alt

Min stora kärlek 2001 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.2
2 772
Betyg
calendar2001
time1h 54m
Vad händer när en ytlig, utseendefixerad, skrupelfri kille blir förhäxad och börjar se "insidan" på kvinnorna han möter? Bröderna Farrelly är tillbaka med en komedi om Hal. En man som följer sin döende fars råd och endast går ut med kvinnor som är mer eller mindre fysiskt perfekta. Hal ser kvinnor endast som sexobjekt tills dess att han blir hypnotiserad till att se det vackra även i den minst fysiskt attraktiva kvinna.

Skådespelare

Actor Jack Black

Jack Black

Actor Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Actor Bruce McGill

Bruce McGill

Actor Jason Alexander

Jason Alexander

Actor Brooke Burns

Brooke Burns

Actor Susan Ward

Susan Ward

Actor Nan Martin

Nan Martin

Actor Kyle Gass

Kyle Gass

Min stora kärlek Sverige

Välkommen till en magisk värld av känslor och äventyr! Min stora kärlek, den romantiska komedin från 2001, har tagit Sverige med storm och blivit en modern klassiker. Filmen följer Hal, en man som blivit fast i sin ytlighet och endast går ut med perfekt vackra kvinnor tills han hypnotiseras och börjar se det sanna inre värdet hos de han möter. Upplev hans resa mot att öppna sitt hjärta och upptäcka den sanna kärleken.

I Min stora kärlek Sverige kommer du att få ta del av en underhållande och hjärtvärmande berättelse som visar att skönhet verkligen finns inom oss alla. Regissörerna Bröderna Farrelly har skapat en komedi som både får dig att skratta och samtidigt röra dig djupt inuti. Filmen är en perfekt blandning av humor, emotion och insikt.

Oavsett om du är ute efter en romantisk kväll, en skrattfest med vännerna eller en film som får dig att reflektera över livet, så är Min stora kärlek ett måste-se. Låt dig fångas av Hals resa och se hur hans perspektiv på kärlek och skönhet förändras på ett sätt som kommer att stanna kvar länge efter att credits har rullat.

Upplev den magiska kärlekshistorien som har fångat hjärtan över hela Sverige. Min stora kärlek är en film som inte går att missa!

Min stora kärlek

Min stora kärlek Streama online

Är du sugen på att se Min stora kärlek men har svårt att ta dig till biografen? Lugn, vi har lösningen! Nu kan du streama filmen online och njuta av den bekvämt hemifrån. Oavsett om du har en smart-TV, dator eller surfplatta, så kan du koppla av och uppskatta Hals resa mot den sanna kärleken.

På dreamfilms.se hittar du enkelt Min stora kärlek bland vårt breda utbud av filmer. Streamingen är lika enkel som att trycka på play - inga abonnemang eller andra krångliga steg. Bara du, popcornen framför TV:n och den fantastiska kärlekshistorien.

Streama Min stora kärlek online och bli en del av den roliga och tankeväckande upplevelsen. Låt dig förföras av de karismatiska skådespelarnas prestationer, den vackra filmmusiken och den otroliga utvecklingen Hal genomgår. Upplevelsen blir ännu bättre när du kan njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem.

Vänta inte längre - logga in på dreamfilms.se och starta streamingen av Min stora kärlek idag! En underhållande och hjärtvärmande upplevelse väntar dig.

Min stora kärlek Gratis streama

Gillar du gratis nöje? Då har du kommit rätt! Nu kan du streama Min stora kärlek helt gratis på dreamfilms.se. Slut dig till tusentals andra som har upptäckt den fantastiska romantiska komedin utan att behöva betala en krona.

Dreamfilms.se erbjuder ett brett utbud av filmer, serier och dokumentärer som du kan njuta av helt utan kostnad. Bland dem hittar du förstås juvelparret Min stora kärlek. Upplev Hals resa från ytlig utseendefixerad till att se den sanna skönheten i alla människor - allt helt gratis.

Vad väntar du på? Logga in på dreamfilms.se och starta din gratis streaming av Min stora kärlek idag. Skratta, känslomässigt följ med och låt dig inspireras av denna moderna romantiska klassiker utan att behöva betala en enda krona. Det är ett erbjudande du inte vill missa!

Så vad sägs om att slå dig ner i soffan, duka fram lite mellis och unna dig en härlig gratis streaming av Min stora kärlek på dreamfilms.se? Det är en perfekt avkopplande kväll som får dig att le, tänka och känna.

Titta på Min stora kärlek

Har du inte sett Min stora kärlek ännu? Då är det dags att ändra på det! Denna romantiska pärla från 2001 är en av de bästa komedierna du kan uppleva just nu. Regissörerna Bröderna Farrelly har skapat en film som både får dig att skratta hjärtligt och samtidigt reflektera över livet och kärleken.

