close icon
page-title
Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar
Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Detaljer

 • Originaltitel: Miraculous World : New York, les héros unis
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Brasilien, Kanada, Frankrike, Sydkorea, Storbritannien, USA
 • Regissör: Zagtoon

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar 2020 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.1
1057Betyg
date2020
date1h 01m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |2 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |2 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Äntligen kan du titta på den efterlängtade uppföljaren till den populära serien "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir" - "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar". Denna spännande äventyrskomeди utspelar sig i det pulserande New York, där superhjältarna Ladybug och Cat Noir möter nya utmaningar. Filmen har fått fantastiska recensioner och håller en hög IMDb-rating på 8,1. Oavsett om du är en långvarig fan av serien eller helt ny för berättelsen, så kommer du garanterat att älska denna visuella och underhållande upplevelse.

I "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" får vi följa med när Marinettes klass åker på utbytesresa till New York. Samtidigt som de deltar i den fransk-amerikanska vänskapsveckan, stöter de på en ny skurk som hotar staden. Som tur är har Ladybug och Cat Noir kommit med på resan, och tillsammans med sina nya vänner måste de slå tillbaka det onda och rädda staden.

Filmen är fylld med spännande action, roliga karaktärer och hjärtvärmande ögonblick. Du kommer att förundras över de fantastiska animationerna och de ikoniska superhjältedräkterna. Dessutom får vi möta nya spännande figurer som berikar berättelsen. Oavsett om du är ute efter en rolig familjefilm eller en actionfylld upplevelse, så kommer "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" att överträffa dina förväntningar.

Så vad väntar du på? Streama eller se filmen gratis på dreamfilmsw.se och upplev äventyret som väntar i New York City. Du kommer garanterat få en oförglömlig bioupplevelse!

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Var kan man se Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Om du vill se "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" finns det flera alternativ. Filmen har redan haft premiär och du kan hitta den på olika streamingplattformar och siter. En utmärkt sida att titta på filmen gratis är dreamfilmsw.se. Där kan du streama filmen i hög kvalitet utan att behöva betala någonting.

Förutom dreamfilmsw.se finns det även andra alternativ där du kan se filmen. Du kan hyra eller köpa den digitalt på sajter som Apple TV, Google Play, Amazon Prime Video och fler. Dessa alternativ ger dig möjlighet att se filmen när det passar dig bäst.

Om du föredrar att se filmen på bio har den haft premiär både i Sverige och internationellt. Kolla med din lokala biograf för att se om de har filmen på repertoaren. Att se den på bio kan ge en extra magisk bioupplevelse med storbildsduk, surround-ljud och hela den sociala filmupplevelsen.

Oavsett om du väljer att streama den gratis på dreamfilmsw.se, hyra den digitalt eller se den på bio, så kommer "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" att ge dig en fantastisk upplevelse. Så vad väntar du på? Gå in på dreamfilmsw.se och börja titta nu!

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar Gratis streama

Har du inte sett "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" än? Då har du tur! Du kan nu streama filmen gratis på dreamfilmsw.se, en av de bästa sajterna för gratis filmvisning. Dreamfilmsw.se erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier som du kan titta på helt kostnadsfritt.

Att streama "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" på dreamfilmsw.se är både enkelt och bekvämt. Du behöver bara besöka sidan, leta upp filmen och klicka för att starta visningen. Streamingen fungerar både på dator, surfplatta och mobiltelefon, så du kan titta var du än befinner dig.

Dreamfilmsw.se har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det lätt att hitta precis vad du letar efter. De uppdaterar kontinuerligt sitt utbud med de senaste filmerna och TV-serierna, så du är alltid säker på att hitta något spännande att titta på.

Så vad väntar du på? Gå in på dreamfilmsw.se nu och börja streama "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" gratis! Du kommer garanterat att njuta av äventyret, actionscenerna och de charmiga karaktärerna. Dreamfilmsw.se ger dig möjligheten att uppleva filmen i hög kvalitet utan att behöva betala en krona.

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar Sverige

Äntligen kan vi i Sverige njuta av den efterlängtade uppföljaren till den populära serien "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir" - "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar". Denna spännande superhjältefilm har haft premiär både internationellt och här i Sverige.

