alt

Mission: Impossible - Fallout 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
7 804
Betyg
calendar2018
time2h 27m
Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans team kämpar mot klockan tillsammans med några allierade efter ett misslyckat uppdrag.

Skådespelare

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Actor Tom Cruise

Tom Cruise

Actor Henry Cavill

Henry Cavill

Actor Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Actor Angela Bassett

Angela Bassett

Actor Alec Baldwin

Alec Baldwin

Actor Wes Bentley

Wes Bentley

Officiell trailer

Siehe auch

Ethan Hunts uppdrag omöjligt misslyckas

I den senaste filmen i den populära Mission: Impossible-serien får vi återigen följa den modige IMF-agenten Ethan Hunt, spelad av Tom Cruise. Den här gången har Hunts uppdrag gått fruktansvärt fel och han anklagas för att ha orsakat massiv förstörelse. Nu måste han desperat försöka reda ut vad som egentligen hände för att rentvå sitt namn. Men det visar sig vara omöjligt då mäktiga krafter arbetar emot honom. Mission: Impossible - Fallout utlovar spännande action när Hunt tvingas tampas med sitt livs svåraste uppdrag.

Regissören Christopher McQuarrie, som även står bakom den tidigare succén Rogue Nation, vet hur man skapar adrenalinstinna actionscener där det aldrig blir en lugn stund. Med en budget på över 2 miljarder kronor utlovar Fallout att leverera hisnande stuntscener och explosioner i en omfattning vi aldrig tidigare skådat i serien. Tom Cruise är känd för att göra många av sina stunts själv och han lär inte göra oss besvikna den här gången heller.

Mission: Impossible - Fallout

IMF-agenten konfronterar en farlig syndikat

När Hunt försöker lösa den explosiva situationen han hamnat i inser han snart att han är ute efter mer än han anat. Spåren leder honom till Solomon Lang, ledare för det fruktade Syndikatet, en brutal organisation som inte drar sig för några medel för att uppnå sina mål. Lang, spelad av Sean Harris, visade sig vara en värdig motståndare redan i förra filmen och lovar att ställa till med rejält med problem för Hunt den här gången.

Tillsammans med sina IMF-kollegor Luther och Benji måste Hunt ta sig in i Syndikatet och försöka stoppa deras planer innan det är för sent. Men Solomon Lang är intelligent och har många ess i ärmen. När han dessutom fått tag i kärnvapen blir uppdraget plötsligt extremt bråttom. Kan Hunt och hans team förhindra katastrofen och avslöja sanningen innan det är för sent? Det krävs mod, list och självuppoffring i en film fylld med spänning och action.

Hunt tvingas välja mellan plikt och lojalitet

En av de saker som gör Mission: Impossible-filmerna så spännande är hur välskrivna rollfigurerna är, särskilt Ethan Hunt. Trots sina övermänskliga färdigheter brottas Hunt ofta med svåra moraliska dilemma och val mellan plikt och vänskap. Även i Fallout ställs Hunts lojalitet på prov.

När hans gamla flame Ilsa Faust dyker upp i ettriskabelt uppdrag måste Hunt bestämma sig för om han ska följa hjärtat eller förnuftet. Rollen som den mystiska Ilsa spelas återigen av Rebecca Ferguson som gjorde succé i förra filmen. Kemin mellan Cruise och Ferguson var elektrisk och utlovar många känslosamma scener den här gången också. Men kan Hunt lita på Ilsa eller har hon en egen agenda?

Fallout utlovar att leverera explosionsstark action med moraliska dilemman och överraskningar.

Operativ grupp jagar en farlig ideolog

Mission: Impossible - Fallout för oss på en adrenalinfylld resa över hela världen, från Paris och London till Kashmir och Nya Zeeland. Jakten på sanningen leder IMF-teamet in i vildmarksområden, nedstörtade flygplansvrak och underjordiska gömställen.

Förutom de välkända rollfigurerna får vi den här gången även möta Henri Cavill i rollen som CIA-agenten August Walker, en tuffing med oklara motiv. Tillsammans med Hunt och teamet jagar han den ideologiske extremisten John Lark, en ny skurk som hotar hela världen. Men vem är Lark egentligen och vad är hans agenda? Det återstår att se i denna actionfyllda thriller.

 • Explosiv action på stor budget med Tom Cruise i topform
 • Spännande jakt på sanningen med många vändningar

Mission: Impossible - Fallout

Elitagent i kapplöpning mot katastrof

Precis som i tidigare filmer får vi följa den modige agenten Ethan Hunt i en kamp mot klockan för att rädda världen från undergång. Med kärnvapen i händerna på terrorister tickar tiden obönhörligt mot katastrof. Men Hunt ger sig aldrig och med sin erfarenhet och list lyckas han alltid vända hopplösa lägen.

Än en gång visar Tom Cruise prov på sina stuntfärdigheter i våghalsiga scener som får pulsen att rusa. Med Mission: Impossible - Fallout lovar regissören den mest actionfyllda och explosiva filmupplevelsen hittills i den älskade serien. Missa inte ett adrenalinstinnt äventyr med den coolaste agenten IMF någonsin skådat!

Kan Ethan Hunt rädda världen från terroristerna i tid?

Fallouts spännande upplösning chockar

Ingen Mission: Impossible-film är komplett utan en chockartad upplösning och oväntade vändningar. Även den här gången får Hunt kämpa för att pussla ihop alla ledtrådar och avslöja vilka som verkligen är goda och onda.

När sanningen till slut avslöjas kommer den att överraska och chocka. Ingen är den de utger sig för att vara i denna actionfyllda thriller som utlovar att hålla dig på halster ända in i det sista. Missa inte Mission: Impossible - Fallout för den mest explosiva och spännande filmupplevelsen i sommar! Nu kan du streama den gratis på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7804
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på Mission: Impossible - Fallout, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.4 antyder att Mission: Impossible - Fallout är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Mission: Impossible - Fallout. Betyget 7.4 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Mission: Impossible - Fallout med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 27m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

superMice

Mission: Impossible - Fallout Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Mission: Impossible - Fallout Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!