alt

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
602
Betyg
calendar2021
time0h 54m

Skådespelare

Actor Benjamin Bollen

Benjamin Bollen

Actor Annouck Hautbois

Annouck Hautbois

Actor Fanny Bloc

Fanny Bloc

Actor Antoine Tomé

Antoine Tomé

Actor Martial Le Minoux

Martial Le Minoux

Actor Jérémy Prévost

Jérémy Prévost

Actor Thierry Kazazian

Thierry Kazazian

empty-image

Marie Chevalot

Officiell trailer

Siehe auch

Miraculousvärlden: New York - Förenade hjältar

The Simpsons Meet the Bocellis in Feliz Navidad

Inspector Sun y la maldición de la viuda negra

Streama Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon gratis

Är du redo att hoppa in i äventyret med Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon? Den här spännande animerade filmen släpptes 2021 och har blivit en stor hit bland fans av superhjälteserier. Nu kan du streama Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon gratis online och följa med Ladybug och Cat Noir på deras resa till Shanghai.

I Miraculous World : Shanghai får vi följa superhjälteteamet när de reser till Kina och Shanghai för att hälsa på en av Marinettes släktingar. Men resan tar en oväntad vändning när en mystisk skurk dyker upp som hotar att förstöra staden. Ladybug och Cat Noir måste använda sina Miraculous-krafter för att rädda Shanghai och stoppa skurken från att stjäla alla stadens skyddsväsen.

Med sin blandning av spänning, action, humor och romanik är Miraculous en underhållande film för hela familjen. Om du gillade de tidigare Miraculous-filmerna kommer du garanterat att älska det här nya äventyret som utspelar sig i Shanghai. Och bäst av allt är att du kan streama Miraculous World : Shanghai gratis online!

Så samla familjen, poppa popcorn och få tag på snacks - det är dags att streamingfesta med Ladybug och Cat Noir i Miraculous World: Shanghai! Klicka på play och var redo för högtflygande action och magi.

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon

Titta på Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon swesub online

Älskar du Miraculous och superhjältefilmer? Då kommer du inte vilja missa Miraculous World: Shanghai! Den här spännande uppföljaren i den populära Miraculous-serien släpptes 2021 och nu kan du titta på Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon swesub online.

I det här nya äventyret reser superhjältorna Ladybug och Cat Noir till Shanghai för att utforska Marinettes kinesiska arv. Men en ondskefull skurk hotar att förstöra staden om inte Ladybug och Cat Noir kan stoppa honom med hjälp av sina magiska Miraculous-krafter. Med hjälp av nya allierade måste de rädda Shanghai och skydda dess invånare.

Miraculous World: Shanghai levererar samma blandning av action, komedi, romantik och fantasi som gjort serien så populär. Och nu får vi se våra älskade hjältar utforska en helt ny, spännande miljö. Shanghai visas i all sin prakt med landmärken som Oriental Pearl Tower.

Så om du är ett fan av Miraculous, missa inte chansen att streama den på svenska (swesub) och följa med på Ladybugs och Cat Noirs äventyr i Shanghai. Det är en perfekt film för hela familjen så samla ihop barnen, gör popcorn och njut av underhållningen. Miraculous World: Shanghai - en magisk resa du inte vill missa!

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon hela filmen gratis

Är du redo för mer magi och äventyr med dina favorit-superhjältar? Då ska du inte missa chansen att se Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon hela filmen gratis online! Den här efterlängtade uppföljaren till Miraculous-serien hade premiär 2021 och du kan nu se den gratis på nätet.

I den nya filmen reser Ladybug och Cat Noir till Shanghai för att hälsa på Marinettes släkting. Men en skurk hotar att stjäla stadens skyddsväsen och förstöra allt. Våra hjältar måste använda sina magiska Miraculous för att rädda Shanghai innan det är försent.

Med nya karaktärer, fantastiska omgivningar och spännande äventyr är Miraculous World: Shanghai en film som hela familjen kommer att älska. Och eftersom du kan streama den gratis online finns det ingen anledning att inte se den. Så poppa popcorn, samla familjen och njut av att se hela den här fantastiska filmen om dina favorit-superhjältar.