I "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" får vi följa med när Marinettes klass åker på utbytesresa till New York. Precis som i originalserien möter Ladybug och Cat Noir nya utmaningar och hot mot staden. Tillsammans med sina nya vänner måste de slå tillbaka det onda och rädda New York.

Filmen har fått fantastiska recensioner från både kritiker och tittare. Med en IMDb-rating på 8,1 är det uppenbart att detta är en film som inte får missas. Animationerna är imponerande, actionscenerna är thrillande och berättelsen är både rolig och hjärtvärmande.

Om du bor i Sverige har du flera alternativ för att se "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar". Du kan hyra eller köpa den digitalt på sajter som Apple TV, Google Play och Amazon Prime Video. Eller så kan du streama den gratis på dreamfilmsw.se, en av de bästa plattformarna för gratis filmvisning i Sverige. Oavsett var du tittar, så kommer du garanterat att få en upplevelse utöver det vanliga!

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Handling i Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

I "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" får vi följa med på ett spännande äventyr tillsammans med våra älskade superhjältar Ladybug och Cat Noir. När Marinettes klass åker på utbytesresa till New York, den pulsande superskurkens stad, stöter de på en ny hotande skurk som hotar att förstöra allt.

Som tur är har våra två hjältar följt med på resan, men de står inför en svår utmaning. Adrien, också känd som Cat Noir, får nämligen inte lov av sin pappa att åka med till New York. Trots detta samlas klassen, Ladybug, Cat Noir och deras nya vänner för att rädda staden från ondskans klor.

Filmen är fylld med nervkittlande actionscener, roliga karaktärer och hjärtvärmande ögonblick. Vi får se hur Ladybug och Cat Noir använder sina unika krafter och förmågor för att besegra den nya skurken. Samtidigt lär de känna sina klasskompisar bättre och hittar nya sätt att arbeta tillsammans som ett team.

Berättelsen i "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" är spännande, rolig och samtidigt lärande. Den visar hur viktigt det är att kämpa tillsammans och stå upp för det som är rätt, oavsett vilka utmaningar man ställs inför. Så vänta inte längre - streama eller se filmen gratis på dreamfilmsw.se och upplev magin i New York City!

Rollistan Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Bakom "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" står ett fantastiskt team av talangfulla skådespelare, regissörer och manusförfattare. Låt oss titta närmare på några av de främsta rollerna i filmen:

 • Marinette Dupain-Cheng/Ladybug - Röstad av Cristina Valenzuela, den modiga och kreativa superhjälten som räddar dagen.
 • Adrien Agreste/Cat Noir - Röstad av Bryce Papenbrook, Adriens alter ego som är Ladybugs trogna partner.
 • Chloé Bourgeois - Röstad av Selah Victor, klassens självupptagna diva som får en läxa i ödmjukhet.
 • Alya Césaire - Röstad av Carrie Keranen, Marinettes bästa vän och bloggare som hjälper till i kampen mot skurkarna.
 • Nino Lahiffe - Röstad av Max Mittelman, Adriens bästa vän som stöttar honom i hans äventyr.

Utöver de välkända rollerna från originalserien, presenterar filmen även några nya spännande karaktärer som berikar berättelsen. Tillsammans skapar dessa skådespelare en oförglömlig upplevelse fylld med humor, action och hjärta.

Oavsett om du är en långvarig fan eller ny för serien, så kommer du att älska "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar". Streamea eller se filmen gratis på dreamfilmsw.se och upplev magin i New York City tillsammans med Ladybug, Cat Noir och deras vänner!

Upptäck magin i Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

Äntligen kan vi i Sverige njuta av den spännande uppföljaren till den populära serien "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir" - "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar". Följ med på ett äventyr till New York, där Ladybug, Cat Noir och deras vänner måste slå tillbaka en ny hotande skurk. Streama filmen gratis på dreamfilmsw.se eller upplev den på bio och var med om en oförglömlig upplevelse fylld av action, humor och hjärta. Oavsett om du är en långvarig fan eller ny för berättelsen, så kommer "Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar" att överträffa dina förväntningar.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1057

Dela