007 gratis

Mission Impossible-filmerna tillhör de mest spännande och adrenalinfyllda actionrullarna som gjorts.

Den fjärde delen i serien, Mission: Impossible - Ghost Protocol, är inget undantag. Här bjuds vi återigen på omöjliga uppdrag, high tech-action och en heroisk insats av Tom Cruise i huvudrollen som agent Ethan Hunt.

Handlingen utspelar sig till stor del i Dubai där flera spektakulära scener filmades på plats bland stadens enorma skyskrapor. Bland annat den omtalade klättringsscenen på världens högsta byggnad Burj Khalifa.

Andra platser som syns i filmen är Moskva, Mumbai och Seattle. Inspelningen skedde med minimal användning av bluescreen och digitala effekter för att öka känslan av autenticitet. Det märks tydligt i de adrenalinfyllda actionscenerna!

Sammanfattningsvis levererar Mission: Impossible - Ghost Protocol från 2007 precis vad man kan vänta sig av den här framgångsrika spionfilmsserien. Missa inte att se den gratis online nu!

Mission: Impossible - Ghost Protocol swefilmer dreamfilm

 • Spänning från första scen till eftertexter
 • Tom Cruise i toppform med våghalsiga stunts
 • Häftiga actionsekvenser filmad på plats runtom i världen
 • Bra pacing och oväntade vändningar hela vägen

Det är fyra anledningar till att Mission: Impossible - Ghost Protocol är en av de bästa actionfilmerna på senare år. Den fjärde delen i agentserien om Ethan Hunt levererar allt man kan önska sig i form av spänning och explosioner.

I filmen får vi se hur Hunt och hans IMF-team jagas av både terrorister och sina egna myndigheter efter ett bombdåd i Moskva. För att bevisa sin oskuld måste de utföra en rad livsfarliga uppdrag runtom i världen.

Skådespelarna, med Tom Cruise i spetsen, är som vanligt lysande i sina roller och kemin dem emellan bidrar starkt till filmens underhållningsvärde. Dessutom bjuds vi på häpnadsväckande action utan CGI-trix som får pulsen att rusa.

Sammanfattningsvis är Mission: Impossible - Ghost Protocol en riktig adrenalinkick från början till slut. Missa inte att se den gratis på Dreamfilm nu!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 9578

Dela