Ladybug, Cat Noir och deras vänner väntar på dig i Shanghai! Se Miraculous världen expandera i den här spännande uppföljaren och följ med på ett magiskt äventyr för hela familjen. Det finns garanterat något för alla åldrar att njuta av i den här underbara filmen.

Hur man tittar på Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon på svenska

Är du ett fan av Miraculous och vill se den nya filmen Miraculous World: Shanghai? Det är tur för dig eftersom du kan titta på Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon på svenska online! Här är hur du gör för att streama den på svenska (swesub):

 • Sök efter "Miraculous World: Shanghai svenska" på Google för att hitta streamingtjänster som erbjuder filmen.
 • Välj en tjänst som har filmen tillgänglig med svenskt tal, så kallad "swesub".
 • Skapa ett konto på streamingtjänsten om du inte redan har det.
 • Hitta Miraculous World: Shanghai i sökfunktionen eller bland utbudet av filmer.
 • Tryck på play och njut av filmen med svenskt tal!

Miraculous World: Shanghai är den senaste filmen i den populära serie om superhjältarna Ladybug och Cat Noir. I den här filmen reser de till Shanghai där de möter nya utmaningar. Med svenskt tal kan hela familjen njuta av filmen tillsammans!

Så skapa ett konto på en streamingtjänst, leta reda på Miraculous World: Shanghai swesub och njut av ännu ett magiskt äventyr med dina favorit-superhjältar. Det är ett måste för fans av Miraculous!

Miraculous World: Shanghai är en spännande ny film fylld med action och magi som hela familjen kommer att älska. Titta på den på svenska så du inte missar något av äventyret!

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon

Var kan man streama Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon sverige

Den efterlängtade nya filmen Miraculous World: Shanghai med superhjältarna Ladybug och Cat Noir har äntligen haft premiär! Om du vill streama Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon i Sverige, så finns det några olika alternativ:

 • Flertalet streamingtjänster erbjuder Miraculous World: Shanghai, till exempel Viaplay, HBO Max och Disney+. Kontrollera vilken tjänst som har filmen tillgänglig.
 • Vissa biografer visade Miraculous World: Shanghai när den kom ut, så det kan vara värt att kolla om din lokala biograf har visat eller visar filmen.
 • Du kan hyra eller köpa filmen digitalt från tjänster som iTunes, Google Play och Amazon Prime Video.
 • Det går också att låna DVD:n på biblioteket när den släpps där.

Var du än väljer att streama Miraculous World: Shanghai kan du se fram emot magiska äventyr med Ladybug och Cat Noir i den vackra staden Shanghai! Så samla familjen, skaffa snacks och njut av den här spännande nya filmen i Miraculous-serien.

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon gratis på DreamFilm

Den senaste filmen i den älskade superhjälte-serien Miraculous är här! Miraculous World: Shanghai släpptes 2021 och nu kan du streama Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon gratis på DreamFilm.

I denna spännande uppföljare reser superhjältorna Ladybug och Cat Noir till Shanghai för att utforska Marinettes kinesiska arv. Men en skurk hotar att förstöra staden, så duon måste använda sina magiska krafter för att rädda invånarna i Shanghai.

Med nya karaktärer, fantastiska miljöer och massor av action är Miraculous World: Shanghai en underhållande film som hela familjen kommer att älska. Och eftersom du kan streama den gratis på DreamFilm finns det ingen anledning att vänta. Se den redan idag!

Så om du är ett fan av Miraculous-serien och supersöta superhjältar, missa inte den här chansen. Streama Miraculous World: Shanghai gratis nu och följ med Ladybug och Cat Noir på deras äventyr för att rädda Shanghai! Det kommer garanterat bli en magisk upplevelse.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 602
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon är ett måste för fans av Action.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 0h 54m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 0h 54m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon Titel med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Apornas planet: Uppgörelsen

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Spider-Man: Into the Spider-Verse