I Min stora kärlek får vi följa Hal, en man som fastnat i ytlighet och bara dejtar perfekt vackra kvinnor. Tills han en dag blir hypnotiserad och plötsligt ser skönheten i alla kvinnor han möter. Upplev hans resa mot att öppna sitt hjärta och upptäcka den sanna kärlekens kraft.

Titta på Min stora kärlek och låt dig fängslas av de karismatiska skådespelarnas fantastiska prestationer. Skratta åt de roliga situationerna men låt dig också beröras av de känslosamma ögonblicken. Det är en helhetsupplevelse som kommer att stanna kvar hos dig länge efter att filmen är slut.

Vad väntar du på? Titta på Min stora kärlek idag och låt dig förföras av denna moderna romantiska klassiker. Dreamfilms.se erbjuder en enkel och bekväm streaming så att du kan njuta av filmen när du vill och var du vill. Klicka dig in och upplev magin!

Min stora kärlek

Min stora kärlek Film gratis

Är du sugen på en gratis filmupplevelse som får dig att skratta, tänka och känna? Då har du tur - Min stora kärlek finns nu tillgänglig för gratis streaming på dreamfilms.se! Den romantiska komedin från 2001 har blivit en modern klassiker och nu kan du njuta av den helt utan kostnad.

I Min stora kärlek följer vi Hal, en man som fastnat i ytlighet tills han en dag blir hypnotiserad och plötsligt ser skönheten i alla kvinnor han möter. Upplev hans roliga och känsloladdade resa mot att öppna sitt hjärta och upptäcka den sanna kärlekens kraft.

Dreamfilms.se erbjuder inte bara Min stora kärlek gratis, utan även tusentals andra filmer, serier och dokumentärer. Så du kan streama i det oändliga utan att behöva betala en enda krona. Vad sägs om en mysig kväll framför TV:n med popcorn och denna fantastiska komedi?

Tveka inte, logga in på dreamfilms.se och starta din gratis streaming av Min stora kärlek idag! Det är en upplevelse du inte vill missa - skratt, känslor och insikt garanterat. Njut av den romantiska klassikern helt utan kostnad!

Rollistan Min stora kärlek

Bakom Min stora kärlek står ett fantastiskt team av skådespelare som alla bidrar till den magiska helhetsupplevelsen. I huvudrollerna ser vi Jack Black som Hal, den ytliga mannen som genomgår en transformerande resa. Tillsammans med honom skiner Gwyneth Paltrow i rollen som Rosemary, kvinnan som får Hal att öppna sitt hjärta.

 • Jack Black som Hal
 • Gwyneth Paltrow som Rosemary
 • Jason Alexander som Mauricio
 • Joe Viterelli som Jared Rosebaum
 • Susan Ward som Katrina
 • Rene Kirby som Walt

Tillsammans skapar dessa talangfulla skådespelare en film som är både rolig, röd ögen och djupt tankeväckande. Deras prestationer är med och gör Min stora kärlek till en modern romantisk klassiker som du inte vill missa.

Upplev den fantastiska rollbesättningen i akcion när du strömmar Min stora kärlek på dreamfilms.se idag. Låt dig fångas av Hals resa och se hur han tillsammans med Rosemary upptäcker kärlekens sanna natur. Det är en upplevelse du sent kommer att glömma!

Upplev kärlekens kraft i Min stora kärlek

Har du ännu inte upptäckt den fantastiska romantiska komedin Min stora kärlek? Då är det verkligen dags att ändra på det! Denna älskade film från 2001 har erövrat hjärtan över hela Sverige och blivit en modern klassiker. Följ med på den roliga och tankeväckande resan när den ytlige Hal hypnotiseras för att se det sanna värdet i alla människor han möter. Streamea Min stora kärlek gratis på dreamfilms.se och låt dig förföras av den magiska berättelsen, de karismatiska skådespelarna och kärlekens kraft. Oavsett om du är ute efter skratt, känslor eller eftertanke, så är detta en upplevelse du inte vill missa. Logga in på dreamfilms.se idag och unna dig en oförglömlig kväll framför Min stora kärlek!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2772
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.2 inte övertygar dig om att titta på Min stora kärlek, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Min stora kärlek med ett 6.2 betyg är en säker sak.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 54m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 54m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.2 tyder på att Min stora kärlek är ett måste för fans av genren.
avatar

SnuttisSerier

Jag kan inte få nog av Min stora kärlek, helt beroendeframkallande
avatar

RomantikRonja

Min stora kärlek har allt: spänning, kärlek och fantastiska karaktärer
avatar

IndieIda

Är det bara jag som tycker Min stora kärlek var övervärderad?
avatar

MysteryMolle

Min stora kärlek är en riktig berg-och-dalbana av känslor 🎢
avatar

WarlockWilmer

Detaljerna i Min stora kärlek gör hela skillnaden, så genomtänkt