close icon
page-title
Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Detaljer

 • Originaltitel: Miraculous - le film
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Kina, Frankrike
 • Regissör: The Awakening Production

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.7
799Betyg
date2023
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |4 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |1 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |10 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama Miraculous-filmen online gratis 2023

Den efterlängtade Miraculous-filmen har äntligen premiär och kan nu streamas helt gratis online med svenskt tal på DreamFilm! Miraculous handlar om tonåringarna Marinette och Adrien och deras alter egon Ladybug och Cat Noir. Tillsammans bekämpar de brott i Paris samtidigt som de försöker lösa mysteriet kring sina superkrafter.

Miraculous-filmen utspelar sig efter händelserna i säsong 3 av TV-serien. Marinette bestämmer sig för att äntligen berätta för Adrien om sina känslor, men precis då dyker superskurken Hawk Moth upp och hotar Paris. Ladybug och Cat Noir måste återigen förena krafterna för att rädda staden.

Filmen hade biopremiär i juli 2023 efter flera års väntan. Nu kan du äntligen titta på Miraculous-filmen gratis online på DreamFilm. Animerade äventyr filmer brukar vara populära på bio, och Miraculous förväntas inte vara ett undantag. Streama den redan idag!

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Titta på Miraculous svenska online nu

Är du ett fan av Miraculous? Då har du säkert längtat efter att få se dina hjältar på vita duken. Nu behöver du inte vänta längre! Miraculous-filmen finns nu att streama med svenskt tal på DreamFilm.

I filmen får vi följa med Ladybug och Cat Noir på ett nytt äventyr för att rädda Paris. Det blir garanterat mycket action, humor och romantik när våra hjältar återigen måste stoppa skurken Hawk Moth från att förstöra staden.

Filmen är baserad på den populära animerade TV-serien med samma namn och utspelar sig efter händelserna i säsong 3. Älskar du Miraculous? Missa då inte chansen att titta på den svenska versionen av långfilmen redan idag på DreamFilm!

Miraculous filmen gratis online med svenska undertexter

Den efterlängtade animerade filmen om superhjältarna Ladybug och Cat Noir har nu äntligen haft biopremiär! Miraculous handlar om Marinette och Adrien som förvandlas till maskerade hjältar för att rädda Paris från superskurken Hawk Moth.

Filmen utspelar sig efter säsong 3 av TV-serien och här får vi se Ladybug och Cat Noir i aktion mot Hawk Moth som hotar Paris. Det blir garanterat mycket action och spänning! Titta på Miraculous-filmen gratis online redan idag på DreamFilm.

Miraculous-filmen finns tillgänglig med svenska undertexter så att du kan följa med i handlingen även om du inte förstår franska. Det är perfekt för barn och vuxna fans av serien som vill se sina älskade karaktärer på bioduken. Missa inte denna chans att se Miraculous gratis online!

Titta på den animerade filmen Miraculous nu

Älskar du superhjältefilmer och animerade äventyr? Då ska du inte missa Miraculous-filmen som nu finns att se gratis online på DreamFilm!

I filmen får vi återigen följa tonåringarna Marinette och Adrien i Paris. När skurken Hawk Moth hotar staden förvandlas de till sina alter egon Ladybug och Cat Noir för att rädda situationen. Det blir spännande uppdrag, roliga förvecklingar och en gnutta romantik när superhjältarna måste stoppa Hawk Moth från att förstöra Paris.

Miraculous-filmen är baserad på den populära TV-serien med samma namn och utspelar sig efter händelserna i säsong 3. Missa inte chansen att titta på den här animerade äventyrsfilmen gratis online! Det blir garanterat actionfylld underhållning för hela familjen.

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Miraculous streamas på DreamFilm gratis 2023

Den efterlängtade Miraculous-filmen har nu äntligen haft premiär på bio. Men visste du att du kan streama Miraculous helt gratis redan nu på DreamFilm?

På DreamFilm kan du titta på populära filmer och serier utan att behöva betala. Miraculous-filmen lades upp strax efter biopremiären, så att fans skulle få chansen att se den online. Det är perfekt om du inte hann se den på bio eller inte har råd att köpa biljetter.

På DreamFilm streamar du Miraculous gratis, lagligt och med bra kvalitet. Du kan se filmen på dator, surfplatta eller mobil. Så missa inte chansen - streama den nya Miraculous-filmen redan idag!

Se den nya Miraculous-filmen gratis på svenska DreamFilm

Ladybug och Cat Noir är tillbaka! Den nya animerade långfilmen Miraculous har nu haft premiär och kan ses gratis online med svenskt tal på DreamFilm.

I filmen får vi följa våra superhjältefavoriter på ett nytt äventyr när skurken Hawk Moth hotar Paris. Ladybug och Cat Noir måste återförenas och använda sina superkrafter för att rädda staden från undergång.

Det blir garanterat mycket spännande action och skratt när Marinette och Adrien förvandlas till sina alter egon för att bekämpa brott. Se den nya Miraculous-filmen gratis på svenska på DreamFilm! Det är den perfekta underhållningen för fans av serien och superhjältefilmer.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 799

Dela