alt

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
735
Betyg
calendar2023
time1h 47m
En väktare av magiska juveler förvandlar en blyg tjej och en populär kille till superhjältar, men de får aldrig avslöja sina identiteter – inte ens för varandra.

Skådespelare

Actor Benjamin Bollen

Benjamin Bollen

Actor Annouck Hautbois

Annouck Hautbois

Actor Fanny Bloc

Fanny Bloc

Actor Martial Le Minoux

Martial Le Minoux

Actor Antoine Tomé

Antoine Tomé

Actor Thierry Kazazian

Thierry Kazazian

empty-image

Marie Chevalot

empty-image

Franck Tordjman

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Streama Miraculous-filmen online gratis 2023

Den efterlängtade Miraculous-filmen har äntligen premiär och kan nu streamas helt gratis online med svenskt tal på DreamFilm! Miraculous handlar om tonåringarna Marinette och Adrien och deras alter egon Ladybug och Cat Noir. Tillsammans bekämpar de brott i Paris samtidigt som de försöker lösa mysteriet kring sina superkrafter.

Miraculous-filmen utspelar sig efter händelserna i säsong 3 av TV-serien. Marinette bestämmer sig för att äntligen berätta för Adrien om sina känslor, men precis då dyker superskurken Hawk Moth upp och hotar Paris. Ladybug och Cat Noir måste återigen förena krafterna för att rädda staden.

Filmen hade biopremiär i juli 2023 efter flera års väntan. Nu kan du äntligen titta på Miraculous-filmen gratis online på DreamFilm. Animerade äventyr filmer brukar vara populära på bio, och Miraculous förväntas inte vara ett undantag. Streama den redan idag!

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Titta på Miraculous svenska online nu

Är du ett fan av Miraculous? Då har du säkert längtat efter att få se dina hjältar på vita duken. Nu behöver du inte vänta längre! Miraculous-filmen finns nu att streama med svenskt tal på DreamFilm.

I filmen får vi följa med Ladybug och Cat Noir på ett nytt äventyr för att rädda Paris. Det blir garanterat mycket action, humor och romantik när våra hjältar återigen måste stoppa skurken Hawk Moth från att förstöra staden.

Filmen är baserad på den populära animerade TV-serien med samma namn och utspelar sig efter händelserna i säsong 3. Älskar du Miraculous? Missa då inte chansen att titta på den svenska versionen av långfilmen redan idag på DreamFilm!

Miraculous filmen gratis online med svenska undertexter

Den efterlängtade animerade filmen om superhjältarna Ladybug och Cat Noir har nu äntligen haft biopremiär! Miraculous handlar om Marinette och Adrien som förvandlas till maskerade hjältar för att rädda Paris från superskurken Hawk Moth.

Filmen utspelar sig efter säsong 3 av TV-serien och här får vi se Ladybug och Cat Noir i aktion mot Hawk Moth som hotar Paris. Det blir garanterat mycket action och spänning! Titta på Miraculous-filmen gratis online redan idag på DreamFilm.

Miraculous-filmen finns tillgänglig med svenska undertexter så att du kan följa med i handlingen även om du inte förstår franska. Det är perfekt för barn och vuxna fans av serien som vill se sina älskade karaktärer på bioduken. Missa inte denna chans att se Miraculous gratis online!

Titta på den animerade filmen Miraculous nu

Älskar du superhjältefilmer och animerade äventyr? Då ska du inte missa Miraculous-filmen som nu finns att se gratis online på DreamFilm!

I filmen får vi återigen följa tonåringarna Marinette och Adrien i Paris. När skurken Hawk Moth hotar staden förvandlas de till sina alter egon Ladybug och Cat Noir för att rädda situationen. Det blir spännande uppdrag, roliga förvecklingar och en gnutta romantik när superhjältarna måste stoppa Hawk Moth från att förstöra Paris.

Miraculous-filmen är baserad på den populära TV-serien med samma namn och utspelar sig efter händelserna i säsong 3. Missa inte chansen att titta på den här animerade äventyrsfilmen gratis online! Det blir garanterat actionfylld underhållning för hela familjen.

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Miraculous streamas på DreamFilm gratis 2023

Den efterlängtade Miraculous-filmen har nu äntligen haft premiär på bio. Men visste du att du kan streama Miraculous helt gratis redan nu på DreamFilm?

På DreamFilm kan du titta på populära filmer och serier utan att behöva betala. Miraculous-filmen lades upp strax efter biopremiären, så att fans skulle få chansen att se den online. Det är perfekt om du inte hann se den på bio eller inte har råd att köpa biljetter.

På DreamFilm streamar du Miraculous gratis, lagligt och med bra kvalitet. Du kan se filmen på dator, surfplatta eller mobil. Så missa inte chansen - streama den nya Miraculous-filmen redan idag!

Se den nya Miraculous-filmen gratis på svenska DreamFilm

Ladybug och Cat Noir är tillbaka! Den nya animerade långfilmen Miraculous har nu haft premiär och kan ses gratis online med svenskt tal på DreamFilm.

I filmen får vi följa våra superhjältefavoriter på ett nytt äventyr när skurken Hawk Moth hotar Paris. Ladybug och Cat Noir måste återförenas och använda sina superkrafter för att rädda staden från undergång.

Det blir garanterat mycket spännande action och skratt när Marinette och Adrien förvandlas till sina alter egon för att bekämpa brott. Se den nya Miraculous-filmen gratis på svenska på DreamFilm! Det är den perfekta underhållningen för fans av serien och superhjältefilmer.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 735
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 47m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

Grater98

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Godzilla x Kong: The New Empire

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Shockwave: Countdown to Disaster

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Transformers: Rise of the Beasts

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One