alt

Minioner: Berättelsen om Gru 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
3 268
Betyg
calendar2022
time1h 27m
I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna och kläcker en plan för att bli tillräckligt ond för att gå med i gruppen. Lyckligtvis får han viss kaosartad hjälp av sina lojala följare, minionerna. Kevin, Stuart, Bob och Otto - en ny minion med tandställning och ett desperat behov av att behaga - använder sina talanger när de tillsammans med Gru bygger sitt första hemliga gömställe, experimenterar med sina första vapen och försöker lyckas med sina första uppdrag. När Grymlingarna gör sig av med sin ledare, legendariske fightern Wild Knuckles, blir Gru intervjuad för att bli deras nyaste medlem.

Skådespelare

Actor Michelle Yeoh

Michelle Yeoh

Actor Dolph Lundgren

Dolph Lundgren

Actor Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

Actor Will Arnett

Will Arnett

Actor Lucy Lawless

Lucy Lawless

Actor Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson

Actor Steve Carell

Steve Carell

Actor Danny Trejo

Danny Trejo

Officiell trailer

Siehe auch

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Minioner: Berättelsen om Gru Dreamfilm

Är du redo för ett nytt roligt äventyr med de gula Minionerna? I sommar kan du se den efterlängtade uppföljaren Minioner: Berättelsen om Gru på bio. Filmen hade premiär den 29 juni 2022 och Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att se den gratis online.

I Minioner: Berättelsen om Gru får vi följa den unge Gru när han just har börjat sin bana som superskurk. Tillsammans med sina trogna gula följeslagare Minionerna kommer Gru att testa nya vapen, köra coola fordon och försöka ta över världen. Men vägen till att bli världens främsta skurk är inte helt spikrak.

Minioner: Berättelsen om Gru

Minionernas senaste äventyr tillsammans med Gru 2022

Minionerna, de där små gula rackarna med blå överalls som vi alla älskar, är tillbaka i ännu ett fartfyllt äventyr. I den här filmen får vi följa hur Minionerna träffar den unge Gru för första gången. Tillsammans ger de sig ut på nya uppdrag och ställer till med bus, precis som vanligt.

Minioner: Berättelsen om Gru hade biopremiär så sent som i juni 2022 och är definitivt en av årets stora animerade filmer. Nu har du chansen att streama den gratis på Dreamfilm redan idag!

Tervakarens uppväxt - varför Gru blev superskurk

I den här filmen får vi äntligen lära känna Gru bättre. Vi får se hans uppväxtår och hur han började sin bana som skurk. Redan som barn drömde Gru om att bli den främsta superskurken i världen.

Tillsammans med Minionerna testar den unge Gru nya vapen och ger sig ut på uppdrag för att bevisa att han har vad som krävs. Men vägen till att bli världens främsta skurk är inte helt spikrak. Gru stöter på patrull flera gånger innan han hittar sin plats i skurkarnas värld.

I Minioner: Berättelsen om Gru får vi äntligen reda på varför och hur Gru blev den fruktade superskurk som vi alla känner och älskar. Missa inte chansen att se hans uppväxt på Dreamfilm!

Se den unge Gru och Minionerna ta över världen

Är du nyfiken på hur Gru och Minionerna träffades? Och vill du se deras första tuffa uppdrag tillsammans? I så fall ska du strema Minioner: Berättelsen om Gru på Dreamfilm!

Här får vi följa den unge Gru, som nyss har börjat sin bana som superskurk. Med hjälp av sina trogna Minioner testar han nya vapen, cooler fordon och ger sig ut på uppdrag för att ta över världen.

Det är extra roligt att få se Gru och Minionerna när de fortfarande var unga och nya i gamet. Se hur de tar sina första stapplande steg mot att bli världens främsta skurkar i den här underhållande animationsfilmen!

Gru och hans gula hjälpredor är ett oslagbart team som alltid ställer till med bus och spänning. Missa inte deras första gemensamma äventyr!

Minioner: Berättelsen om Gru

Streama denna animerade hit online gratis nu

Minioner: Berättelsen om Gru är definitivt en av sommarens stora animerade filmer som både barn och vuxna kommer att älska. Nu har du chansen att se den helt gratis online på Dreamfilm!

Filmen släpptes på bio så sent som i juni 2022. Men redan nu kan du streama den via Dreamfilms sajt helt utan kostnad. Det enda du behöver är ett konto.

Registrera dig gratis så kan du börja titta på Minioner: Berättelsen om Gru och många andra filmer och serier. Det är enkelt, smidigt och framförallt helt gratis!

 • Inga abonnemangsavgifter
 • Tusentals filmer och serier
 • Titta när du vill och var du vill

Så tveka inte, skapa ett konto på Dreamfilm redan idag och börja streama årets roligaste animationsfilm Minioner: Berättelsen om Gru!

Vill du veta mer om Minionernas och Grus ursprung?

Minioner: Berättelsen om Gru ger oss äntligen svar på frågor om var Minionerna och Gru kommer ifrån. Vi får följa med på deras första äventyr tillsammans när Gru just har börjat sin bana som fruktad superskurk.

Om du är nyfiken på Minionernas och Grus ursprung så är detta filmen för dig. Här får du reda på varför och hur Gru blev superskurk. Och inte minst hur han träffade sina trogna gula följeslagare Minionerna för första gången.

Missa inte chansen att lära känna Minionerna och Gru på ett helt nytt sätt i den här underhållande animationsfilmen. Nu kan du streama Minioner: Berättelsen om Gru gratis på Dreamfilm!

Nu kan du streama Minioner: Berättelsen om Gru på Dreamfilm

Minioner: Berättelsen om Gru hade biopremiär så sent som i juni 2022. Men redan nu har du möjlighet att se den helt gratis online på Dreamfilms streamingsajt.

För att kunna streama filmen behöver du skapa ett konto på Dreamfilm. Det tar bara någon minut och är helt gratis. Sedan kan du börja titta på Minioner: Berättelsen om Gru och tusentals andra filmer och serier när du vill.

Det finns inga abonnemangsavgifter eller andra dolda kostnader. Du kan streama obegränsat mycket efter att du skapat ditt konto. Så tveka inte, registrera dig på Dreamfilm redan idag för att se årets roligaste familjefilm!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 3268
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 27m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.3 betyg är en säker sak.
avatar

KarTofel

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Minioner: Berättelsen om Gru Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.3 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Flykten från kycklingfabriken

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Storken Richard och den mystiska juvelen

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Minioner: Berättelsen om Gru

Coraline och spegelns hemlighet

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir